Jag tänder ett ljus!!och låter det brinna!!
Nu kommer den här perioden, som folk börjar bli depp och känner mörkrets dysterhet.
Visst hösten och vinterna är dystrar och låååång. Men ändå väligt mysiga på någotvis.

Jag gillar när man kommer hem ex en fredagkväll, köper med sej lite godis hem, tänder en massa ljus, sätter på lugn musik och lägger sej i soffan under en filt och läser en bra bok (då pratar vi inte om vilken som helst twiligt) haha så ligga där själv ingen i värden stör, det underbart!!

Eller samma sak fast sätta på en film jag har sett miljoner av gånger, bara försvinna in i en annan värld drömma mej bort, inte existera. Det gillar jag med vintern! man går i vinteride och vakna rupp när det vår igen :)

Jag haft en rätt så depp perion jag sen förra vintern kan man säg, det har nog många märkt på mej med, men inget säger. min tappra när och kära. Kan inte hjälpa det, jag sa häromdagen till daffy, jag måste varit hemsk emot er, för jag minns inte ens vad jag höllt på med, liksom inte orkat med någon eller så på länge, när jag väl varit med någon så har jag liskom bara varit. Inte direkt vanliga sociala jag. Men det tufft gå igenom förändringar i livet, men det nått man tar i´sej igenom. Sen är det ju detta med min okända hemska domingar sånt, det tar så på krafterna, ibland orka rjag med kanske just daffy, eller mejla min underbar Tess eller prata i tele med linda, eller preics klara av onsdagkvällar, eller bara sitta i soffan kolla på tv med A, eller likande. jag liksom gör allt det där för hålla kontakten uppe på nått vis, ni varit med så länge så ni vet att när jag inte mår bra skjuter jag ifrån personer, för att just bearbeta. Sen släpper jag stegvis in en och en igen. Vet det dumt men så jag funkar tyvärr. Jag klara liksom inte närhet för jaa då brister jag. Usch vad svårt jag har att beskriva vad jag menar och känner. Det jag vill komma fram till att tack för ni har tålamod med mej, allihop då menar jag alla ni nära och kära!! Tålamod är det ända som funkar. ena dagarna är jag bättre andra sämre. det komme rsäker vara så imellan åt. men ni som varit med ett tag jaa ni vet hur jag funkar!!

Jag tar mej ur det förr eller senare. Kämpar vidare. men ibland tar det stop och kraften slut, då jaa tålamod är det ända ordet jag kan säga.

Men just nu känner jag mej lite bättre för stunden( alla inte med bennen det men som person), bara den förkyldning ger med sej nu med som den verkar börja gör nu. så ska jag kämpa på! tack för er stöd, jag vet var ni finns jag finns alltid här jag med!!


Tänd ett ljus och låt det brinna, och lysa klart!!

tusen tack för ni alla finns!
amazing!

You, my dear friend, are no accident. You are amazing! You were a miracle the day you began your existence on this planet. ...
blond no more...

Nu redan söndag vart tog helgen vägen??

I går had ejag en underbar dag med min bästa vän, man känner sej hel vi har ett speciellt band det har vi alltid haft. Först åka jag hem och umgick med Daffys mamma, medans hon gjorde sej i ordning ;P Sen efter 2 timmar typ där åkte vi i väg till Maxi och kolla lite, sen bestämd ejag mej för jaa vad fan så vi tog en färg och färga mitt hår, det blev inte riktigt som någon av mej eller daffy hade tänkt oss men det blev bra ändå haha, Så nu är man mörkblond/brun :P eller vad man ska säga. Ska se efter några tvättar hur det blir, annars ska vi lägga i en mörkare ton med sen. Vi få se. avktar se.

Igår påminde allt om förr allt vi gjorde fick flasch backs från förr. Efter vi färgat mitt hår så blev det våran speciallare och sen  film och godis och massa värme ljus tända.
tack gumman för en härlug dag, fast jag hosta hela tiden *SS*

Denna jävla hosta ska den någon gån gå över? och min röst tillbax tack!! kändes som rösten var lite bättre i går men hostan jobbigare, suck ska man aldrig bli frisk??? hostat hela natten typ, och vakan  för att jag hosta så jag får såna där spyreflexer inget kul alls suck. men men vila idag och tvätta lite sen på jobbet i morgon och hoppas man vaknar upp och är frisk!!


nepp had einget mer skriva nu så
over and out!
ciao


That's what friends are for...

Knowin' you can always count on me
for sure
that's what friends are for

In good times
And bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for

When I had no one to call
All the world had shut me down
I showed up at your door so blue
Thank God I had a friend like you

Any times I’ve gone without
A home, a meal, a pair of shoes
If you had three you’d give me two
There aint no other friend like you


Fredag fredag fredag!

Äntligen kan jag se mitt mål jag har klarat en vecka på jobet nu *record* men länge!!! Har jobbat med jätte hes röst hela veckan plus en för jävlig hosta som blivit nu det sista dagarna samt en snuva som inte går över, har hållt på nu i hmm kan det vara 10-12 dagar snart, det inget bättr eän typ.. men det konstiga är jag fixar att jobba det går bra ändå. så ha rbara kört på inte tänkt, så blir det vila i helgen igen blir FRSIK!!!

Nu ska jag strax åka till sjukgymnasten då, prata lite med henne om vad vi ska göra och hur det ska göra, och när. SEn blir det jobbet är en lång dag. Så får hoppas den går fort!!

Annars jaa mitt liv är tråk men jag kämpar mej på, bestämt mej för ta mej hur mina svaker men det går sakta, allt detta plågand eoch tid 6mån nu mer har tagit på orken och kraftern. så inte varit alls på humör för något, är inte direkt ännu heller, men jag bestämt mej för ta en dag i taget vissa dagar mår ju ju lite bättre andra sämre, så är det ju vanliga fall med alla med.


Men jag tar ett steg och en dag i taget

ciao

om det inte är det...

Så är det det andra!  har sovit hela natten igenom konstigt det känns?? För är underförkyld, men jag såååå slut i kroppen efter jobbet så kanske somnar ren utmattning.

Igår hade jag knappt någon röst alls, i dag ha rjag inte vågat uppna munnen än , hoppas på få frma något pip så jag kan jobba i alla fall, för ingen röst svårt att jobba i mitt jobb. Men det får gå idag hoppas jag.

Blir att ta ännu en helg till att ligga hemma och kurera sej, efter helg är slut då ska jag banne mej vara frisk och känna mej som en annan person igen (hoppas jag)
Idag är det onsdag och vi ska ut gå med barnen här sen, ska bli skönt få komma bort från gården lite bara gå ut och gå.

Sen ikväll är det bonde och greas spännande värre, får man ju inte missa. Sen blir det sängen igen.

Hoppas dagen går lika fort som i går! och i måndags, för idag slutar jag halv 5 det inget kul :S

Nee nu ska jag äta upp min frukost sen bär det av mot jobbet igen.
ha en bra dag!


En helt vanlig...

Måndag igen då... och en nya vecka, vi går in på aa slutet av oktober här nu snart, vart tog den månaden vägen?
Men vet ni va, det betyder det blir Nov nu här snart, jag har aldrig någonsin längtat så mycket efter den mån!!!
kan ni gissa varför??

idag ska jag träffa bästa vänen en sväng ska bli kul inte sett henne på bra tag känns det som nu! men först ska jag strax åka jobba nu och träffa dem underbara barnen igen som smittar mej hela tiden :P men dem är goa!
Förkyldningen ha rej släppt än blir knäpp men kan ju inte gå hemma för en förkyldning, det går inte bara.
Så blir stopa halstebeletterna i fikan och dra mej snart nu.

Har inget vettigt skriva som ni märker men tänkte var bäst att uppdatera lite.

ha det bäst!
kram


RSS 2.0