söndag...

Idag är jag inte på topp usch, känner mej inte alls bra idag, huvudvärk, mår små illa ingen matlust, tung ihuvudet, ont i kroppen och förkyld på detta usch låter som en toppen söndag *iiiiinte alls* men mvad ska man göra, orkar inte sitta upp långa stunde rheller usch inget kul, tur det bara är 4 dagar denna vecka, ska vila idag hoppas på man mår bättre i morgon igen.

Annars har jag haft en bra helg ändå, lugn, i går var jag med familjen hela dagen det var nysigt, satt på alltanen och planera in midsommar som ska som vanligt vara hemma hos dem :) vi räkna lite på vi kunde bli upp mot 32 st i år kul! lekar som anligt i planer och göra en midssomarstång det fanns så kul! =)

usch känner det snurrar lite eller aa känns konstigt så får nog gå tillbax till soffan igen blää, känner mej helt utmanat, snälla inte bli sjuk nu, vill jobba nästa vecka nu!!

Fick en fin låt av Tess, vet du har hem längtan vi längtar efter dej med, men snart är du hemma, glöm inte det ka skriva till dej i ett mejl!! Du bäst och du är Underbar!!! lägger upp låten här för den var fansen så fin och ledsam samtigt, för så känns det ibland!! men kom i håg gumman en saga med ett lyckligt slut!!


kramar


Kommentarer
Postat av: Nettiz

Usch, va jobbigt att du me mår dåligt idag!! Hopaps du blir bättre snart. jag håller helt me. En riktigt bra låt!!!

2009-04-05 @ 13:51:03
URL: http://nettsy.blogg.se/
Postat av: Nora

Hoppas du mår bättre snart "granne" =) När slutar du i veckan gumman... jag vill gärna ha med dig när jag kollar på lägenheten.. kram

2009-04-05 @ 17:34:43
Postat av: tess

tack sota dessi!!!!!

hoppas du mar battre snart. massa kramar till dig!!!

kram Tess

2009-04-06 @ 05:17:40
URL: http://freddetess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0