Frozen!

Den disney filmen måste jag bara se verkar komma i Sverige i Januari :) 
 
 
 
 
 

söndag

då var söndagen här igen! jag bättre men halsen spökar ännu hmm antar får ha det så tag till. men känns som kraften tillbaka lite mer igen i alla fall.

igår kom spisen den nu på plats skönt blev riktigt bra. den andra la vi ut på blocket det blev napp direkt så kommer några snart ska ta med den.

den nya

sen har helgen varit film på film och serier
bland annat Classic nu är det jul igen så mysig!
ta hand om er trevlig söndag!

dag 2

nu varit hemma från jobbet igår och idag, mår bättre men halsen är fasen jobbig känns som man har en klump som sitter i halsen och skaver bläää obehagligt. men hoppas med vila och promenader i helgen ska göra susen och man fått tillbaka krafterna på måndag igen. då tar vi nya tag.

annars vi snart bott här i en månad nu det så fridfullt här och börjar trivas riktigt bra faktiskt!

ni får har en riktigt härlig helg!
ciao

sitta bilden är nya lampan till köket riktigt nöjd med den :-)

dunk dunk

mitt huvud dunkar fy har sån huvudvärk så jag mår illa. men ingen feber hmm. jag dunder förkyld men det verkar som ena dagen är bättre till att nästa dag mår man jätte dåligt igen. ont i Halsen snuva och massa slem irritation i halsen. men men det dessa tider så cad har man att vänta sig o inte massa sånt här skit. men borde ju bli emun mot det i mitt jobb tycker jag!

annars har jag ändå jobbat det funkat men fy borde egentligen lyssna på kroppen. mer än vad jag gör nu för tiden.

nu har vi bott här i 3 veckor känns så bra känner mig hem henna här och hoppas på många år här nu. lungt fint område och bättre planlösning än i lägenheten. riktigt Nice är det. för det var ju inte minnen i lögenhetn jag lämna utan skalet av det vida vissa kommer man alltid bära mig sig därifrån visa kommer man tränga bort.

nu vilas det väntar in sis som ska komma på onsdags mys, visa saker ändras inte det mysigt behålla den. lite festig mat gott sällskap så får vi inte glömma bonde söker ;-) allt är i sin ordning.

ta hand om er vår rädd om er.
ciao


ännu en vecka

tiden går verkligen för fort och jag hinner inte blogga typ. eller jo det gör jag ni ljög jag. inte orkat snarare.

nu bott här i två veckor känns redan som månader trivs verkligen här skönt! lungt och skönt område. inte massa trafik och annat.

tiden rusar i väg och livet lika så känns det lite som.
har inget intressant skriva så får göra ett mer ordentligt inlägg snart!

ta hand om er
caio

veckorna går

nu snart bott här i 2 veckor tilö helgen helt sjukt konstigt, men så sjukt rätt känns det ändå. lämnat lägenheten bakom mig känns skönt med nya minnen i nya hemmet!
lite små fixa kvar men annars allt stor färdigt nu och det rätt skönt!
man kan börja värva ner lite, för män levt i tempo som tar på min kropp sjukt mycket tyvärr. men bitit ihop ändå fixa det det helt sjukt.ta hand om er nu ska jag samla kraft sätta på poker face och le och gå in i jobb rollen igen. livet är stor skillnad på jobb hemmet. ciao

på plats

äntligen är man på plats på nya stället lämnat nycklarna till gamla lägenheten. orkar inte skriva så ni får se lite bilder från nya hemmet.RSS 2.0