på äventyr

igår var vi iväg på äventyr. körde på stort min första dag i friheten. det gick väldigt bra. glad fick härlig dag ändå med underbara vänner! vi hade jätte kul och mysigt! vart vi var var universum. ;-)

visst har jag ont och mår lite halvdant idag. men gör jag ju annars med. så tack vilan så kanske denna gång gick bra. vi hade många vilo pauser. Så kul dag värt det.

livet är som det är när det inte blev som det skulle..

nu varit hemma en vecka legat i denna för piiip soffan sen förra lördagen. Nu får det vara bra, i morgon tänker jag åka på äventyr. får bär eller brista ut ska jag.

annars händer ju inte så mycket när man hemma sjuk dööööö trist.

men blir ändring nu ska jag hålla mig frisk, eller ja ni fattar vad jag menar från all annan skit.

av slutar med orden.

there are some Bonds that Can never be broken <3ser ljuset!

Nu verkar det vända idag när jag vakna kändes det som det börjat vända såååå skönt!!!
 
Har du legat kollat några avsnitt av bonde på köpet, något projekt som har varit på webben. Där några kändisar har tävlat, det borde ni se den var lite kul, stadsbor i ladugård kan det blir hur som haha :)
 
http://www.bondepakopet.se/Webb-Tv/Bondekampen/Torkel-lar-Alex-att-skilja-agnarna-fran-vetet-pa-ett-snallt/
 
Hoppas ni andra mår bra och ni får en underbar dag ute i solen som verkar vara idag!
 
ta hand om er
ciao
 
 

kanske kanske

idag börjat kännas bättre, så nu kanske det vänder? haft lite mer mat lust och ändå känt lite bättre,inte kallsvettas ännu och mag onda mer molnande. så finns hopp om det! men kroppen är ju sitt kap. men nu pratar vi denna ifluensa eller vad det är.

blir vila dricka mer vätska så kanske man helt återställd till helgen!! :-)

regn rusk idag så idag passa Goa filten och film bra in.

ta hand om er
caio


dag 4

tror jag det blir nu, börjar bli riktigt tråkigt och jobbigt nu! troligen är det influensan jag har åkt på? vakna i morses sprängande huvudvärk och frös så skaka feber igen. igår var den borta. Hmmm

så bara ta Alvedon och pakera i soffan idag med. inget kul alls! får hoppas man bra i alla fall till helgen. då tänker jag göra nått kul, inte ligga hemma en helg till vägrar!!!


så mer vätska och vila
i morgon borde det vända!!!!

ha en bra dag ni andra!

uttorkad!

sjuk ännu detta ju inte sant. kallsvettas, äckligt så inte varit med om det liksom riner om en. sen högfeber,till nästan ingen. tänker då oki nu går rätt håll.men sen feber igen?? mag som känns svullen gör ont. hmm influensa kanske ändå? jag vet inte då värk i kroppen öm är jag ju alltid. men min vän som ni ser på bild är väldigt bra nu vätskeersätting.
Bye bye!

Nu åker du snart i väg min vän, värme och sol, lämnar mig kvar här ;P hade hellre följt med!
Men hoppas du får en underbar resa och att du nu får njuta och ta det lite lugnt, du kämpat länge, verkligen värt detta, mycket mer självklart, men steg rätt riktigt få vila lite nu, stressa ner och ta det lugnt!
ta hand om dig min vän kommer sakna dig här hemma, ta med värmen hem sen!!
 
 

RSS 2.0