Äntligen

Skönt med helg! Det varit en tuff vecka med, chock besked och massa väntan hur det ska gå, och ännu mer väntan. som tur är har allt gått bra, men nu känns de att jag varit p¨å sjukhuset suttit där, när jag borde ha vilat. Men nu min goa mormor bättre igen, jag var så orolig vad som skulle hända. Så idag har jag vilodag, sovit när jag kom hem, börjar känna igen mönsterna, GJORT FÖR MYCKET! men men vila vila vila, så kommer detta vända igen.
 
 Tar jag helg, ska lägga mig se en film i soffan nu och mysa lite. Sen vila halva dagen i morgon sen Fira mormor som fyller år i morgon med! Grattis Mormor!  sen ännu mer vila, söndag så blir riktigt vilo helg.
 
Hoppas ni andra får en trevlig helg med!
 
 
 
 

HTC one X

ojojoj En ny leksak ojojoj underbart skönt och kul :D hihi Jag leksaker hehe, Men denna kommer komma väl till användning :D Denna kamera i den ojojoj det blir mycket ojoj men jaa Jag är nöjd, den är lite stor men man vänjer sej allt efter som *ler* gött surfa på den och allt så mycket lättare med tagenter sådant. Så perfekt Dessan mobil helt enkel!
 
 
 
 
 
 
idag har jag även haft Besök av M och lilla K :) De var riktigt mys, fikat och prata och lekt. Så de var riktigt mys, de ska vi snart göra om :) Du är en fin vän M!
 
Idag fick min söta Mormor komma hem med, varit så orolig för henne :( Men allt har gått bra nu till slut hon "hemma" och så. ska träffa henne på lördag igen då hon fyller år med, så de var tur hon "friskna" till igen.
 
Nu ska jag titta lite tv, min face. och sen blir de sängen tidigt då de jobb tidigt i morgon, sen är det HELG!
 
ta hand om er
ciao
 
 
 
 
 
 

Stark & Svag

Är två hår fina ord. Nu måste du vara stark när andra svaga, när du själv är svag måste du hålla ut och vara stark!
 

Ny vecka!

Nu är lång helgen över och Nu är de ny vecka med nya tag!
Ska strax bege mig till jobbet jobbar eftermiddag idag, ska bli mys, för kollegorna ringde nyss och sa de regnar så att gården är översvämad, dem inte kan vara ute, så kan du inte ta med någon bra film ;) Jooo visst :D haha Så blir nog en lugn eftermiddag låter de som med mys. Tittar man ut så är de ju inget kul heller så är de.
 
Nu idag egentligen kan jag skaffa mig en ny mob, men de blir på onsdag jag kommer åka ner och jag har nog bestämt mig för  denna nu tror jag hihi kameran i denna ska tydligen var något alldelse extra *ler* jag foto och filma ni vet ;) haha
 
nee nu måst jag gå göra mig klar börja ju kl 13.
 
ha en bra dag där ute! så ska jag föröska med detsamma!
ciao
 
 

Midsommar!

Kom på jag glömde skriva om självaste midsommar ju :P Det var kul, spårade lite som vanligt men på lagom plan, vi alla hade jätte kul och skratta och sjöng hellre än bra haha Det var en av dem bättre midsommarna jag haft på många år! Jag mått bra kunde hänga med hela kvällen i stort sett och mådde inte dålig eller var sjuk! så plus i kanten där iår! 2012 är år! som midsommar blev kanon, bra väder bra med folk och kul!
snygg midsommarstång och bästa tårtan ;)
 
 
 
 
 
 

Förloving!

Hihi japp ni läste rätt jag och min sambo har Förlovat oss! 
han körde upp till berget på utsiktplatsen, och jag hade ingen anning alls, så tog han upp en ask, frågade när jag satt där på murren på berget kolla ut om jag inte vill förlova mig! han hade lånat ringar av affären, sen fick vi komma in och prova ut det riktigta dem fick vi i dag, men jag varit förlovat sen 15 juni 2012 hihi så söt!
klart jag vill sa jag ju självklart ;P!!
Så nu vet ni ;)


NUUUU!!

jag vill den ska komma nu!!!


RSS 2.0