....

Att stanna upp ett ögonblick emellanåt kan vara den enda möjligheten att orka vidare. Friheten är inte värd att ha om den inte omfattar friheten. ♥

Tänk på att det är du som bestämmer vad som känns rätt i ditt hjärta, vad du vill ta till dig och tro på.


 


Alla världens storheter väger inte upp en vän.


Disney!

Jag säger bara magiskt, minnen och helt underbart! det får en alltid på bättre humör, hur kan man inte gilla disney? :)
Den sista under här, får mej alltid tänka på det oki vara anorlunda man inte sämre för det!


Varmbad

is the shit haha eller vad alla säger. Ne men varmbad är verkligen skönt, befriande på något sätt, man kan röra sej på mer sätt än vad man gör annars. Nu är det sista gången nästa måndag. Sen är det uppehåll så får vi se om det blir så att jag ska forsätta eller inte. Övrigt, så mår jag lite sådär, dommningarna har ju "spridit" sej eller vad man ska säga, sitter nu mera också i armarna, så det jobbigt att sitta så här skriva just nu, men kände för uppdatera. jag känner orka inte mycket alls längre tråkigt :( jag ber om ursäkt för mitt tråkiga ja. jag får "priotera" vad jag ska göra som det är. det tråkigt, livet är tråkigt. Men det jag känner för göra just nu är bara vara, ta en dag i taget och på helgerna är det bara vila och föröska samla kraft för åter klara av veckan.
Röda pilarna där är jag, mitt i nybygget :P


Men jag glad ändå jag gick med på bio och var ute åt, det var riktigt kul. men tar på en med, svårt förklara mina vänner ur det är, men det jobbbigt pyskiskt med just nu, mycket tankar och mycket runt om. Men jag finns här för er min vänner om det är något vet ni vart jag finns. Men får nog avstå från massa åka festa, fika, umgås med massa folk man inte känner och sånt, bara välja ut några tillfällen då man verkligen gör något kul. Som den 11/12& 12/12 ser jag fram emot. Då ska jag föröska baka med vi tre som brukar baka ihop, sen 12/12 kommer ni ju på mysparty, där det är lugnt och skönt, äta massa snacks och spela lite spel och bara får mysa med er allihop igen. Sen nästa steg är jul, 23 och 24 är med familjen julafton, helt sjukt vad tiden går.annars jag ledsen som vanligt för jag så tråkig många gånger, visa ser inte det kanske för när jag väl är med någon skärper jag till mej till max som sedan relaterar till ännu mer trötthet, inget kul alls. som sagt svårt förklra min situvation när jag knappt själv förstår den. jag vet bara jag orka inte tänka framtid eller fundera på hur den ska se ut, när läget är som den är. Jag lever i dag för dag. och ser idag mår jag lite bättre och ida lite sämre. sen i mellan där försöker umgås med er. Det bra ha ex onsdagskvällar för man inte slutar helt med umgås med folk, ni vet ju hur jag är jag ligge ri min soffa hörna och är jag trött är jag tyst och ni bara är där det skön känsla.
eller när jag är med familjen som alltid varit där i alla år igenom allt skit man fått gå igenom, ni ger mej energi, jag kan vara jag och bara vara, ni vet varför. jag kan hänga eller ligga där i soffan bara. jag bara liksom är.
Det skillnaden med vem man umgås med, mer krav känns det som med visa, andra vet och jag  bara liksom jaa är..
jag känne rjag bara babla inget vettigt alls ju, men kände för skriva av mej lite fast de inte var något vettigt direkt i något av vad jag skriver.

Ett svar, ett liv som är jag, inte det liv som är nu. det vad jag vill ha.
vad önska du dej till julafton, ett bättre liv där jag orka var jag i alla lägen och inte ibland.

ni vet vilka ni är, utan er skulle jag inte varit här.
kramar om hårt!
tid ge mej tid...........bästa vora stanna upp tiden, för jag vet inte vart den tar vägen, jag vet inte vad jag gjort eller gör, för tiden bara säga poff, helt plötsligt har det gått 2 vekor sen jag träffa någon, sen 3 och sen bara någon dag i mellan jag ingen tidbegrepp jag bara är... flyter med hoppas på ett svar, och ett alltenativ på vad jag ska göra, och hur jag ska lösa mitt liv.
återkommer när jag vet... om jag någonsin kommer få veta.
känne rmej lite som den bilden över, är det dag eller är det natt??
mål 8dec just nu. hoppas det ska ge något.

kram på er


20 Nov

Är en dag som man kommer minnas! Dagen man fick se New moon, det är bara sååååå bra!! har ni inte sett den gå se den!!!
Kvällen börja med att jag nettis och linda, träffades här hos mej, dem två skulle sova här, vi satt vänta in tiden som gick såååååå sagta tyckte min syster haha, så jag satte på mama mia så hon fick något annat tänka på, gick sådär. haha. Sen gick vi ner till valleman där vi träffa vonka och cattis, och Daffy! Så käka vi där, massa god mat.
sen var det dax, vi skynda oss in i godis affäre köpte det vi skulle ha sen var kl nästa 21. in i bio var det fullsatt och vi hade grymt bra platser med så det var kanon. Filmen var alltså verkligen grym, jag vet inte hur jag ska stå ut med vänta till sommaren, då nästa del släpps, då blir det gadda ihop hela gänget igen, heller hur tjejer? =)

Sen gick linda och jag nettis hem och skratta prata om filmen, sen gick vi la oss. hörd enågot om vissa av dem drömde om filmen ;) eller hur var det :P jag vet jag körde ferraris hela natten det var grymt haha.

Sen var lördagen här man var sjukt trött men vakna tidigt som vanligt och låg kvar i sängen prata med syrran som med var vaken. till sömtuttan lind avakna :P
Sen åka jag syster kolla på vinter skor till mej för min gick sönder :O och så sprang vi så klart på super mario spelet som släpptes hehe det gick ju ine motstå så vi köpte så klart det sen från kl 14 till 22,30 typ blev det spelande haha jag har aldrig skrattat så på mycket mycket länge, har så ont i magen och käken i dag. TACK SIS för du fick mej tänka på något annat en stund att annat skit som är tyvärr. jag vill ha mitt svar innan jag kan börja ta tag i mit tliv leva igen. går tyvärr inte. för det skit med inte kunna orka med vara den jag är. då inget kul planera eller leva för framtiden, utan dag för dag, mål för mål ficka dagen. kanske låter hemsk men så är det.

Men behövde verkligen skratta så.
Nu ha rjag ju ett nytt mål har fått ny tid till läkaren igen så ser bara det nu, dag för dag närmar man sej den tiden och kanske ett steg närmare vad detta nu kan vara hur mitt liv sedan kommer bli.
så tålamod, som alla ni där ute haft med mej och det tålamod jag fått visa jaa usch men tack för ni finns!

en minnes full härlig helg
tack allihop!
kram


*gääsp*

sååååååååååååå trött varför?????

Jag skulle kolla på bones i går kl 20, jaa tänkte jag gör mej klar lägger mej i sängen kollar för visste jag skulle somna efter det var så trött. men kom bara till sängen så var det paus jag slockna *suck* vad e det för fel?
Sen vakna jag behövde kissa, sen har det var helt omöjligt att sova djupt :S jag liksom halv sovit, så när kl ring så tänkt ejag neee det inte sant, ja la mej ju nyss... så kanske 2 timmar med bra sömn resten vet jag inte vad jag har gjort. så trött på vara trött. kan inte dessa *pip* läkare finna vad det är så man kan få hjälp med all skit.
jag tycke rjag ändå haft en bättre period igen, inte smärta så på det sättet, men där emot domningarna helt vädelösa och obehagliga, dem mer tydliga nu, händer är sämre. jaja ska åka bada idag igen så hoppas det hjälper, kanske e det som just hjälper lite vem vet. så trött på allt bara ibland.

hoppas ni andra har sovit gott
och får en underbar dag!!!
kramarThis is the last time you ever see me...


This is the last time you ever see me...

One week left!
YES!!!!


Den största skatten...

Den största skatten är inte guld, inte heller smycken eller konstverk.
Det kan inte hållas i din hand.
Det finns i ditt hjärta!
Världsliga ting kommer att blekna, så som årstider kommer och går
Men värdet av sann vänskap kommer aldrig förlora sin glöd.

Ibland tror du att du klara dig själv, för en önskan är något du gör ensam,
Det är lätt att känna att du inte behöver hjälp
men det svårare att gå själv.
Du förändras inuti
när du väl inser
att välrden kommer till liv och allt är okej
från början till slut
När du har en vän vid din sida
som hjälper dig att fina skönheten du är när du öppnar upp ditt hjärta!
och tror på gåvan att ha en vän, någon som vet när du är vilse och rädd
är där genom högt och lågt
någon att räkna med, någon som bryr sig!
är brevid dig vart du än går

och skulle ditt hopp krossas och splittras till marken
kommer du känna dig ensam
när du inte vet vilken väg du ska gå, och inga tecken som leder dig
Är du inte ensam
när du har en vän vid din sida
som hjälper dig att fina skönheten du är när du öppnar upp
ditt hjärta!
Love to all my friends
and you now how speciel
your are!

love you my bestest friend of all
best friends 4 -ever
you and Ilåten av texten jag skrev där uppe!
fina ord och sanna!
tack för ni finns!
och en tack till dej min allra bästa vän för du ståt ut under alla dess år!
kramar om er alla hårt!


RSS 2.0