Det inte lätt...

När det är svårt....

Usch vad dålig jag är på blogg känner jag. Men vad ska jag skriva om? händer ju inget i mitt liv, det känns som mitt liv står på paus. Jag jobbar och jag går hem, och väntar på ett besked, hur ska mitt liv se ut, vad ska det göra åt saken. (alltså min ben) tyvärr står ju allt annat still, för jag kan inte gör allt jag vill, då inte heller ta beslut om något känns det som, och går på autopilot. eller hur man säger.

jaa som sagrt jag vet inte vad jag ska skriva riktigt, därför blir det inte så mycket som skrivs just nu. Men så fort jag har skriv lust eller känner jag ha rnågot att skriva så gör jag ju det så klart.

Men just nu livet ganska trist, det är som det är helt enkelt. Men tackar verkligen alla vänner som finns där för mej, ni  är underbart stöd, tack.

Nu sitter jag här väntar på min bästa vän ska komma vi ska träffa lite tjöta idag, ska bli kul! vet ej vad vi ska gör aän men det märker vi sen när hon kommer :)  

Men idag har jag en sämre dag, jag bli tokig vill bara vet vad i *pip* ska jag göra, för det ska gå bort!!!!!


som sagt skriver om jag lust eller om jag har något bättre att skriva än detta.

take care

kramar


Opps...

Såg det var ett bra tag sen jag skrev nu. Men har ju varit sjuk 2 veckor. Men nu ha rjag varit på fötterna och jobbat hela denna vecka, det var tufft att komma igång kände det igår, somna som ett barn på kvällen. Men det var skönt sov ut och fick vakna när jag ville i morses. I veckan som varit har det inte varit så jätte mycket.

Lite tråkigheter med en nära vän har inträffat men hoppas det kommer gå bra med henne, vill inte gå ut mer mer man vet aldrig vilka som läser detta. men tänke rpå henne hela tiden.

I tisdags var jag hemma hos en kollega som fått barn med och hälsa på och är så söt lilla tösen hon inte ens 1,5 mån än men snart :) så söt.

Sedan var jag och bästa vänen på äventyr(söndags som var), och den blev lyckad förutom att det regna, men vi gjorde det bästa av situvationen ändå och fluma och skratta som vi alltid göra när vi se, vi glömmer bort tid och rum och alla bekymer eller aa allt bara försvinner för en stund, det som vi går in i en bubla där är det bara vi och vi ser inget annat än det roliga vi gör, det underbart! Hon är verkligen väldens bästa så är det bara.

 

Annars så går jag väntar forfarande på svar från läkaren, han var inte i tjäsnt denna vecka, visst e det typiskt? så nästa vecka skulle jag få svar sa sköterskan så man kan ju hoppas på det då, men risken är väl att man inte får det i alla fall.

nee lördag består av att göra sej klar här snart nu, åka hem till personen och syster yster, åka handla lite med dem. sedan blir det myskväll och wii med dem. samla lite kraft hos dem, ens familj ger verkligen energi. så ska bli kul! min familj betyder gremt mycket för mej, vi bliivt så tajat under åren det så härligt!


NI får ha en trevlig helg allihop!
kram


vad ska man säga..

I måndags då: jag åkte på min undersökning i gbg. När dem ropa upp mitt namn så tänkte jag oki, detta fixar du 30-60 min det lungt. så vänder han sej till mej och så säger han till mej och sedan min mamma som satt brevid, jaa detta kommer ju ta ett tag närmare bestämt 2 timmar, så ni vet det... jag bara SVÄLJ neeeej usch neeej. men var ju bara att inse jag var tvungen göra detta.
Så kom till ett rum där jag fick klä av mej och få en sånd där jätte fin sjukhus shorta *blää* sen läga mej på en brits. Så fick jag inte röra mej ALLS det var viktigt jag tänka jaja hur det ska detta sluta. Jag fick åka in i tunnel som inte var stor 60 cm bredd och jaa på kvävas, så tänkte bara att blunda, fick försöka få fantasi att flöda och tänka på vad ni vänner gjorde just nu, bland annat att just  nu lekar alla barn på jobbet eller nee dem äter, linda jobbar på och är så duktig, nora är i sin affär och jobbar på med dem jobbiga kunder, Malin pluggar nog nu, tess jaa hon sover ju faktikt nu-- haha massa sånt där konstigt gick igenom alla vännerna. när jag gjort det kom paniken igen. då tänkte jag tillbax på USA, rhodos, andra ställen man varit på, alla platser vi gick till och massa sånt. Sen ja säge rinte det var det roligatse jag gjort fy fan rent ut sagt det det västa jag gjort, hade sån smärta sen så trodde jag skulle dö, men jag kom ur den där sitsen och satt mej i bilen fy fan. Det var ju inte ända smärtan jag kände heller. JU mer färden gick känd ejag mej febrig och jättte jätte jätte ont i halsen, hade haft lite ömnade verk några dagar. Så när jag kom hem stod jag inte ut så fick åka till sjukhuset igen en sväng typsiskt. Japp som jag todde Halsfluss med neee nu får det vara nog, så hemma denna vecka med och vilat, inte kunat äta mat riktigt fören idag. HELT SJUKT...


Men väl lika bra ta allt på en gång :/

Men nu mår jag mycket bättre, jag ska föröska ta mej ner till stan en sväng i morgon med syster, sen hem till linda på eftemiddagen, sen åka handla lite.
Sen söndag ska jag ut på äventyr, men bästa vännen! jag ser framemot det verkligen hoppas vi får fint väder, men gumman klä dej varmt i fall att :)Nee nu är det dax avrunda och gå lägga sej bra seg nu.

hoppas ni andra haft en bra vecka och får en trevlig helg!!!

ciao

Idag är är det dax nu då!

Hoppas nu man kan få ett svar, för trött på skiten nu, dax att få ett svar säga vad jag ska göra åt saken!
har ju förfasen gått nu i 6 mån med detta ett helt halvår, man knaptt levt? för det hämar ju mej göra allt det jag vill göra, som bara gå utgå lång promenader, eller cykla till jobbet, göra skojiga saker som ex laserdom eller nått annat kuligt. så livet ganska trökigt!
Jag komme rju inte få svaret direkt i handen idag men skönt det händer något i alla fall igen!!!
Usch liiite närvös, inte för undersökningen så, utan hur jag ska kunna liga stilla på rygg så länge, kan jag ju inte ens hemma :S men får väl gå, men kommer nog var bra stel när man kommer upp därifrån igen.
så håll tummarna nu!

Måste föröska äta upp frukosten det inte så lätt.. vakna i morses med ont i halsen vad e nu detta? hoppas det går öve rigen.

ha en bra dag, min kund eju vara bättre, men kanske kan jag äntligen få ett svar?

kram


Tis,ons,tors,fre...

NU har man varit hemma några dagar då, och vilar upp sej!! Men känner mej ändå matt det tycke rjag skumt, men har ju i försej urinvägsinflamation med uppe på allt detta så slår väl ut kroppen mer än vanligt. S¨å är det väl svårare att återhämta sej kanske jag vet inte. är trött i kroppen. Så Hemma och vilar i helgen med.
Sen på måndag åker jag till gbg för min undersökning då, snälla hitta nått som går att göra något åt! inget sånt där skit med att du får leva sån här eller att det något annat.... Jag vill bara veta.

Min blogg inlägg inga rolig alls kollat  tillbax är dem det någosin? haha men men det till för skrivas i vad som händer och sker och vad man tänker, så håll ut, komemr det något positvt så kommer det så klart här i med.

Annars så hålle rjag på att planerar in ett äventyr med Snurre och Daffy, blir en hel dag, vart vi ska åka kan jag inte berätta för en nyfiken Daffy läser ju här inne hehe. Men tänkte så här vi åker typ vid 11-12 så där och så gör vi kanske några god bagetter eller nått och köper med lite smaskigt så stannar vi äter på vägen någonstans, sedan kommer vi till detta ställer, kameran ska med så kort och doc. ska göras både film och så :) Äventyret kan börja så fort vi bestämt dag! sedan tänkte jag på vägen hem sen bli det stanna äta på nått ställe. jag redan fått bekräftat att Daffy är på, så hoppas vi finner en dag snart och att det fint väder!!! en vacker plats.

det var ju lite potitvit ju :) märkte ni :P
små mål är dem bästa!
varför?

Ont det kan jag stå ut med, men när det rubar min sömn, då inte kul, ännu en natt med 5 minuter och sen vända på sej,så vaknar man till så vänder man sej somnar in så vaknar man till..så hålle rjag på hela natten, dem korta stunderna jag verkligen sover drömmer jag konstiga drömmar! sååå nu e det väl då 5 natten då med 3-5 timmar sömn ordentlig sömn, när jag sover som bäst är ju runt 11-01 för då värkar tabeletterna antar jag forfarnade. sen andra timmarna vet jag inte vad jag ska göra åt, jag som e så beroende av min sömn!!!!
Men nu sitter man här igen uppe, bennen domnar, och sticker, har molnaden värk. så ska äta min frukost ta lite smärstilande, hatar ta det där skiten alltså. Men jag känner i alla fall snart e måndagen här och dax för en undersökning igen, något händer bara det är så skönt! hoppas hoppas det visar någon som det kan göra något åt, för så här vill jag inte leva!! usch. tänkt dessan det finns dem som har det värre sluta klaga, jaa sluta klaga.
men det svårt just nu.för kommit till den där punkten att man inte vill längre nu. gått med skiten i 6 mån. denna gång inte gått över mer än 1mån då det nästan försvann bara domningarna, men nu har det börjat igen :( då kändd det jobbigt för det försvann och så skön känsla det var, nu vet man hur bra är, så blir man sämre :S
jaja sluta klaga!

Och svar till nora, hahaha ja du när vi igång kan det sluta hur som helt, som igår tillexempel, när du glöm vilken dag det är ;) men det löste sej ju bar ändå.

Nee äta min frukost och palla mej till jobbet ska jag föröska, men funkar det inte ida, går jag hem. men ska göra ett föröska i alla fall.

ha en bra dag
kramar

vilken lång natt...

Usch, har sovit så dåligt i natt så jag kan knappt kan stå nu, känns faktiskt som jag inte sovit alls :S
Fast så här har det varit nu senste veckan, drömmer kosntigt vaknar av jag har ont, snäll börja in om igen nu? ser målet framför mej nu en vecka kvar sen händer det saker med utredningen i alla fall men kanske får vänt i alla fall 3 veckor till innan svaret kommer. hoppas hoppas hoppas detta kan ge mej ett svar, för om detta nu ska börja om igen fan säger jag bara, orkar inte en omgång till med sömlösa nätter, jobba och vara den jag är. snälla ta bort skiten nu!!!!! tror jag dricker för dåligt också alltså vatten, för när jag skulle lägga mej igår hade jag jätte ont upp mot njurarna? urinvägsinfalmation? nee inte det med! skör lite vätske ersättning på morgonen, för e lite öm där idag med. hoppas det hjälper!!!

Jaa det varit min natt och morgon det, skulle inte upp fören 8 men varit vaken sen typ 5 somna väl 1 och uppe från strax innan 7 så nu har man ju tid fram tills man börjar :S detta blev inget roligt inlägg märker jag, men bloggar är tillfär att skriva ner saker som händer och som man känner så här ser läget ut just nu.
hoppas det blir bättre underdagen när jag får röra mer på mej? om det nu så bra? jag vet ju inget om min kropp längre känns det som.
Men ska försöka jobba och går det inte hela veckan får jag väl sjukskriva mej då...men det hoppas jag inte ska behövas! fan vad är det för fel? kan det inte bara försvinna!!!!!!!!

neee nu kanske man ska gå äta lite frukost så man kan börja dagen på rätt sätt kanske.

sen efter jobbet ska jag troligen hämta min syster vi ska åka till skopunkten en snabb sväng.
Sen blir det vara med bästa vännen, ni ger mej styrka och kraft så skönt få tänka på något annat får vara med er lite.

Ni andra får ha en underbar dag!      Kanske kan man köra ifrån allt med denna? önske tänkande?

RSS 2.0