Jaha vad ska man säga..

Nu är man på bennen igen och man varit jobbat idag då, det kändes skönt få jobba lite och träffa barnen :)
Men nu man helt slut så ska ta läga mej ner nu och vila en stund innan min syster kommer vi ska hem till farmor på mat ikväll. Orkar inte detta egentligen men biter ihop man träffar henn inte så oft, men hade heller lagt mej för dagen känner jag, värker något så *piiip* men jaa bita ihop var det.

En av våra vikarie hade en htc idag fast wildfire *ler* satt lekt lite med den den var ju trevlig den med, men nog mer inne med Desire :P Men ska åka kolla någon dag då Daffy ska följa ed mej och träffa hennes kusin som jobbar med sånt här kan mer så man får det bästa erbjudanden sånt som man inte har koll på riktigt.

Annars ska helgen vara lugn fast med folk i huset, men dem så hjälpsamma så det gör inget :)
Så fredag ska Linda komma och så syrran så ska vi åka handla lite och A ska med också där och kolla resväska lite så. Sen på kvällen är det Tjejkväll lungt och se film och äta lite godis typ.

Lördag: då blir det troligen lite matfestival på dagen runt 13 skulle jag tro och äta lite så, sedan ska Cattis och Nettis ut och festa så på kvällen vet jag inte riktigt vad som händer beror lite på hur jag mår antingen blir det vi hemma hos mej vi andra eller så gör vi något annat som sagt vet ju ej hur jag mår. Och spöregnar det på lördag vil jag inte gå på matfetivalen!

Sen söndag ta igen mej efter allt för förberede in för en lång vecka för schamat har inte ändrts än men ska så ska stå ut nästa vecka med gå dem hemska tiderna :( så verkar det som jag får typ samma som dem andra. kanske.


Nee vila var det inte mycket till vila med lite i alla fall

Hoppas eran dag är bra!
kram


Sjukis

Dumma förkyldningar säger jag bara dem kan ta kål på en ibland, nu har jag ingen jätte kraftig men slår ut hela min kropp. Sen feber på det. Sen idag stanna jag hemma för kände igår hade inte gått. Idag har jag haft huvudvärk hela dagen blää och fy jag vet inte går inte bort det hemskt.

Annars så är det nu dax i morgon för se om jag kan få forsätta på 75% för jag känner jag kommer inte fixa 100% Jag mena jag vill ju kunna jobba när jag där samt orka ha någorlunda liv efter med. Som det ser ut nu är det rakaspåret hem vila, och har jag sämre dagar blir det inget mer alls än jobba och sen hem lägga sej orka rinte ens laga mat, utan få ta en matlåda och sen lägga sej för dagen, det inget liv! då vill dem jag ska upp till 100? hur ska det se ut liksom. det kommer knäcka mej helt och hållet. Men ska inte ta ut något i förskott, det i morgon jag ska träffa läkaren sjkgymnasten sånt så får vi se vad försäkrningskassan säger om detta sen, domendagen.
så håll tummarna för mej, för detta tär på mej bit för bit hela tiden få kämpa mot ovisheten.

Annars har ny resa bokats in, för att få komma till väremn ännu en gång mådde så bra i värmen gör att man inte känner sej lika stel i musklerna och inte samma smärta, sen kan jag tyvärr inte undkomma min andra symtom som influensakänslan, febrig, kall och varm, huvudvärk m.m men dem lite lättare att stå ut med, men inte lätt.
återkommer mer berätta om resan när man varit där, är ett tag ditt ännu.

Idag är det den berömda fångarna på fortet som var grym på 1990talet *sss* en repris det ska bli kul att se det igen se om det kan få till progmrete bra igen! kl 20 på 4:an ni som missat detta. Sen är det time out efter!

Nee nu snurrar huvudet igen så dax lägga sej ner och nog dax för nya alvedon ser jag med.

hoppas ni mår bättre!!
kramar<3


friends are there no matter what..


blick framåt

Men ibland far tankarna på det bakom sej, tiden när man var små, och tiden när skolan var och när man bara kretsa runt i samma cirklar och bara var hitta denna låten av en slump när jag satt kolla runt fick en tänka tillbax på alla vänner från för, hur det förändras fast man inte vill...
Hitta denna fick en tänka...

Om två vänner i öknen

En historia berättar om två vänner som gick i en öken. Vid ett tillfälle under turen började de att bråka, och den ena gav den andra en snyting. Han kände sig sårad, men utan att säga något, skrev han i sanden:
"IDAG GAV MIN BÄSTA VÄN MIG EN SNYTING"

De fortsatte att vandra till de hittade en oas, där de bestämde sig för att ta ett bad. Den vännen som fått en snyting, höll på att drunkna, men blev räddad av den andra vännen. När han hade hämtat sig, graverade han på en sten:
"IDAG RÄDDADE MIN BÄSTA VÄN MITT LIV".

Vännen som hade gett sin bästa vän en snyting och räddat hans liv, frågade: "När jag slog dig - skrev du i sanden, och nu graverar du i en sten - Varför?

Den andra vännen svarade: "När någon gör oss illa, bör vi skriva det i sanden, där förlåtelsens vindar kan sudda bort det. Men när någon gör något gott för oss, bör vi gravera det i sten, så ingen kan sudda ut det".

LÄR DIG ATT SKRIVA DINA "SÅR" I SANDEN OCH GRAVERA DIN "LYCKA" I STEN.

Det tar en minut att möte en speciell människa. En timme att värdesätta personen. En dag att älska personen. Men ett HELT liv att glömma den.Mina sista dagar..

På min semester är nu här.

Det varit underbara 4 veckor, gått lite fort ja det klart, men skönt få komma tillbax i rutiner samtidigt ändå *ler*
Men skadar inte att snart ha semester igen ;)

Jag tänker berätta det lilla ävrntyren jag gjort på min sista vecka. Bland annat har jag ju varit på gränna, och ikea i början av veckan med nettis och Daffy. som jag nämt, det var mega kul och flum till max.

Sen har jag faktikt varit till norrköping, det heliga landet haha kolmårdens djurpark!! och vilket flum gäng vi var och vad kul och mysigt vi hade :) så vill tacka er allihop för en härlig dag. ( jag övdelevede den med) med lite extra "godis" så var man på mattan hela dagen, men har varit utslagen sen jag kom hem så det första gången jag orkar sitta här, vad är det i dag lördag? jag tänkte lägga upp lite söta kort på djuren efter här sen :) så ni får ta del av lite djur kort ni med!

 


Som sagt min semester är nu slut och det skönt på ett sätt tråkigt på ett annat, men vad ska man göra hehe
stå ut och kämpa vidare ända man kan säga och göra.

Hoppas ni har haft/har en lika bra semester som en annan ändå har haft!!
Jag haft ett halv år nu som jag minns igen och skapat nya minnen med min sjukdom, för nu vet man vad det är och man får leva med det och försöka ändå, visa dagar inte alls andra lite mer men jag tar mig fram, inte lika fort längre men det funkar, det tack vare er min vänner så tack!

Annars återkommer jag snart vad som händer här nest
take care
kramiz


RSS 2.0