sorry!

Som jag brukar skriva så är tid något som är ett bekymmer i mitt liv. Det springer i väg, lika så dagarna. Nu var det ett tag sen jag uppdatera igen. Vad som hänt sen dess i korta drag.

Vila, samt jobba och sen föra helgen var det syster helge det var mys!!!

Fredagen, var vi hos päronen och umgicks lite åt god mat.
Lördagen: gick vi upp tidigt och åkte upp till billingen, åt en frukostbuffen där upp på hotellet, visste inte man kunde göra så om man inte sov där, men det gick det var såååå gott fanns massa att välja på!
Sen bärde det av mot arena, för bad och skoj och spa. och Spat säger jag bara det måste ni testa på vilkaen avslappnad kropp man hade mindre ont för den delen med, värme det är mitt bästa botemedel för sunden finns inget bättre. Sen vara med syster hjälper det med love her some mutsch! <3
Söndag: var det vilo dag efter en sån dag.
Tyvärr är mitt liv så planerar man något kul en dag måste vila stå på schemat efter. TYVÄRR men så är mitt liv nu accepeter det neee men måste ju, för kroppen strejar så finns ingen möjligheter att göra något fast man skulle vilja ändå.Sen veckan nu varit lite uppbokad med, har träffat vänner som betyder en massa för mej och bara varit mys ni vet vilka ni är! ni betyder massor för mej, utan er vore jag inte här som sagt och utan er är jag inte den jag har blivit, det tack vare all er! så tack!

Sen nu i helgen då börjar med i går, var syster och A här och myste med god mat och handboll, som tyvärr slut tråkigt fast det hade man lite på känn tyvärr, får hoppas dem tar nästa match nu så dem i alla fall kan komma trea. men tror tyvärr risken är dem blir 4.a

Sen idag blir det lungt och vila fram till runt 15 då L kommer hit och ska hjälpa mej lite, sen ska vi ta tjejkväll se lite filmer och bara vara. i morgon kanske vi dra till arena för ännu en avslappnad spa dag, mer smak nu ;) men vi får se!  

Nee nu ska jag forsätta se min serie jag börjat kolla från början, det inte mindre än One tree hill :)

Så nu blev det lite uppdate igen!

hoppas ni har det bra
ta hand om er!
kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0