hej hoppsan

Nu ska vi se då, jag lovat er en uppd. om turkiet så nu ska vi se då, steg för steg.

Lördag: Denna dag blev det kl 10 åkte vi hemifrån och mot Arlanda, vi skulle flyga från sthlm denna gång, och allt gick bra på resan ner, vi var frame på natten turkiets tid, för man flyttar fram klockan 1 tim. så söndag morgon var vi där eller sent på natten lördag eller hur man ska säga ;)

Söndag: Morgon vaknar man upp i ett helt annat land med strålande sol, och värme :) tror ni dessan trivs då ooo jaa. denna fagen givk vi ner åt våran hotell frukost som vi hade i priset ojoj vilken frukost, Stora jordgubbar och vetten melon och inte minst av allt chocklad pålägg som ni alla vet jag gillar haha. Sedan gick vi upp och byte om och la oss för att sola i värmen, underbart!!!! var helt klar blått på himlen. Sen kom det en kille upp och fråga oss o, vi ville testa på Hamman och få massage och grejer för det hade precis öppnat detta, det var först för i år. nu lite tevkesam om vi tog det söndagen eller måndagen, man har redan släppt dagar och tid där nere haha. Men vi fick detta i alla fall och det ingick, hamman en skrupp som tar bort alla döda hudsäller, och så ligga på en sån där varm sten som är underbart, sen fick man ta och ligga i rum ta igen sej med en ansiksmask :) och sen var det dag för en härligt massage, jag gick sån där lätt massage ingen knodning, ja det var riktigt skönt efter man var så uppvärmd i kroppen så gick det riktigt bra.
på kvällen åkte vi ner till min favorit resturange, Divan heter den och dem har så massa god mat, ni ser kortet under här.
vem kan säga nej till sån här talrik MMMMMMUMS

Dagen efter sen alltså måndag så var jag inte lika glad i massagen, var öm och hade tusen miljoner blåmärken över kroppen, nee dem syndes inte utan den känslan när man får riktigt ont blåmärke. för kunna förklara lite lättare. Men var ändå mjuk i kroppen när jag vakna det gilla jag verkligen inte ofa jag är detta. Men denna dagen var det åter ne sola och bada, ja jag gick i vattnet till slut brrrrr men det var så varmt man var tvungen svalka sig lite. även idag var det strålande sol. idag tog vi om jag inte minns fel turkist afton, där det var buffe och massa god mat, samt upptädanden som turkisk dans folk dans, samt magdans, och i allt detta fick min syster gå upp dans mag dans haha det var så kul att se hon var riktigt riktigt duktig!

Tisdag: denna dagen bestod även idag av sola och sola :) sen på kvällen åkte vi ner till centrum och gick där lite och kollade shoppa och åt lite. nog vänt detta lite fel nu märker jag tror ja men skitsamma ni får vet vad som hände i alla fall, denna dag var mamma och pappas bröllopsdag med så gulliga vi tog massa söta kort på dem två där nere!

Sen bestod resten av veckan mycket av föröska sola och shoppa och sen var vi uppe och kolla in stora borgen och dens utsikt och det magisk vacker där uppe, korten gör det inte rättvist sagofyllt fint. Sen var det en del shopping och åt på massa god resturanget hela tiden, jag gick till med upp haha det ni ;) Så jag får verkligen säga resan var lyckad, för jag inte mått så bra på mycket länge som jag gjorde där nere.

Sen när vi kom hem fick jag en förkyldning/ allergi chock som svår bli av med, men idag nu verkar det gå åt rätt håll igen som tur är.  men forfarande väldigt täppt på morgonen och kvällarna, men går bätter nu. behöve rinte ta  näspray hela tiden nnu i alla fall det skönt det.

Sen måste jag berätta något annat. Detta Big brother som nu mera består av Simon, Peter, Gurkan, Krille, Sara, Martin och Mulvaden Matilda. Så är fråga hur kommer det se ut nu framöver.

Jag tror nu sitter Gurkan och Krille mot varandra där kan det nog bli riktigt tajt i mellan, vore kul om krille fick stanna men tror han kommer åka sånafall kommer
nästa gång Gurkan och Sara sitta emot då åker Sara
Sen blir det Martin mot Gurkan Martin åker
Sen blir det Peter mot gurkan då åker han sen är det Simon och Gurkan kvar och Simon tar hem allt!!! :)
Nee det svårt att lista ut hur det skulle bli men så skulle jag vilja ha det eller byta ut gurkan mot krille samma kör.
Men allt kan hända, jag hoppas ju mest på att alla kommer vara nominerad nu inte två två, för det fusk.
Skulle varit så redan nu. men men tycker synd om Krille faktikt.

Nee det var lite uppd, som jag har lovat jag håller vad jag lovar ;)
ta hand om er
ciao
tid och turkiet!

tiden som vanligt sprang i väg från mig veckan innan vi drog till turkiet hann jag inte blogga var något hela tiden.
NU har jag varit i väg, men just nu för trött för skriva om resan, men den var TOPPEN
så tänkte ni får några kort där ifrån nu så länge så återkomme rjag när jag mer återställd igen berättar hela lååånga verionen, var veckan haha vilken skum och rolig vecka!så det får räka så länge!
återkommer när jag vilat upp mej återställd lite mer än 4-5tim sömn(inte hela tim dock) hehe
stor kram


RSS 2.0