Ordet vänskap


 Betydelsen av vänskap kan nog vara
väldigt olika för oss alla.
Under senaste tiden har jag lagt mycke tid 
funderingar just över
ordet vänskap och vad de betyder för mig.
När jag
tänker på vänskap tänker jag speciellt på
omtanke, kärlek,
medkänsla, uppskattning, vårda, ge, förtroende, tilllit
och drömmar.

Under de senaste åren har jag fått
stor kunskap om just vänskap,
mina vänskaps band har satts
lite på "prov"
verkligen fått veta när vänskapen
är på riktigt.
Vilka vänskapsband som fortfarande finns kvar, som ställer
upp,
som finns till och Vilka som inte dömer!

De finns många ordspråk och citat om vänskap, just detta tycker jag om
"Behandla andra så som du vill bli
behandlad"
Jag kanske inte alltid själv har varit den bästa
vännen och följt dessa
ord till hundra procent, Men dom finns inom mig och
jag försöker!
 


varför flyr många?

ord som är tänk värda!
 
Varför är många rädda för min smärta? Det är ju jag som har ont men de är ni som flyr???
 
 
Vi med smärta har lärt oss att vara glad över det lilla positiva som någongång kan dyka upp.
Sådant som många andra tar för givet och som kan verka obetydligt för dem.
 
 
smärta är som en boja, man sitter fast i den och kan inte ta sig ur, man behöver hjälp för att ta sig fram men de går sakta.....
 
 
Förr kunde jag behöva nypa mig någonstans för att veta att jag lever...
Nu gör smärtan de åt mig!....
 
 

Söndags skurar

Fy och usch för söndags regn och grått och trist, tur man kan krya under en filt och se bra film sånhär dagar ;)
Som alla andra men ändå :P
 
I helgen har jag haft en halv bra period, men har ändå puschat kroppen lite igen för man vill. Så har i fredags kväll varit på kalas hos min faster och lördag var jag på Axvalla marknad och kolla, fanns dock inte så mycket där att se, men var mysigt att gå där med mormor och mamma, pappa. Sen åkte med dem satt vila och njöt bara av 30 graders värme på altanen, där mjuknade jag upp i mina muskler skön känsla. Vi grilla lite och var mysigt.
 
Idag söndag igen då är de ju tvätt dag var uppe kl 7.30 börja tvätt nästan direkt så nu mitt klart. Skönt så vilar nu här med datan iknät och ser på filmen på 3an som är nu Honey heter den. Sen kanske ska träffa Tess en kort sväng för fika för hon är i skövde på besök. Senare ikväll runt 18-18.30 blir det träffa Daffy kort sväng för lite kvällsmat och tjöt, så lugn dag med massa vila lite socialt med, tycker jag kul :D mysigt! 
 
Så nu tillbax vila samla krafter fär lite fika stund, sen hem vila igen några tim och käka. Man måste ju ändå äta :)
 
Ta hand om er
och var rädd om er
ciao
 
 
 
 
 

Nu hösten nog här tyärr!

jaa nu är den nog här, från med nästa nästa helg invigs den med med matfestivalen, ska man kanske gå en sväng iår? kanske får väl se om någon hemma och kan gå :P :)
 
annars så har nu jag fått beskedet att jag ska jobba 50% en rätt långt tid nu framöver få ordning på att leva med dessa smärtor och faktiskt fixa jobba och ha en hyfsad fri tid som dem säger. Så både lättade och besviken på samma gång, för vill ju jobba 75% åt minstånde jag har väl get upp tanken lite på 100 men i alla fall 75%. men för nu känns de bra få lite andning mellan Fk och möten och fokuser på mig mina nära och mitt jobb igen. Så får de andra vara ett senare skede.
 
Varför de höst då, alla serier börjar tv program som:  Robinson,roomservice, Hollywood fruar, ensam mamma söker bla. Sen kommer  bonde söker snart och fångarna på fortet, det är det bästa med Hösten :) Tv soffan är mer kul nu på hösten då det där jag tyvärr få tillbringa mycket av min tid.
 
Nee tänkte lite nytt uppdat men inget så komma med, Nu ska jag se om dallas 'r något ha alla pratar så varmt om denna serie så får ge de en chans nu efter hand.
 
ta hand om er
ciao
 

Nu kanske!

 
Gick och la mig kl 21:10 typ jag sten somna verkligen var så skönt inte behöva vrida vända mig en massa innan kroppen ger vika av alla smärta, dommnar så man bli tokig, utan kroppen kändes nästa avslappnad och kudden var det bästa stället kändes de som. Det sjukaste och bästa var att jag sova fram till 9:30 i morses, de kan jag säga att det händer inte ofta, hur tidigt eller hur sent jag än lägger mig vaknar jag alltid halv 8 sådär om jag inte måste upp tidigare att jobba då.
 
Nu känns de som de nästan tillbax i den vanliga smärt nivån och att tabletterna hjälper igen så pass så man kan stå ut, jag forfarande väldigt trött och vill sova helst hela tiden, men nu har de börjat gå åt rätt håll så en hel dags vila i morgon så ska de nog funka att ses igen mina vänner och familj! känns som jag varit isolerad i 2veckor från omvärden, förutom det timmar jag har jobbat.
 
Nu är det helg och som sagt vilo dag i morgon sen borde jag kunna smått hitta på saker igen, hopas jag. Så lite Dr Quinn står på schemat och några bra filmer och så. De blir kanon detta ska ni se!
 
ta hand om er så ses vi och hörs snart igen!
ciao
 

livet leker eller?

Känns som den gör de för många och för många andra inte. Men det är väl så de kallas för liv, Livet går upp och ner i berg och dalbannor och ena stunden är man lycklig andra inte, gäller avsluta sin dag med ett positivt intryck man varit med om hur litet de än må vara och tänka på det, på så sett om det varit föjävligt har de ju inte varit de varje minut hela dagen. Så tänk på dem små sakarna de dem som betyder något. Som värt något.
 
Jag väljer mitt av en kort stund känna solenstrålar värma min kropp idag, få mig må bra och känna sig alldese varm inombord, och bara sitta där njuta av just den stunden.
 
Min kropp däremot kämpar och kämpar men har känt stundvis att de bättre igen sen ena stunden blir de förjävligt, så sakta sakt kanske de nu går rätt håll igen 2 veckor för ha kul 4 dagar jaja vad som värt i allt de, var jag hade kul då, men skulle nog skippat något av de inte vara så envis att göra allt jag alltid gjort, men men man kanske en dag lär sig av sina misstag och tänker efter ;) men bara kanske hehe.
 
Nee nu blir de lite mer Dr Quinn inne på 4 sesongen nu och tror de fins 6. så har lite kvar ;) efter de bestämmer jag utan sjukdomens medhåll att då ska jag vara "frisk" igen börja planera lite träffar med min vänner och familj som jag nu inte ens sett typ, på 2 veckor liksom :( de gör ont i mig.
 
Ta hand om er och var rädd om er när och familj och vänner för i sista änden är de dem som finns där när allt inte funkar som man själv vill.
 
Ciao
 
 
 
 

????

 
lyssna gärna de säger en del saker som riktigt bra!

RSS 2.0