bloggkrångel

Nu gör jag ett sista försök, då jag skrivit två långa inlägg om julen och hur den varit sen har ej gått att lägg in det. sååååå iriterad av det så kör kort med lite bilder och tar berättar lite mer en annan dag när kanske funkar bättre! bilder på julen och julklappar fått.tillslut kom snön med tog den sista bilden idag! Ta hand om er njut av ledigheten snart dax jobba igen ciao

tomorrow

 

min dag

Min födelsedag blev riktigt lyckad! Jag gick jobba sen hem vila, sen kom sambon hem med dem finaste röda rosorna och jätte fint kort stog vad jag betydde för han. sen fick jag även en väl arbetad vad ska man säga kollage? han hade klippt klistrat och skrivit och målat upp ett favo spa vi har. där vi ska åka på ska bli riktigt skönt och avkopplande.sen fick jag fira resten av kvällen med bästa vännen! det var verkligen lyckat, vi åt våran favo pizza och satt bara tjöta och var i vår lila bubbla, sen gick vi fika och satt babbla på och fluma mer än vanligt eller kanske inte mer vanligt svårt av göra då alltid flum när vi ses, men skratta mycket och bara härligt! Fick underbar present av henne om bara vi fattar och det gjorde min dag ännu mer speciellt! Snurre och Daffy 4 - ever. tusen tack vännen för en jättte trevlig kväll kunde inte ha blivit bättre!

sen var dagen bara borta och nu har man varit såhär gamla redan i 2 dagar tiden går ruskigt fort!


Nu jobba en dag till sen vila upp sig njuta av våra med familjen. ska bli riktigt skönt!
ta hand om varandra ciaoNu klockan slagit

Nu klockan slagit över 00 och det nu den 16 dec . en vecka och en dag innan julafton. vart tar tiden vägen!?
dagen innan

dagen innan den stora dagen om ca 1.5 timme fyller man åter år eller jag föddes väl kl 15 på efter middagen om jag inte minns fel. tiden går fort sjukt fort! och kändes som var igår man fyllde år och fira jul. Nu vi här igen livet går alldelses för fort just nu känner jag!

Men får hoppas dagen bjuder på en bra dag i morgon med jobb och så.

ta hand om er var rädd om er! Kram


2 advent

Igår var det andra andvent, det firades med att köpa klart alla julklappar, det var skönt få det gjort, så nu ska bara granen upp i veckan nu troligen onsdag då får jag hjälp av syster. Så nu bara njuta det sista in gör julen. Måste bara beställa tårtor i nästa vecka, då man fyller år. Men annars så blir det lungt bara försöka stå ut och jobba det sista. Jag sjukt ont idag efter jobbat det tufft för kroppen. Ändå var det kung dagpå jobbet, men tror kylan tar kål på den helt enkelt. Så mycket värk, super super trött hela tiden. !en ska försöka bita ihop denna nästa vecka sen är det lite julledigt! Det ska bli skönt. 

Ta hand om er var rädd om er


RSS 2.0