feber dumt!!

jaa feber är verkligen dumt, just nu när man ska åka utomlands, åker ju i morgon kväll nu, så känns ju lite jobbigt, men tog febern i kväll nu och den verkar ha gått ner så knappt feber i kväll nu så hoppas de forsätter så, att man vaknar upp i morgon och är frisk :D hoppas!! inte packat klart än för inte orkar packa längre stunder då jag mått skit av göra saker :/ Men i morgon måste jag får ta de i ertapper som jag gjort idag.

Så i morgon frisk oki!! ¨

Så jaa i morgon runt 23 åker jag och min två bästa vänner mot sthlm och dax för lite värme och ladda upp lite energi igen som jag känne rjag verkligen behöver!!!!

så de blir inget bloggande nu på en veckan men kommer lägga ut lite bilder och berätta om veckan när jag kommer hem!!

så ni får ha de underbart här hemma!
bye bye sweden.


regn regn..

Nu verkligen hösten här, one piece dräkten på då de höst på riktigt :) Idag regnar de jag inte alls avis på mina föräldra som sitter i 35 graders värme i turkiet. tänk om vi kunde ha sån värme här jämt typ, underbart!i alla fall 25 grader. är de för mycket begärnt? ;)

annars så är de nu bara 6 dagar kvar och 5 arbetsdagar till de dax att åka till värmen, vi kommer dock inte få så varmt som mina föräldrar, men de räcker nog till ändå runt 25-30 grader :) då i skuggan ;) det bli nog bra.

annars händer d einte så mycket kul att uppdater om, man jobbar, vila jobbar vilar, och fixar inför resan. Men känt mig lite henig nu några dagar, så vet inte vad de är men tror de har men kroppen att göra den orkar inte riktigt med :/ men hoppas som sagt värmen ska göra lite underverk, hoppas inte få feber topp som jag brukar få när kroppen gjort för mycket, ville inte vara hemma.

Men nu bara fokus RESAN och njuta av värmen och min två systrar ska bli mysigt!

ha nu en mysig forsatt söndag

kramiz


nu inte långt kvar!!

Nu är de inte långt kvar till man ska åka, tack och lov behöver komma bort nu känne rjag vila upp mig samla kraft, de tungt nu, en tung period, då jag bara vill gå ide stänga mig innen och bara vara för mig själv, se serier bara ha lung ro runt mig. blivit lite mycket nu, Men ser fram emot resan massor de den jag lever för den jag verkligen tar mig igenom en dag åt gången! ont ont verker ömar och sliter de jag i ett nötskal, men som sagt snart dra vi till värmen och de kommer göra sussen :) snart mycket snart!!!!

varför kan inte 18 nov vara här???

oj ojoj trialen min vänner nya scener :) , kan de inte bli NOVEMBER SNART!!!!!!!!!!! :)

tid tid åter tid

Tid i mitt liv verkar vara för liten, ganska ofta, den räcker liksom inte till, och inte orken heller för den delen :/
Men nu tänker jag jag uppdatera lite. Tyvärr händer de inte så mycket i mitt liv då jag jobba och sen vilar typ, ibland tar jag mig bara kraft att göra roliga saker.

Som i Torsdag, då träffa jag en gammal vän jag inte träffat på länge och när vi suttit där 2 tim pratat så kändes de underbart få träffa henne igen, förstod varför vi inte sett så med på ett tag, livet har sina jobbiga stunder, Men vänskapen fanns ändå där kvar, så de vra kul, hoppas vi kan hålla den vid liv nu.

annars har jag haft en tuff vecka med kroppen, sen slår ut i alla möjlig symtom bli knäpp, haft en sån härlig period nu ett tag men nu verkar de vänt en anning igen, men kämpar på som sagt.

i veckan kom de även lite rolig överraskning fick ett idolkort fårn ingen minre än maria monatzami hon själv skrivit och skickat perosnligt inget tryckt kort lite kul faktiskt!   

man blev ju glad hon liksom anstränger sig lite för sina fans, jag tycke rhon helskön :)

nee nu mina armar helt slut :/ hatar hatar hatar
kramp kramp kramp
så avslutar nu
ta hand om er var rädd om er
kram

RSS 2.0