valborgsmässoafton torsdag!

Yess idag är det torsdag äntligen och snart dax att åka jobba! och sen man ledig 3 dagar gött. kommer gå fort som alltid men ändå känns det bättre när det är en dag extra :)

I helgen kommer följande hända.
Fredag: Marie på dagen, Daffy på kvällen, hon ska fixa mitt hår in för lördagen och sen ska vi se film lite så troligen.
Lördag: är det återträff, det är 10 år sen jag gick ur 9:an nu :P det ni jag bilr gammal jag med haha
Söndag: kommer bli en lugn dag tror jag med lite tvätta och så, det ska jag njuta av.

Så ser min helg ut lite grann orkar inte dra stora delar nu, kanske kommer efter helgen.

Nee oj klcoka tickar i väg dags att åka!

ha en bra dag kramar

ciao

*gäääääääääääääääääääsp*

Dagen äventyr!Dagen börja med att jag vakna 05,30 och gick upp gjorde mej i ordning och satte mej här åt frukost. Då var Tess inne det var sent där nere och hon skulle gå sova, medans jag skulle upp och jobba det rätt konstigt det där. Men i alla fall
jag åkte iväg och jobba till klockan 14.

Efter det bärde det av mot bästa vännen Daffy, jag hämta upp henne, sedan drog vi käka :P och sedan drog vi till kalsborg och åt glass, och anmällt tjöta om allt från himel till jord, som vanlig alltså :) efter det kommer Daffy på att hon behöver åka till stan så ditt åker vi efter då och kollar på kläning till henne, sedan dra vi till elins och kollar där, och jag köpte två linnen (ajabaja) men kunde ej låta bli. Sedan åkte vi köpte dricka och drog till simsjön satt där uppe tjöta om allt möjligt när vi helt plötsligt inså klocka redan var 19 och dax åka hemåt. Tiden går fort när man har roligt :) tack min vän!

NU sitter jag här och börjar känna mej bra trött, man hållt i gång sen 05,30 nu hehe så nu när man lugnar ner sej så kommer det som en våg. Men det var värt det och jag haft kul det huvudsaken :)

Så nu bli det kolla lite på tv sedan krypa ner i sängen och upp tiidgt i morgon igen!

hoppas ni alla haft en lika bra dag som jag haft idag!

ciao
Daffy =

80-tal

typiska 80-tal olika delar! hitta bland annat detta typisk barnprogram på 80talet.........
Ulla-bella


Rädda joppe (nettis favo) haha ;)


Sedan favoriten som slår alltihop :)haha denna hitta jag med! jösses barnprogramen var bättre förr *asg*


Söndag?

hur kom detta sen, det var ju fredag precis nyss?? hmm skumt!

Nu har jag läst ut sista boken i twilight, underbart säger jag bara :) så har ni inte läst dem gör det ;)

Annars som sagt har helgen gott väldigt fort måste jag medge, fredags läste jag boken på kvällen tog det anmält lungt. När jag vkna had ejag bara 3 kap kavr så låg kvar och läste klart boken, japp me like.
Sedan i lördag på dagen då var jag lite med A i hjo vi satt med vattnet och bara prata och hade det mysigt, det var så fint!
ssen åkte vi hem och nettis kom hämta mej för då skulle jag följda med henne köpa navkapslar till bilen, sedan hem till mor och far för grilla. sen hem hit för att bänka oss framför tv, ROBINSSON ;) så späannade värre ju!

Sedan idag dag nu då söndag shit det verkligen söndag redan, ja då ha rjag nyss slängt in första tvätten, får se lite vad som händer i dag, på schamat står lite att städa vore en bra ide, men ja vet inte riktigt om jag kan hålla med där, känne rinte för det, så får se lite. Nu hade jag tänka lägga mej lite soffan, se en film, det var riktigt länge sen kändes det som som man gjorde det på en söndag. Sen får jag se som sagt vad som händer sen.


Ni andra får ha en bra dag!Helg!

Idag har jag äntligen fått sova till halv 10 det var såååååååå skönt få sova ut lite, men jag inte mycket piggare men lite :)

Igår ringde jag ju vårdenctralen då, fick koma in på en akut tid direkt, demtyckte det lätt kneppigt, så nu är jag under utredning så får vi se, dem tömde typ hela armen på blod kändes det som *SS* men det bra dem tog det på allvar och nu är det bara vänta se vad som händer här näst! jag hoppas ju på det är någon brist, men hon var inna prata om nerverviska sjukdomar och grejer det lätt lite otäckt, men men det är nog bara brist!

så idag då, ska börja göra mej klar, åka i väg med A lite här några timmar, sedan hem och träffa syster om det hinns med idag och köpra kåpor till hennes bil hon hade kört lite illa så den gick sönder ;) Sedan hem till ryd och grilla, sedan hemtill mej då tjejerna kommer hit vi ska se på¨robinson och bara sitta tjöta :)

Ni andra får ha en strålande dag nu då, ut gör nått kul i solen :)

kramar


FREDAG!

Äntligen är den här, den är efter längtad!. Idag ska jag föröska se till ringa vårdcentralen med hoppas på få komma in nu.
Men det kan ju vara en annan historia, men vi får se hur det blir ska ringa i alla fall.

Annars jaa lika trött som alltid, testa ett quiz på facebook i går om vilken drväg du är, gissa vem är är det kunde jag nästan gissa innan.


Jaa som sagt jag blev trötter ovanligt!
så i dag hoppas jag dem kan ge mej en tid i alla fall
till nästa vecka åtminstonde.
annars komme rhelgen bli lugn har jag bestämt.
idag blir det inte mycket jag ska göra, jag ska nog bara se lite på tv och vila.
sedan i morgon ut en sväng med A kanske, sedan hem till ryd, sedan vara med tjejena, och se robinson då
så nu vet ni tjejer ;)
Nee ska äta upp frukosten nu
ni får ha en bra dag!
kram


helg?

Snart är helgen här!! och jag ska bara ta igen mej faktikt, sen på lördagen blir det nog robinson med tjejerna på kvällen sen kanske. annars ska jag bara föröska och ta det lungt kanske åka ut någonstans en kort sväng så med annars bara ta det lungt. för som ni vet ha rjag varit väldigt väldigt trött.
Nu ha rjag börjat med nässpry och den har faktikt gjort lite sussen värkar det som inte alls på samma sätt trött, jag forfarande trött men känns lite bättre ändå *skönt* ska ge det några dagar till få vi se hur det går, kanske bli bättre och bättre :)

Annars så är nu samtalen över och det gick jätte bra,ur gulliga allihopa. så nu är nästa ertapp semster haha det är en bir ditt ännu men det går med storm steg i alla fall, snart är vi redan i maj och snart kommer tess hem!!! I miss you!!!!! men snart gumman ses vi nu inte långt kvar 4 veckor ungefär det går fort :)

Nee ska äta upp min frukost nu och lite så, sen bär det av mot jobbet.

ha en bra dag allihop!! kramar


RSS 2.0