två dagar gått...

på veckan skönt, är trött hela tiden, denna jävla pollen gör mej galen, det räcke rinte med det när man spuer förskyld med *jobbigt* Men det får gå.. men det tungt!

Och Tidde jag gör inte galarna än dej ;) kan hända snäppet lite fortare ibland *hehe* fast i usa måste man väl få köra fortare än här???

annars inget nytt skriva, så trött hela tiden bara det jobbit, men vet ju den här tidne är sån, pollen är det värsta tröthets faktorn. så bara stå ut le och köra på.

Nu ska jag forsätta gå se uggly betty på tv.
ha det bra!
ta hand om er och var räd dom er!
kramar

helt vanlig lördag??

ja den börja vanligt i alla fall, förutom min röst var nästa borta :S men men har väl fått nått virus eller nått.
Idag skulle jag hem till min föräldra umgås med dem äta gott och sådär, vi grilla och såg på film sen.

Sedan när jag skulle hem blev det en vända i stan, där träffa jag lite folk, bland annat en kill kompis, fick prov köra hans bil vi var väl upp lagom hastighet (240-260) där någonstans :D så gick lagom fort tyckte jag *ler*
Det var kul!
kom nyss hem och ska nu ta logga ut spara på min röst ta lite honungsvatten sen sova. ska till stan i morogn men bästa vännen så bäst gå sova lite!

Fint väder idag med var nu vi 12 här 12 grader ute :D så gött gött gött :)

ta hand om er!
vad rädda om er
kramar

Crazy Day!!!

Det hela börja med att jag vakna kl 7 på morgonen, och kolla på klockan med en suck, meeeeeen jag kan ju och får sova till halv 9 idag varför??? typiskt när man får sova. börjar jobbet halv 10.
Sen på jobbet har allt gått bra lungt så.

Sen när jag slutet hann jag inte mer änn  hem plocka i ordning lite så kom bästa vännen. vi skulle i väg prova äta på nya mat stället Max.. men det kunde vi glöma *SS* 500 bilar typ värsta kön nej tack haha. Sen åkt vi vidare, hamna på MC donken, vårt kända ställe. Där kom perosnlen fram då gav oss STAMGÄSTER *SS* dem tyckte vi var det jag inte satt min fot där inne på 110 dagar. Men är ju väl känd ändå. Sen efter det så skulle vi handla och tvätta bilen, sedan hyra film åka kolla på.

Vi börja med åka tvätta bilen, Jag körde Daffys bil för hon orka ej köra, så hon gick in på Q8 för att köpa tvätt kort. jag satt tunka musik så länge, när två militärer kommer ur butiken helt maskerad i ansikte och allt. tittar på mej, sen går det fram till bilen och öppnar dörren jag bara ööööö... Ur bilen säger han jag bara kolla kontigt på han, jaa ur bilen vi ska beslag ta DIIIIG,, jag bara va nee då säge rjag men värdens lugnaste röst. han bara nej jag skoja med dej du har bra musik smak du får ha en trevlig helg så stängde han dörren och dem gick i väg *SSS* snacka om knäppt.

SEn kom Daffy ut vi skulle tvätta bilen vi kör in bilen och trycke rin koden för den ska gå igång, det gör den, sen den bara kör halva bilen och sedan stanar den PAJAR MITT I ALLTIHOP... vi bara NEEEEEK fasen. jaja ingen göra åt så vi fick åka till nästa Q8 och tvätta. när vi var klara där åker vi för hyra film. När vi kommer ut där ifrån upptäcker vi av förvåning att huven på bilen helt flamig, såg ut som någon typ hält mjölk på bilen som hade torakt in så förjävligt ut!!! daffy bara NEEEEEJ min bilen, hemskt!!
åkte hem till min fars han fick kolla på det, sen åkte vi till Q8och klaga då fick vi polerings medlel sånt grattis och så försökte vi polera bort, blev värre. helt sjukt.
Så nu måste hon in på en verkstad för och fixa detta helt sjuk kväll.

Sen var kl typ halv 10 shiiit ska handla snabbt in handla tog 10 min stor handla *SSS* jaa vilken dag säge rjag bara!! vilken dag.

Det västa är nu under tiden dagen gått jag känt hur min röst försvinner otäckt sånt är.. går ju ett virus nu som sätter sej på stämbanden antar det det jag fått :S inget kul börjar med röster försvinner en vecka sen får man influensa!!! blääää vill inte så ska ta gå göra mej lite hunungsvatten nu!

NU är man upp så i varv så blir väl svårt att sova nu, så får väl sitta upp ett tag varva ner  *hehe*

Nee ta hand om er där ute, jösses säger jag bara vilnen crazy day!!


vilken underbar

vecka värmen kom till slut men stannar den är frågan? varit mellan 12-17 grader varm ju :) man bli ju i chock när sånt händer i sverige :P

satt prata med tjejerna, vi som ska åka till USA ihop, kom jag på man kanske kan gör en tatoo när man är där, tidde du får kolla upp om det finns nått bra där nere och vad det kan kosta? :D jag vill göra i alla fall en *ler*

Nu dax krypa i säng en ny varm dag i morogon igen :D

exakt 110 dagar tills vi åker JIPPII

du tidde syskonen planerar gärnet när du komme rhem *SS* vi ska tydligen ut och grejer den 7 sen :P haha
vi får väl se hur detta slutar!

ta hand om er där ute
kramar

vilken vändning!

vilket vändning eller, shit varit kanon väder idag VÅR :D det var runt 15 grader ute idag helt sjukt! ska vara så här resten av veckan *jipppiii* så gött, allt känns så mycket lättare när solen skinner :)

annars ha rjag inget direkt att skriva, pollen sätt fart nu det väl mindre kul men bara solen skinner så står jag ut :)

tänker på er där ute, tänk positivt, du kanske känne ribland du inte har någon, inget, det stämme rinte det finns allt någon eller nått där som du har, glöm inte det! en del har familj, en del har en underbar vän, eller underbar kille, eller djur. ni är aldrig ensama fast det kanske känns så ibland.

ta hand om er kramar

vår vår vår!!!

helt otroligt våren kollar fram igen!!! hoppas den är här för stanna!!!!!!!
I går var jag med min bästa vän och fluma och sådär, vi inte träffas på ett tag det var skönt få träffa henne igen, man känner sej nästa tom utan henne hon alltid funnit där och jag för henne. men det var bra!

Annars idag lördag blir det umgås med min andra vän marie och vi ska bland annat åka till hjo och sen ska vi åka inline :D det ha rjag inte gjort på jätte länge men det ska bli kul tetsa på :P sen kanske bjude henne på mat inte fått svar än om det.
sen hem till föräldrarna senare sen ikväll och kanske få grillar, var inte säkert men med detta väder tror jag det blir så :P sen se körslager och sådär.

Nepp ska väl ta börja göra mej klar och så
VÅR VÅR VÅR stanna nu kvar!!
kramar om er där ute ta hand om er, när allt känns som värst och tungast, vänder det snart allt blir ljusrae. vi har brövningar hela tiden i livet gäller ta sej igenom dem, sedan får man vara lycklig ett tag sen kommer en ny, stå ut och kämpa på, ge inte upp, livet blir ljusare, med små stora prövningar blir du strakare och starkare, ge inte upp kämpa på!
 

Onsdag morgon

Ja nu kl snart halv 8 hon är mer exakt 07.19. jag kund einte sova vakna en hel halvtimme innan jag skulle gå upp ;)
Men skönt det redan är onsdag snart veckan gått :)
Idag blir de busa med småttisarna som vanligt och aa det underbara dem små man blir så glad när man är runt dem.

Annars skinner solen för fula muggar ute, det ser ut som det blir en jätte fin dag..springer ut kollar hur varmt det är.....oj det var redan 7 grader varm ute *yeees* vad gött!! det blir nog jätte bra.. blir det vi ute hela dagen det skönt!!
Nee dax lägga ner matlådan och ta på sej vårskorna och vårjackan och sätta på sej MP3 och sen traska till jobbet.
Går bättre bättre gå nu igen faktikt det skönt. (efter det där med bennen) så vekrar det som jag stort sett återställd igen tack och lov.

Nee ni får ha en underbar dag och ta hand om er och var rädda om er!
kramar

RSS 2.0