Gränna!

var sväng i Gränna igår, var kul dock regna det ju! men men det gick bra ändå!!
yes or no?

 

suck!

huvudvärken dunkar, yrsel, mår illa, kallsvettas, känns som jag har runt 40grader feber, armar som domnar och kör, ben som verker och domnar och kör, svimfärdig så fort jag ställer mig upp, ser såna där så kallade svarta flugor ni vet. det sticker i varje muskel och känner brännande känsla. 
 
Idag har alla njutit av vädret om ni inte jobbat kanske eller sjuka. Det varit en kanon dag och vad har jag gjort, legat i soffan och bara föröskat stå ut med mig själv och bara hoppas det går över. Äta vad är det? jag inte haft en tanka rätt på hela dagen, strö sett på tv film, serier. Men vet egentligen inte vad jag kollat på suck. vill bara ta bort denna skit, vill inte må såhär, vill njuta av min semster som alla andra gör. Men nu kommer allt ikapp en från sthlm. Det fusk att en annan måste ligga här medans andra kan göra vad dem vill och njuta, såg i morgon blir kanon fin dag med, vad blir det för mig, troligen samma som idag om jag ska få detta att vänta.
 
 
 
Mår verkligen skit alltså, ni fattar inte, det så sjukt jobbigt, man bli blöt så fort man gör nått som nu när jag skriver, pärlar sig i pannan, kallsvettas och kör i alla muskler, och känns som jag fått influensan gånger 10. :(
Jag vill bara gråta dessa dagar dem sjukt jobbiga. 
 
Kan man krypa ut ur sitt skinn, då vill jag det nu!!!!!!!!!!! 
vill inte ska behöva vara såhär nästan varje gång. suck.suck suck
 
Men men vila några dagar ända som hjälper hoppas snart vara uppe njuta igen.
 
Jag vill ju hinna med så mycket, men verkar inte finnas tid nog någong gång, många frågar undrar, vad ska vi göra nu? och när ska vi ses? när ska vi gör det? och aa jag tacksam ni vill vara med med mig super glad, men snurrar i huvudet vet inte hur allt detta ska gå till.
 
 
ska föröska se klart filmen, super duper trött, men inte tillräckligt för att däcka antar jag, då blir det bara skit av det, sovit lite på dagen, men hjälpte inte lika trött ännu, men som sagt lite till så man kan däcka inte bryr sig om allt skit med kroppen.
 
ta hand om er, njut och skit i strunt saker som inte har betydelse, gör det som kul, det andra kan ni göra en annan dag!
 
ciao
 
 
 

sthlm

sthlm 17-19juli 2013
som sagt var fina och roliga dagar som skrev förra inlägget. här kommer lite bilder.baksidan

vi varit i sthlm några dagar nu. vi haft jätte kul, kunde inte blivit mer lyckat, kroppen höll sig hyfsat, gick gå upp o dos lite men funka. vi tog det lungt och en hel del pauser och mycket båt,buss åkte vi och sen helikoptern idag innan vi For hem.

nu börjar baksidan av allt dock. kropp som skackar, värker så mår illa och har yrsel, huvudvärk, magen krampar, ryggen, händer fötter, ben somnar dommnar och känner mig feberig. tusen andra symtom. nu börjaar skiten ingen förstår. skulle kunna rabbla upp fler men ingen idé då läser ni inte ä då. bästa försöka sova lite nu när smärtstillandeet funkar mest, kan hände blir lång natt då skönt få den sömn man får. återkommer med bilder från sthlm o morgon om jag överlevt och inte för ont för skriva.

så mer i morgon
ciao
bilder

här kommer lite bilder från igår...Kusten!

Idag blev det en halv spontan dag till kusten, en bättre dag, då måste man passa på, haft jätte mysigt med våra vänner och njutit av lite havsluft.
 
 
Nu sitter jag här såååå trött vill bara sova, men musklerna bara kör och inget hjälper ingen ide att lägga sig då det inte går slappna av ännu, måste bli så trött så jag stupar, hoppas inte det håller i sig hela natten.
Jag njuter av dessa timmar på dagen dem är värt det verkligen. Men nu börjar mina timmar då ingen ser, tårar som rinner ner för mina kinder, ensamheten då andra redan sover gott eller kan göra annat. nu sitter jag här får lida för allt som hänt idag, vart är det rättvisst någonstans? finns ingen rättvisa jag vet. Men ändå. 
 
jag inte gjort mycket men det räcker, kroppen skricker, kör och krampar suck, livet inget kul. Men tur är jag kan tänka på allt kul som hänt under dagen, så är det på nått sätt ändå värt. 
 
Här sitter man ensamheten, ögonen går i kors, tårar sig och man känner sig ensam i värden just nu. Men bara sitta här till ögonen sluter sig man kan få några timmar sömn. Nu börjar mina timmar som inga ser, mina konsekvenser av att ha kul. Dem timmar som jag döljer för er andra som ni aldrig får se, tårar som rinner ner från mina kinder, tankar ensamheten dystra timmar. När ska jag få sova inatt? hur länge?
 
Hoppas ni andra sover gott, eller ser nått mysigt på tv.
 
ta hand om er och var rädda om er!
 
ciao
 
 
 

RSS 2.0