vad ovanligt?

TLÖÖÖÖÖÖÖTT vad ovanligt alltid trött, orklös känns det som, hur känns det vara pigg jag minns inte?? jag sover bra, jag sover inte bra, spelar ingen roll alltid trött, då blir värken mer påtaglig eller nee den samma typ men man blir mer känslig. energi snälla kan jag får tillbax i alla fall piggheten??
 
 
annars inget förändringar, var hos doktorn häromdagen, var på kontroller se om allt står rätt till. sen har veckan bara beståt av jobba, och spå greja hemma och vila. Inte orkat så mycket annat, men det ju inget ovanligt som sagt så man van.
 
Tänk om man kunde får njuta av nått och efter det känna sig pigg ändå? Jag drömma kan man ju hopet sviker en ju sist. En dag kanske en dag.
 
Just nu fastnat i gamla serien baywatch haha lite kul se ändå, nostelgi på hög nivå :)
 
 
 
Snart blir det Farmen, som jag inte så förtjust i men sambon vill följa det nu är man ju typ fast vill se vad som händer, sitter iriterar mig stör mig på hur dem beeter sig, ingen respekt alls, emn vad kan man förvänta isg av såna program? haha  Sen är det dax för lyxfällan, det ju riktigt bra och intressant program, som fler borde se på och börja tänka sig för.
 
 
Ta hand om er
var rädd om er
ciao
 
 
 

symbol lila!

idag fick mitt arman det lila! som är för fibro! gör det ni med sponsra forskningen, passa på snyggt armband! som visar du stödjer!

ta hand om er! ciao

undercover!


Helgen bravader

Nu är det helg igen, tiden rusar uväg som vanligt om man säger så, Skönt med helg på ett sätt ett annat gillar jag rutinen att gå upp och gå jobba. Men i helgen blir det lungt handla lite små ärenden, försöka ta promenad om vädret tillåter detta. Annars blir det nog lugn helg.
Längatr till Måndag för då börjar familjen annorulda på tv igen det är ju bara för sköna :) Gillar såna program så gulligt, helt crazy hur man orka styr uppe allt man har att göra, barn härliga men de mycket jobb så många som ska till läkare, tandläkare och födelsedage det måste ju vara nått i ett liksom.
 
Lite info, för påminna lite hur det är:
ATT FÖRSTÅ FIBROMYALGINS UPP- OCH NEDGÅNGAR

De flesta som lider av en kronisk sjukdom är alltid sjuka. Påverkan på kroppen vid sjukdomar som cancer, virussjukdomar eller återfallssjukdomar är ganska konstant. Det är förståeligt att det är förvirrande att se någon med fibromyalgi inte kunna uträtta någonting på måndagen, men vara fullt kapabel att göra det på onsdagen.

Se på det så här; allas hormoner fluktuerar och till och med sådant som vikt och blodtryck kan stiga och falla inom loppet av en dag, vecka eller månad. Alla system och substanser i kroppen fungerar på det sättet - de reagerar på olika situationer genom att stiga och falla.

 Forskning visar definitivt att fibromyalgi har att göra med onormala nivåer av flera hormoner och substanser. Eftersom alla dessa går upp och ner i nivåer så befinner en eller flera sig ibland i normalzonen och ibland inte. Ju fler som befinner sig utanför normalzonen, desto värre mår den fibromyalgidrabbade.

 
För stödja mig och andra med detta, kan ni om ni vill skänka en slat till forskningen.
gå in på denna länk köp ett fint armand som visar du stödjer mig och fibromatiker,
forskning är viktigt många fall, även för denna sjukdom.
http://www.ingridssmyckeskrin.se/fibromyalgiarmband.html
 
 

vilket vackert väder idag!

Ruggigt kallt men ack så fint när solen möter snön, man blir på bra humör fast det kallt, kroppen mår skit av det. Men lite sol så kan man gå över berg alltså vilken skilland, njöt av det idag denna sol underbara sol!!!
 
 
 
 
annars har dagen gott riktigt bra fast ryggen på ta kol på mig på jobbet idag men jag bet ihop ingen såg ingen vet, det så jag vill ha det, men ibland undrar man ju tror dem jag bättre verkligen? då läser dem mig inte bra. Men vi alla går med våra plogor så ingen ser varandra så är det ju, men varför är vi inte ärliga när någon frågar? man är ju inte det. Men så är det.
 
 
som sagt varit ute lekt idag det var underbart väder! Kallt JA men när solen är frame gör det stor skilland man står ut på ett annat sätt njuter av det.
Nu alla ljusen tända och värmefläkten på och värmefilten för jag helt iisssskall, kroppen gör sitt, men värme ååå älskar värmen! smörjer och dämpar lite, finns inget bättre än värmen!!
 
Nu blir de vila resten se lite tv
Lyxfällan får man ju inte missa ;)
ta hand om er
var rädd om er!
kram
 

som vanligt!

ONT jag det ju inget nytt om man säger så.
 
Ont i axlar nacke mest just nu, så fick lite massage nyss, med Hot and cold ligemnet, nu bränner det gött. Den är verkligen räddningen. Men som sagt börjar bli vann med detta nu. Tur man har smärstillande vet inte vad jag skulle göra utan dem ibland :( tyvärr tar de ju inte bort på långa vägar allt, uatn tar på det intesiva så man kan liskom stå ut. Det dagarn det är som värst hjälper det ju inte alls.
 
 
annars så gillar inte min kropp detta vädret just nu nu är det fööööör kallt. jobbigt stel, och värken ökar i kylan. bosätter mig under elfilten när jag kommer hem för sedan 2 tim senare känna mig mer upptinad i alla fall. Så VÅR tack!
annars så är det inget nytt direkt just nu.
 
ska forsätta se på mäster kocken och sedan gröt ö. sen blir de sängen ska bli skönt med lite sovmorgon i morgon. Känns som jag behöver de nu, vill bara sova hela tiden, såå trött sjukt trött, så skulle nog lätt kunna sova 12-14tim nu.  men det kan man ju inte göra.
 
 
ta hand om er
och var rädd om er!
kram
 
 

vet sagt det förut!

Men måste säga det igen! jag har välden bästa vän, vi ses när vi ses men hon finns alltid vid min sida. styrkan växer

varje gång mår man så mycket bättre, kan kännas skit och jobbigt men när vi ses så känns det lite lättare igen, vet inte vad som gör det, men vårt band ombeskrivligt.

tusen tack för du finns min vän!! ses snart igen! <3
RSS 2.0