GÄÄÄÄÄSP

Nu sitter man här gått upp 05.30 idag för idag ska jag öppna, de fruktansvärt, inte att gå upp så tiidgt nej nej de minsta problemet men min kropp hanar i chock när jag ska upp så, den vill inte samarbeta alls, så de tuffar jobba denna tid. Men nu förtiden tur i oturen jag inte jobbar så många tim, för prio när man kommer hem sen blir sova, tyvärr hatar de men välkommen till mitt liv. Men men Efter denna dag så är de SMESTER time några veckor ska bli skönt, behöver lite uppvilande nu. Ska bli gött med lite värme.
 
har egentligen inget vettigt skriva känner jag idag, men tänkte lite kortis behöver de ju blir kände jag.
 
Men nu blir de att äta upp min frukost sen bege mig till jobbet.
 
NI får ha en bra dag!
ciao
 

testar mobil blogga

hmm hitta app de tydligen fixat de,visste jag inte så nu kan jag tydligen mobil blogga med. frågan är kan man lägga in bilder eller bara text. hmm får väl se!

glöm inte läs förgångde la in ett från datan nyss. helgen info.
ha de bra
kram

härligt kan man ju blogga lite kort från Mexico :) ciao

Farsdag!

Igår åkte jag hem till päronen, vi myset in oss i mjukis kläder, efter vi varit tänt på gravarna in för farsdag, morfar och farfars dag. Vi åt god kvällsmat och satt skratta, prata och prata som vi bra på ;) Sen såg vi så mycket bättre på tv och åt lite sncaks och bara myste. Innan de smög jag in i bubbelbade, hade spa stund, när kom ut därifrån var jag som Gelé underbar varm, avslappnad och lite dåsig och trött :) skön känsla, kommer bli fler gånger nu får dem se upp kommer vara fullbokad :P
 
Idag vakna upp hemma hos päronen då jag syrra beslöt vi stannar kvar och fira pappa lite på morgonen, han fick en Bok som passar bra inför resan nu haha då vi ska flyga 12tim måste han ju ha nått göra, så blev en bok som heter 747 saker kan göra på flyget, så nu ska väl han vara sysselsatt ;) Min söta pappa han är underbar människa!
En sådär lite lurig lustig kurre som alla gillar :) kram på dig pappa!
 
Sen var snabb sväng på Clasolsson köpte mig en kamera väska till min kamera.
Senare nu så ha rjag legat i en soffa degat ihop med Bästa vänen Daffy, som genom förkyld så vi låg i var sida av soffan mådde så där halv gött haha hon snörvla och var helt täppt jag käka halstabletter för min hals, låg prata, skratta, prata ja det där vi bra på flum i nötskal, i allt "elände" så man mår, glömmer man de för stunden och vi bara var. Finns inget bättre.
 
Nu hemma, degar i min egna soffa börjar förbereda för en sista vecka på jobbet nu SEMESTER på ingång ;)
 
Hoppas ni haft en bra helg och får en bra vecka.
 
ta hand om er
och var rädd om er
kram
 

inte sant!

inte sant! det kan inte vara möjligt att vara sjuk så här mycket i förkyldningar?? jag trodde först jag åkt på halsfluss, aldrig upplevt ha så ont i halsen utan att de kan vara det. Men neeeee det var yttligare en nya förkyldning, hur många sorter finns det jag haft 6 st sen i sommaras nu :( Nu får de väl ändå sluta! Halsen har gått över till att de skaver hela tiden känns som de sitter något och iriterar i halsen konstant, massa massa slem, i natt bröt hostan ut suuuuccck! Nu får de banne mej vara sista gången jag förkyld på många år, måste täck minst 6år nu!
 
Jaja inget gör åt bita ihop, jobba resten av dagarna nu sen vila och lite spakväll lite kurer så ska väl detta ge med sig hoppas jag!!!! men aldrig varit med på maken om förkyldningar hur olika dem är och breder ut sig i. Fick i alla fall vara frisk hela 3 dagar :S
 
Nee nu göra mig klar för lite jobba!
hoppas ni andra mår bättre och var rädd om er
kram
 

Seriöst!

Vad kan de vara nu 6 gången sen juli månad suck. jaaag är förkyld ännu en gång, eller nått vakna upp med jätte ont i halsen. och slem. Jag har ju nyss varit hemma för jag var så för kyld frisk 3 dagar nu igen??? NEEEEj sluta orkar inte en omgång till. Fast denna gång sjuk ont i halsen, bara de inte halssflus på gång, men då borde de väl göra ondare? eller? suck, får se vad som utvecklas. Ska i alla fall gå jobba nu strax ute dag idag så kanske kan göra mig gott!
 
vet ni jag har de bästa jobbet! Leka, busa,  de mitt rätt element de :D Hoppas bara halsontet går över, gör de inte de får jag fasen gå kolla detta för kan ju inte åka på så här mycket förkyldningar hela tiden? det ju sjukt!
 
annars har helgen varit lugn, vilat det mesta faktiskt, kändes som jag behövde de. det inte så konstigt då jag behövde de om jag har ännu en förkyldnig i kroppen. som ni märker är jag iriterad!
 
det mindre än 2 veckor kvar nu i alla fall de skönt sen lite värme och njuta! behöver de känner jag
 
ta hand om er och var rädd om er!
kram
 

minns...minnen.. haha

 
 
 
 
 

RSS 2.0