härlig spahelg!

japp det blev spa på arena igen, den där stenen som är så varm den är verkligen så härlig!!! jag blir så uppmjukad det sån skön känsla, jag skulle behöva åka ditt varje helgen, men det sätter plånboken stop för. tyvärr men så är det. Skönt i alla fall!!

Annars har det varit lungt blev film som jag sa med Linda och ci såg sex and the city skratta en hel del åt den :) lite annat hann vi se med. Tack fär hjälpen min vän med!!

sen annars har det bara varit lungt och skön helg med mycket vila som jag kände jag behövde har varit rätt mycket nu inte tråkiga saker tvärtom massa kul som hänt i veckan full uppboka, tyvärr sliter kroppen på det det mindre glad för men lever för det roliag stunderna nu kan man tänka hade ju ändå kul då är smärtan helt enkelt lättare leva med.

Annars symtom just nu: inne i en bätter period med smärtan men tyvärr massa andra besvär som magen, av  alla medeciner och smärstilanden. Samt lite svårt med sömen vill bara sova så väldigt trött och lite lust och ork till saker, så lägger den mesta tid på just göra roliga saker dem dagar som kommer sen vila vila vila.

Men till nästa helg blir det åka till mamma ha en myskväll med henne fredag till lördag. Sen troligen i väf till Linda för hjälpa henne med lite saker. Sen söndag vilo dag!
Men först ska man klara av den nya veckan med nya krafter och nya roliga mål och bus med barnen, det är ändå dem som får mej att vilja gå upp ur sängen när det verkligen krampar jag inte kan röra mej ochså fort jag rör mej så hugger vaje muskel ingen skön känsla är det inte, men man vet ju efter 2 tim eller så blir det lättare och man kan börja dagen med det ständigt påklistrade leendet, det ända man får hör ååå så pigg du ser ut du måste må mycket bättre nu. kan säga nee ingen skillnad alls, ni skulle bara veta bakom min väggar och hur jag kämpar för att ta mej till jobbet. jag vill inte vara någon sur maja eller grinolle, det hjälper inte ändå, så därför bättre försöka vara glad för det lilla i stället och se barnens glimt gör mycket!

Nu blir det till att se några avsnitt till av en serie jag börjat följa igen och sen krypa ner och sova hoppas på en god sömn och en bra start i morgon på dagen, det hjälper om det startar bra ändå, annars brukar jag säga till mej sj när det som jobbigast nu kan det inte bli mycket sämre bara bättre och bita ihop sen kör man igenom dagen som den är bättre än i själva verket är och oftast blir det hyfsad ändå.

nu serie
ta hand om er
var rädda om er
kram


sorry!

Som jag brukar skriva så är tid något som är ett bekymmer i mitt liv. Det springer i väg, lika så dagarna. Nu var det ett tag sen jag uppdatera igen. Vad som hänt sen dess i korta drag.

Vila, samt jobba och sen föra helgen var det syster helge det var mys!!!

Fredagen, var vi hos päronen och umgicks lite åt god mat.
Lördagen: gick vi upp tidigt och åkte upp till billingen, åt en frukostbuffen där upp på hotellet, visste inte man kunde göra så om man inte sov där, men det gick det var såååå gott fanns massa att välja på!
Sen bärde det av mot arena, för bad och skoj och spa. och Spat säger jag bara det måste ni testa på vilkaen avslappnad kropp man hade mindre ont för den delen med, värme det är mitt bästa botemedel för sunden finns inget bättre. Sen vara med syster hjälper det med love her some mutsch! <3
Söndag: var det vilo dag efter en sån dag.
Tyvärr är mitt liv så planerar man något kul en dag måste vila stå på schemat efter. TYVÄRR men så är mitt liv nu accepeter det neee men måste ju, för kroppen strejar så finns ingen möjligheter att göra något fast man skulle vilja ändå.Sen veckan nu varit lite uppbokad med, har träffat vänner som betyder en massa för mej och bara varit mys ni vet vilka ni är! ni betyder massor för mej, utan er vore jag inte här som sagt och utan er är jag inte den jag har blivit, det tack vare all er! så tack!

Sen nu i helgen då börjar med i går, var syster och A här och myste med god mat och handboll, som tyvärr slut tråkigt fast det hade man lite på känn tyvärr, får hoppas dem tar nästa match nu så dem i alla fall kan komma trea. men tror tyvärr risken är dem blir 4.a

Sen idag blir det lungt och vila fram till runt 15 då L kommer hit och ska hjälpa mej lite, sen ska vi ta tjejkväll se lite filmer och bara vara. i morgon kanske vi dra till arena för ännu en avslappnad spa dag, mer smak nu ;) men vi får se!  

Nee nu ska jag forsätta se min serie jag börjat kolla från början, det inte mindre än One tree hill :)

Så nu blev det lite uppdate igen!

hoppas ni har det bra
ta hand om er!
kram


tänk om man kunde...

Lyssna så söt! tänk om man kunde göra så för alla er önska bort allt ont och tråkigheter!
den så söt lyssna!

http://www.youtube.com/watch?v=tRCKP-SzfRA&feature=related
Denna fick jag häromdagen..

jag har verkligen fina och dem bästa vännerna!!!!!
Once in a lifetime
you find a Friend
who touches not only your Heart
but also your Soul.
Once in a lifetime
you Discover someone
who stands Beside you,
not over you.
Once in a lifetime
if you are Lucky
you find someone
as I have found you.
Very Special people
we can be Ourselves with.


veckan gjord....

Första hela veckan på länge! och den gick ruskigt fort den med! och varit en intressant och rolif vecka.

Annars har veckan beståt mest av jobb och vila. Kroppen spökar men best under morgon kvisten. För jag har problem att somna, men när jag väl har somnat så sover jag så hårt att när jag vaknar tror jag att jag aldrig ska komma upp, jag är så stel och det verkar som så jag tror jag ska bli tokig. Men bara gå upp och föröska skaka av sej det och ätat så fort som mölijgt så jag får i mej smärtilande. Sen går det riktigt bra hela dagen sen och för det mesta dels kvällen med, konstigt det där. Men det verkligt super super jobbigt den där smärtan på morgonen är som kramper i varja muskel jätte sjuk känsla.

annars blir det en lugn helg, idag blev det lite oväntat hem till ryd och myser med min päron faktisk, i morgon ska dem hjälpa mej att ta ner julen. Sen lite senare kommer min syster och då blir det systermys :) ska bli mysigt.

Nu blir det återgå till lats dance och min nötter och vindruvor *mums*

ha en trevlig helg!


legend of the seeker

Man hinner inte avsluta den ena fören man ger sej in i denna nya serien ;) Denna är med en fantasi men minst lika bra den hehe :)
Annars är allt som vanligt jobbar och sliter :P
Veckan går fort som vanligt det redan torsdag i morgon
det blir en dag på jobbet och lung vilo dag i morgon
för kroppen spökar tyvärr med mej så är så trött
sen när jag väl ska sova som nu så går det inte jätte skumt.
Sen när jag väl somnat känns det som om jag skulle kunna sova för evigt
för när den där klockan ringer så är jag som en zombi fattar inte vad som händer, och kroppen verkar
något så kopiöst och så stel att jag har kramp
men det mitt liv nu så bara vänja sej!
27 år gammal, många år kvar det känns långt på lidanet i mellanåt
ibland berör jag inte alls
skumt det där!
nee sova
natti
ciao


Nu är serien slut..

japp nu var sen slut för denna gång, nu har jag verkligen sett sluet det har jag ju aldrig gjort, för sist sesongen fanns inte då. Men nu har jag sett den. JAA jag sitter snyftar för det var ett fint slut, men inte som jag hade hoppas. Men det är verkligen sjukt bra serie från början till sluet! så har ni inte sett den se den!!

Vänner är en familj, och familjen den består!Livet går tyvärr vidare, nya steg och nya äventyr, och vi går alla egna vägar, men vi har alltid med vänskapen
i våra hjärtan och återkommer ditt om den är äkta, för vänner är familj kärnar som skapar oss till den vi är!
Ni vet vilka ni är som betyder något för mej! love you <3
lämna mej inte kvar!
Kramar om

RSS 2.0