Big brother!

Ja säger det bara Big brother!! haha sjukaste programet, men på någotvis kan man inte låta bli kolla, varför?? jag vet inte det ända dem gör är ju förnedra sej, kanske det som e lite kul? inte vet jag, men jag tycker det är ett riktigt härligt gäng i år faktikt. Dem vettiga, och inte på samma gång :)
Idag kommer första utröstninge, men sen fick jag läsa nyligen att paret, hemliga paret har gått ur huset av någon anledning. Som man får reda på ikväll. Får väl se hur detta ska gå.

annars har helgen varit lugn, känner mej halv bra än men mycket bättre ändå, så får bli jobb i morgon.
Var på teater i går (lördag) som heter en mor till salu, den var riktigt riktigt rolig skratta så jag grät en tår eller två, har bra träningsverk idag. Men det var kul och bra sällskap :)

Annars nu så har nyss syster yster åkt hem, hon varit med mej handlat hon hjälper mej så, love you sis!!

Nee har inget  vettigt att skriv sitter väntar in big brother nu.

hoppas ni andra haft en bra helg!!
ta hand om er var rädda om er!!
kramglöm inte.....

Man ska ta väl hand om sina drömma, lika så sin vänner och skydda dem väl.
För av drömmar formas de värdefulla och oförstördbara ting, vilket i sig består, lika så vänskapen.
men om du väljer en annan väg glöm inte att det är ett val och det ditt val!
Ber om ursäkt ännu en gång!

Jag verkligen tappat detta med bloggen helt nu igen, det inte meningen har bara blivit så.
Men känns som vanligt som tiden inte räcker till i mellan åt.
Men nu är jag hemma sjuk nu finns det massa tid över för man inte orkar gör något man bara ligger i sängen, vad som håller mej sällskap nu är big brother haha dessa männsikor säger jag bara. Men det är verkligen ett gott gäng tycker jag ändå, jag skrattar så jag dör i mellan åt av allt sjukt dem får göra. som elektirska dräkterna, skorna och dessa kedjor som dem fast i och nu fått byta partner för det blev färst konfliken förut haha. jaa det bra underhållning i alla fall :)

Sen kan jag berätta vad jag gjorde i helgen med för jag träffa ju äntligen min underbara härlig vän TESS och jag verkligen saknat henne, det var mysigt få hänga ihop med sis gänget :)

Fredag: slutat jobbet hem och in hämta min väska sen ut i bilen och satt i bilen i lite mer än 4 tim, lååångt men vi hade kul skratta och fluma och prata en massa så tiden gick jätte fort, Sen väl frame kolla vi in hennes fina lägenhet och staden Kalmar. Sen drog vi köpte pizza den kan jag säga direkt var inte den bästa pizzan men det funka, det som tess säger Skövde har dem godaste.
Lördag: blev det utforska lite stad och kolla runt och shoppa lite. Fanns en jätte fin bra affär jag fastna för den heter NEW yorker.  Hitta bikni och thirst där kul. Annars var ju Bikbok en bra affär med ;)
Sen blev det laga lite mat och bara myste och spela massa spel och skratta umgicks hade jätte kul tiden bara försvann.
Söndag: sov vi ut och sen var det dax bege sej, och hålla igen tårarna för tess skulle så hon inte kände sej ledsen med majja kunde inte hålla sej stackars.
Men skönt ha henne i sverige för nu kan man sms henne kolla läget och bara höra läget det skönt!!

nee nu krampar min muskler tyvärr så måste sluta skriva
men återkommer snart.
kram


nytta med smärta?

Kom inte på någon bra rubrik som vanigt!

Tänkte uppdatera lite vad som hänt det senaste, inte blivit av denna blogg igen ber om ursäkt, men ni vet när jag får mina sämre dagar så drabbas även bloggen, samt så har det varit mycket annat, sen när man väl har haft tid så funkar inte kroppen. Så kan det vara.

helgens bravader
Fredags, hände inte så mycket jag jobba och sen hem vila och se lite serier samla krafter.
Lördagen; var det tänk att jag L,K och A skulle äta lite hotellfrukost sedan åka till ikea och så i jnkp. Hotellfrukosten skippa jag direkt för vakna upp med en jobbig dum dag. Det var nära att Ikea blev inställt men nej jag gjord som jag ibland kan göra jag bestämer över kroppen(som jag oftas gör dumt säg det ni?) och tog en varm dusch och satte mej i bilen åkt med. Satt tjöta och hade jätte kul i bil på vägen ner, och vi gick kolla på Ikea och fika och åt på A6 hade jätte kul och mysigt för fick ju vara med min vän L och mitt hjärta A och flumiga K som bara dirver och man kan driva med tillbax det kul! såna människor gillar jag för det bli så mycket roligare då! Men smärtan fanns ju där hela tiden, och den triggades upp mer och mer, men svalde forsätte Lee, för hade ju så kul. Sen i min vrå när jag kom hem kom Tåren ner från kinden och jag la mej med kramper och smärtor som vanligt. Men jag hade kul det huvudsaken.

Söndagen: var det dax för spa, med en hemsk natt och ingen sömn så steg jag upp lagom till vi var tvungna att åka satte på leendet och åkte ditt, Det var så skönt hela kroppen mjuknades upp det var jätte mysigt och på alla sätt och vis, till med sov en stund på den varma stenen var riktigt skönt! underbart skönt, efter den dagen kom jag hem tog soffläge och vila, sov lite till och sen gick la mej för att sova. Sömnen var lite bättre denna natt men vakna upp och kände mej som jag hade 40 graderfeber, förkyldning, och som jag fått influensan.Men nej det har jag ju inte utan är ju min FM (som är förkortning av fibromylegi) Så det var ju ingen ideé att ring jobbet säga jag hemma, utan på med leendet och åka jobba, där träffar man på massa glad barn som är så underbara och man blir så glad att se dem.
kämpa dagen ut sen hem sofflägge hela kvällen och sen sova, denna natten sov jag hela natten men vakna ändå upp med samma känsla som förgående dag och nu även en massa verk och stelhet där till, och även illemånde plus svimfärdig, jätte skum känsla, men har även idag klarat jobba, konstig för idag var jag väldigt väldigt nära på att gå hem efter 1 tim, men tänkte hela tiden du orkar 30min till, sen 30 till sen gick jag hem, och nu har jag legat sen dess, tyvärr blir mina matvanor drabbade dessa dagar, för jag orkar helt enkelt inte laga något så blir smörgås eller yougurt eller gröt, det är inte bra det vet jag ju men vad ska jag göra? kan ju inte leva på utemat heller, skulle behöva någon som laga mat åt mej i mat lådor, för en vecka ibland känns det som, men så kan man ju inte heller ha det.

oj detta blev långt ser jag, och nu klockan 21.15 och jag ska upp tidigt i morgon för att jobb så det väl bäst att jag tar försöker att sova lite så att jag kan orka ännu en dag hoppas på det vänder i morgon nu och går mot rätt håll, för till helgen ska jag träffa Tess och vi ska åka till Kalmar vara där, jag vill vara så pass så jag orkar med det i alla fall, har sett fram emot detta sååååå länge!

Ta hand om er där ut glöm inte vi alla kan göra lite för att hjälpa och vi alla kan göra skillnad!
kramar


what´s next???

Someone is trying to find their way...
someone is trying to find their place...
Someone is trying to find their self...
someone is trying to meet the world one there self...
Sometimes you thinking you are alone in the hold world...
But it´s a lie and if you hold one you will see that someday will someone found you and make it okay...
We all need some help sometimes, someone who remember us that it´s going to be okay someday...
someday!
That someone is out there and that someone will found you!
And say it´s going to be Okay again.
So hold one
and it´s have to be okay.

Friends are there when the heart is not in right place
remember how was there in the bad times?
How was there in the happy times?
how has your back, when you heart is bleeding? 
Remember!!
I do, are you??
 


Att ha fibromyalgi är som att springa i ett ekorrhjul....Att ha fibromyalgi är som att springa i ett ekorrhjul. Så känns det ibland. Men springer och springer, men vad får man av det mer smärta.  En stund på jobbet, eller shopprund, promenad en hel dag på lisseberg (detta bara exempel) m.m  Kan vara som värsta träningspasset för mig och då får jag betala för det dagen efter. Då blir det värre. de är det många inte förstår, eller vill inte förstå ta det som ni vill. Jag vet det inte lätta ha en vän,kollega,tjej,familje medlem m.m som lever med detta. Det förstår jag! Men det inte heller lätt för mej att stå ut när ingen förstår. Min stora önskan är att få veta vad min mening är att jag fick denna sjukdom och vad jag ska göra med den? hjälpa andra? leva ett liv jag var menad att leva? lida ett liv rakt igenom?, låta tiden ha sin gång?

Jag läser mycket just nu om andra i min situvation, för jag vet ni försöker hjälpa och att ni förösker förstå ni vet vilka ni är det tacksam för det inte det. man känner sej bara så ensam i allt detta, för ingen av er kan förstå vad det är ha en smärta som aldrig mer ska gå sin väg. jag tycker inte synd om mej, för kunde vara värre kunde haft Ms eller cancer är liknade, detta inget farligt jag vet, och om det lättare leva med detta eller ex Ms det kan jag inte svara på för det har inte jag sj upplevt, så därför förstår jag att ni inte kan förstå min sitts.

Men ni kan föröska om ni vill lyssn på mej, fråga, ta reda på fakta kring det, för underlätta det lite. Visa dagar kanske jag behöver berätta om vad jag går igenom, andra dagar stänger jag det inom mej kör på. Jag vill ju vara den Dessan ni alla känner och vet om. Inte dessan med en sjukdom. Gå gärna in på http://www.fibromyalgi.se/1/1.0.1.0/9/1/ och läs om nytt som händer, ju mer ni vet om denna sjukdom, ju mer kommer ni veta och känna mej. sen får man inte glömma jag är en person inte en sjukdom. Men i stället för köra på som allt vore som det en gång var fråga, läs prata med mej, vänd inte ryggen. det mår jag inte bättre för. va öppna fråga mej.

  Eftersom den som har fibromyalgi lider av symptom som inte syns på utsidan är det svårt för personer runtomkring att förstå exakt vad den sjuke går igenom. Det är så mycket lättare när det handlar om ett brutet ben eller någon annan yttre, synbar orsak till att man inte mår bra. Men tänk er så här, ni går tränar ett pass på gymet, ni känner hur musklerna jobbar, men ni tar i ännu mer för ni vill ha resultat, dagen efter vaknar ni upp av en stel känsla, öma muskler och en smärta som inte är så rolig, du har dessutom fått 40 graders feber samt migrän och kallsvettas och mår allmänt skit, dessutom är du bakfull efter att du festa igå på kvällen har inte svit många timmar för du spytt hela natten nästan, sovit kanske 3 tim som högst. Nu är det dax att jobba, du har så ont i musklerna och stel du kommer knappt ur sängen varje steg du tar känns som gå på varmt kol och som du hade tusen stenar i skon och vasa nålar om sticker i hela kroppen (tänkt på ta stick i fingre tom och om igen fast på kroppen), detta plus 40 graders feber bakis kallsvettas migrän inte sovit, hur många timmar skulle du orka? hur många dagar? månader? år? tänkt om ditt liv skulle vara såhär varje dag. hur skulle ditt liv se ut då?
Så känsla lever jag med i stort sett varje dag,tänk hur länge du skulle orka
Skulle du orka Jobba din 100%, ha ditt sociala liv alltså träffa vänner, ut fika, bowla gå på bio m.m. träffa din släkt och familj, träffa din flickvän/pojkvän. Ni vet ju själva hur trötta ni är en dag efter jobbet, tänk då ständig att ha allt det jag skrev ovan och ändå ska funka som alla andra!

Bara en lite avskriving i dag behövde det kände jag. vissa dagar är man stark andra inte alls ändå reser man sej upp varje dag gör det bästa man kan.RSS 2.0