Semster!!! :)

Japp den bara rusar förbi nu redan torsdag! sjukt! men men jag njter och har kul på vägen, hoppas på en bra höst termin på jobbet sen!

I måndag var jag bästa vännnen i väg vi had emega kul, skratta som aldrig för som alltid,de var värt allt, var lite seg och öm och är de än, men de var helt klart värt de, för vi hade så kul, få så mycket ernergi av min bästa vän så de bara bra! :) Men de roliga var när vi gick förbi grisar och får du skrek hon tyå usch fu blää vad de stinker, men när vi går in till aperna så var de mer, ja de var inte sååå farligt i alla fall, fast jag varna henne för de, för jag tycker aper luktar mer haha, men de tyckte inte DAffy :D haha Men kul hade vi men tyvärr gick tiden vääääääligt fort som vanligt. Men så är de, vi får göra något nästa vecka sen igen när du ledig!! vad ska vi hitta på då? hmmm :D

Sen tisdags skullle jag ju vad jag trodde kanske se S, men hon hörde inte av sig måste hänt nått, ¨å blev en dag med sis i stället vi hade kul vi med, fluma runt gjorde ärenden sen såg vi film :)

Igår blev de sponant äventyrsgolf och glass på Mc och sen grilla hos päronen på kvällen sen en film med sis hemma onsdagmys ;)

Oj nu springer tiden i väg ska i väg i dag med. görakanal idag.

sen får de nog bli lite lungt några dagar kroppen börjar ta stryk nu :( villl inte ville inte!!!

Ta hand om er
ciao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0