Ja det gick det med!

Jag det gick det med, var i väg till ett ställe som ligger mellan lidköping och skara, där förstår ni var det bilbingo, jag ni hörde mej rätt.. haha jag var spela bilbingo. Jag erkänner att jag tänkte att, vad är nu detta, massa pansionärer som spelar bingo på ett fält. Men jag blev chockad vilken stäming och mysigt det var, hela familjer var där, och husbilar över allt massa folk, kanske var en 50 bilar eller nått lite kul :) får man bingo så ska man tuta :D jaa mej fick dem att vända, jag tyckte det var hel mysigt, så blir en biltur på sånt igen :D jag tycker inte ni ska döma det innan ni provat!
så vill ni prova hojta så dra vi någon dag och testar haha!

annars jaa inna på min näst sista semster vecka nu, och smestern har ju varit bra hitills, förutom man inte känt sej på tipp topp tyvärr. Men som jag sa jag har tagit en dag i taget, och ena dagen orkat göra saker andra inte.

Idag ha rjag tvätta och ministädning, ska damsuga lite i alla fall och plocka ut diskmaskinen och tvätta en massa massa tvätt. var dax tvätta upp allt, sängkläder, kusten, handukar, och min kläder. Blir ett par maskiner det tror jag uppe i 4 och har 2 kvar Pust. men det går bra, för i mellan det så är det slappar tag som gäller haha. men ska damsuga snart *hehe*

Japp ikväll kommer syster och cattis en sväng vi ska ta "onsdags kväll" idag i stället, för i morgon om det blir av så ska jag och bästa vännen ut på något äventyr, hoppas det blir av *ler* men vart bär det va, det får jag återkomma om.

Nee får bli en film till sen ska jag damsuga *ler*

ha det gött
take care!För idag är det ingen?

Nee för idag är det ingen vanlig dag för det min syster födelsedag!!!! Hurra hurra hurra!! Grattis grattis grattis sis!!!
Hoppas din dag blir till lycke!! :P alltså hoppas du får en underbar dag! vi ses ju sen efter du jobbat klart ;)
Love ya!! kramar ( Duär ju inte så liten som på kortet du bli ju hela 23 år, men för mej förblir du alltid lite, din pluttis!)Älskar detta kort du sååååå söt alltså!!
du lika söt idag, men som bebis alltså synd man inte var äldre då
hade jag ätit upp dej *mooohaaa*

vart ska det bära av?

Vart ska man hamna???

jag varit i länderna:

1. Danmark
2. Tyskland
3. Bulgarien
4. Portugal
5. Mallorca
6. Rhodos (grekland)
7. New york

Vart ska man åka här näst då?

Någon som har ett förslag på ett bra land, värme viktigt, man ska kunna vara där bara 8 dagar.
Så vilket är ert bästa resemål, vart vill ni åka nu?

riktigt nice! samt en fråga!

Vakna upp idag när kl var 11,15. japp det säkert, jag Dessan vakna så sent, tror jag aldrig jag gjort. sovit som en klubbad oxe i natt och drömt massa skuma drömmar. Första var det två bröllop och sen en brand och sen en bebis, vad nu detta ska betyda ja det vet jag inte men skjukt var det!

Sen gick jag upp och satta mej och tog hand om min så kallade farm haha helt sjukt, det är ett spel på facebook som blivit populärt, man odlar och tvälar mot varnadr lite kul, och berode framkallande för man vill ju lyckas så man kollar ju hela tiden så det inte rutnat haha.

Sen åkte jag med min far och mor, till min mormor som är bäst helt enkelt, hon ska till norge i 2 veckor, hade jag kunna hade jag åkt med! men men hon ska besöka sin gamla trakter där hon växte upp, längst upp i tromso (ö) hitta inte det där konsta öet. Hemma hos mormor fick vi dem godaste nybakade bullarna!! *mums* dem kan man dö för!Annars så jaa vädret är ju till för film och godis och slappar väder, eller städ väder. men det får jag nog ta tag i morgon tror jag! så blev en egen tid dag idag det varit så skönt! men konstig nog jag sov så länge är jag jätte trött skumt, så tror jag ska snart ta gå in i sängen sätta på en film att somna till. om jag ens hinner börja kolla *SS*

3 veckor kvar på semsterna, det blir lungt ta en dag i taget! japp det får bli så, lite kalas och grejer i mellan men det hörr ju till sommaren :P

ha det gött där ute.

En fråga, vad är det bästa resemålet du varit på? vilket land? berätta!take care!

Harry potter & Tjejekväll :)

Det var några dagar sen jag skrev kom jag på hehe.
Men i torsdag var jag och syrran på Bio, Harry potter. Den var bra, jag har ju inte läst boken så jag inget direkt förvänta mej av den, medans min syrran som läst böckerna tycket den var bra, men besviken visa scener inte kom med alls.
Så kan det vara :P

I går var jag på grill och party kväll i hentorp, det var riktigt kul, mycket tjejsnack i ett hörn där :) sedan en massa skratt och massa god mat och en jätte god paj *mums* gammla gänget samlades och det blev riktigt lyckat, vart varmt och soligt och vi satt ute hela kvällen till det bärde in mot stan! jaa jag tyckte det blev lyckat.


Mitt lag vann *vi är bäst* :D tog mindre än en kvart :) *yeees*

Där på kvällen beslöt nettis och cattis för åka utomland med, FUSK vill me dåka mer er ju :( men blir ej så tyvärr.
men ni kommer ha jätte kul! :) jag vill se filme roch bilder när ni kommer hem! LOVA?


Annras idag så sov jag syrran länge, och om en stund ska vi åka hem till mor och far, dem ska bjuda på grillat, och kanske blir det en wii kväll vi får väl se :)

Nee ska tillbax till soffan igen en stund till!
ha de gött
take care!


Kusten samt Harry potter!

Nu är jag hemma igen, kusten var underbart! Vi bodde i en vila vagn och den var hel mysig, så låg det klippor och hav och öar runt om oss, kan det bli bättre? :) ska lägg in några bilder här, annars ni som ha rlösen så kan kolla fler på bilddagboken, för där ligger allihop nästan, i alla fall dem jag tagit :) har inte fått marie ännu.


Campingen!


Endel av utsikten från klipporna!


Sten ön! här plock vi jätte fina stenar som jag tog med hem :D


Utsikt på kvällen så vackert!


I grebestad såå vackert :)
Sådär det var lite kort ni får se här!
Annars idag är det harry potter som gäller med syrran, som följer detta, jag bara med tvingad *SS*
Förra gången inna bio tvinga hon mej kolla på alla filmerna
sen gick vi på bio
denna gången bara den vi såg på bio
nu ska vi se den nya kväll
återkommer om hur jag tyckte sen!

ha en bra dag!!
kram


*gääsp*

Trött som en vet inte vad, kund einte somna igår så låg kolla på film till lite över 00 och nu ska man upp, dax för göra sig klart här nu och åka om knappt en timme. Nu bär det va mot kusten några dagar då! ska bli skönt, vädret verka bli bra med ser jag (kollar ut) det är ju bra :)

Sen när jag kommer hem är det Bio som gälle rmed syster yster :) sen sover hon hod mej frma tills lördag då vi ska ha fest på fredagen om det blir av vill säga, hoppas ni har planerat in det nu ;) det märker vi när jag kommer hem *fniss*

Annars får ni allihop ha en härlig dag, jag lär ju inte vara här uppdatera nått nu på några dagar har inget löst breband.

Take care!
kram


RSS 2.0