härlig spahelg!

japp det blev spa på arena igen, den där stenen som är så varm den är verkligen så härlig!!! jag blir så uppmjukad det sån skön känsla, jag skulle behöva åka ditt varje helgen, men det sätter plånboken stop för. tyvärr men så är det. Skönt i alla fall!!

Annars har det varit lungt blev film som jag sa med Linda och ci såg sex and the city skratta en hel del åt den :) lite annat hann vi se med. Tack fär hjälpen min vän med!!

sen annars har det bara varit lungt och skön helg med mycket vila som jag kände jag behövde har varit rätt mycket nu inte tråkiga saker tvärtom massa kul som hänt i veckan full uppboka, tyvärr sliter kroppen på det det mindre glad för men lever för det roliag stunderna nu kan man tänka hade ju ändå kul då är smärtan helt enkelt lättare leva med.

Annars symtom just nu: inne i en bätter period med smärtan men tyvärr massa andra besvär som magen, av  alla medeciner och smärstilanden. Samt lite svårt med sömen vill bara sova så väldigt trött och lite lust och ork till saker, så lägger den mesta tid på just göra roliga saker dem dagar som kommer sen vila vila vila.

Men till nästa helg blir det åka till mamma ha en myskväll med henne fredag till lördag. Sen troligen i väf till Linda för hjälpa henne med lite saker. Sen söndag vilo dag!
Men först ska man klara av den nya veckan med nya krafter och nya roliga mål och bus med barnen, det är ändå dem som får mej att vilja gå upp ur sängen när det verkligen krampar jag inte kan röra mej ochså fort jag rör mej så hugger vaje muskel ingen skön känsla är det inte, men man vet ju efter 2 tim eller så blir det lättare och man kan börja dagen med det ständigt påklistrade leendet, det ända man får hör ååå så pigg du ser ut du måste må mycket bättre nu. kan säga nee ingen skillnad alls, ni skulle bara veta bakom min väggar och hur jag kämpar för att ta mej till jobbet. jag vill inte vara någon sur maja eller grinolle, det hjälper inte ändå, så därför bättre försöka vara glad för det lilla i stället och se barnens glimt gör mycket!

Nu blir det till att se några avsnitt till av en serie jag börjat följa igen och sen krypa ner och sova hoppas på en god sömn och en bra start i morgon på dagen, det hjälper om det startar bra ändå, annars brukar jag säga till mej sj när det som jobbigast nu kan det inte bli mycket sämre bara bättre och bita ihop sen kör man igenom dagen som den är bättre än i själva verket är och oftast blir det hyfsad ändå.

nu serie
ta hand om er
var rädda om er
kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0