hakkuna matatta de mitt nya motto :)

japp så är de haha!
Nu har jag i alla fall kollat upp min bekymer och för tillfället löst dem också, så nu kan jag inget göra mer än att vänta på beskedet. Man måste alltid ta tag i saker annars händer de inget som vanligt.Jag var träffa mina förra badkompisar i onsdags, de var riktigt mysigt vi åt tacospaj och bara satt tjöta och skratta åt våra kramper för de måste man göra i bland, de blir lättare då :) Så var riktigt kul man fick massa ny energi från dem TACK!


Annars har veckan varit bara till jobba vila och sova, trött som vet inte vad, men de inget nytt haha :P Så man får göra de bästa av de helt enkelt, sova när man måste och de inte går hålla ögonen öppna längre. Så är de bara inse :)

Sen annars inget nytt på panelen jag kämpar på och låter tiden gå, hittar på roliga saker där i mellan för annars inte livet roligt.

Strax ska jag träffa min underbar Daffy, de skönt att ha henne och blir en bit mat ute och massa tjöt och sen hem sova. Men skönt med bara någon time eller två, de räcker och man kan bita ihop, så vilo dag i morgon, förutom handla. så går nog jämt ut sig till sist de med :PNee jag sitter bara babblar känner jag men lite ny uppdate i alla fall :P
ta hand om er
och var rädd om er!
kram <3


vad händer nu?

ja de kan man undra, vart ska de göra av mig? vilket fack ska jag bli plaserad i? vilken utväg har jag, vad har jag för chanser och vad har jag för rättigheter i allt detta? de frågan, jag vet inte, jag vet inte om jag ska orka detta engång till, snälla varför strular ni så? varför kan ingen lyssna?

Varför kan ingen lyssna???låt era ljus brinna!

Låt ljusen få brinna
för jular och tider vi minns
För hoppet, det finnas
det har gåvor som finns
Låt ljusen får brinna
likt stjärnan så blid
Om ljusen får brinna
Det finns alltid en liten tid
då vår värld
är fylld av hopp och frid

De är hopets gåva!


Sådan är du! Test!

Läste min blogg från 2008 mars månad då fanns de ett test om hur man är, då sa testet så här om mig då! kanske stämmer de än eller inte? men var lite kul för de länge sen, men gick in på sidan man kan testa sig än! så gå in testa :) se om de stämmer!

SÅDAN ÄR DU:

Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor.

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut – även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar

http://www.zapera.com/survey/demo/personality/ där adressen till sidan man kan testa sej om du vill prova!


ny dag nya tag...

Nu är de ny dag nu sitter man här igen och de snart dax att åka jobba igen. Tiden går ruskigt fort som vanligt!

Var hos läkaren igår, och de blev inga större förändringar forsattsjukskriving, sen får vi se vad försäkringskassan  säger om detta nu, de dem som kan tycka annat. Men annars så ska de väl vara som innan, kämpa på jobba och visa dagar försök orka göra något kul. När jag har riktigt dåliga dagar ska jag låta bli, och lyssna på kroppen. jaja får väl se med den saken. Inte lättaste lyssna på den när man så gärna vill göra massa annat som andra tar som en självklarhet att göra. ex gå på bio, ut och äta, gå ut och gå, ibland kan till med ta på sig vara ett jobb eller duscha. men man gör de ju för ett måste, samt visa saker är ju roligt med.
Men så är läget just nu.   Sen är de ju fredag de betyder jag klarat ännu en vecka utan att vara hemma sjuk, allt går om man envis, fast man borde varit hemma redan i tisdags vila. lyssna på kroppen var de, ja just de. hmmm de får jag göra en annan dag!

ta hand om er där ute
var rädd om er!
kram
De är ju inte sant!

Sitter här nu väntar in jobb dag, går sent dag idag. Men de ska bli mysigt. Men ska även till läkaren idag för en ny vad man ska kalla de utverdering, är man tillräckligt sjuk?

jag satt nyss läste massa atiklar om folk som sjuka, både i den ena och de andra cancer i ett fall, fibro i andra m.m. Vem bestämmer vem som är tillräkligt sjuk i detta samhälle? för vissa kan få igenom sina sjukdomar så lätt, medans andra inte vad är de för regler vi har???? man kan inte dra alla över en kam säge rman jämt, men varför gör man de då? istället för ta sig tid, träffa personen lyssna på den och låt den och alla som iblandade att se hur perosnen mår, sedan därefter ta ett beslut om vad den har rätt till och inte.

usch nog bara nerver just nu känner jag. läkar tider vad ska hända med mig nu, de inte så problemet har försvunnit, men jag kämpar varje dag som de vore bättre, men de är de ju inte ljuger ju för mig själv och andra, de hemskt, men jag vill inte klaga, och sitta gråta. Jag vill vara glad för de lilla och leva de lilla som går på en bra positivt sätt. Men sen är de alla dessa regler och skit, dem oroar mig och de gör en ledsen och depp.

Håll tummarna nu hoppas läkaren kan komma med något bra förslag om vad vi ska göra här näst nu då.

Ta hand om er och var rädd om er!
kramiz


för tidigt!

jag brukar inte känna så men idag är de verkligen för tidigt att gå upp 5.30 på morgonen, ska öppna i dag, själv gå jobba inte de jobbigaste de kul! Men kroppen är mindre kul den klockslaget :S Men men de får gå slutar ju tiidgt i alla fall.

Men sen är de dax för sjukgymnasten igen haft upphåll nu ett tag de varit skönt, mer kraft till annat, men nu slut på d eigen, hon menar bara väl vill göra mig bättre, men jag blir ju inte bättre, undrar när hon ska inse detta, suck. Jag går ditt gör mina övningar hon ser en förbättring, men de hon inte ser hur jag pålågas efteråt några dagar efter, sedan typ på bättringsvägen när de dags för nästa besök. Men som sagt jag är ju snäll och lysssnar tror kanske de kan hjälpa? eller? jag måste ju gå ditt så valet är ju inte mycket hurra för.

Nee nu springer klockan i väg som vanligt dax att åka kolla om de kommer några barn :)

Ni får ha en bra dag!
var rädd om er!
kram


RSS 2.0