höst tider

Jaa dessa höst tider, man hemma sjuk förkylding som varit från till 3 veckor eller nått nu, varit ena dagen mått bättre andra dagen riktigt jobbigt så här det hållt på! Men nu natt nästan känslan äntligen fick jag feber med så nu kanske det vänder efter detta 😖 hatar vara sjukt men gå vara halvdan så länge känns det skönt nu det bli rejält, så man kanske kan få tillbaka sin ork och kraft, som känns som jag inte haft på jätte länge nu. Man kan börja göra lite mer än bara jobba som det blivit nu sista tiden, sen har jag ju min perioder sjukdommen med då jag inte orkar, men blivit lite bättre så man kan orkat nått mer i alla fall till helgen göra nått kul då och då. Men nu bli det vila sova, hoppas på slutet av veckan i alla fall kunna jobba igen! Ta hand om er där ute glöm inte vi är här på lånad tid så ta vara på den njut av alla guld korn i vardagen! 
Här får ni lite mer kort från förra måndagens event med jobbet 

tid?

Ibland skulle man vilja ha mer tid! Den liksom springer iväg snart redan okt över med och snart nov! Jag gillar att vi närmar oss jul man kan lyssna jul musik och sätta uppå allt mys pys men känna som vi nyss hade jul!. Det lite skrämmande!! Men men bara hänga med på tåget för sägs ju att ju äldre man blir ju fortare får det så får föra det bästa av det!.njuta på vägen! 

personal event!

Idag var jag med min kollegor på ett event som våran kommun anordna för oss, för att ge oss lite kredit att vi gör ett bra jobb. Detta lyckades dem med verkligen!! Komikern Ann Westin var där jag inte skratta så mycket på länge hon var så bra!! Sen fick vi lyssna till Måns zelmerlöw ojoj han så bra!!! Jag gick till med ta selfi med han hehe och krama om honom lite! 

Det var verkligen lyckad kväll!!!
Nu får min kväll bestå av sista vaken till jag säckar, för ha kul vet vi ju att med sjukdom som ajag har betyder ingen sömn och massa massa ont och man ska alltid  få sota för roliga saker man gör, så kommer ju vara en zombi i morgon 😖😓😴 men men det var nog värt det för hade verkligen kul och skratta loss och dansa litentil med då var kul!! Här får ni lite bilder 

bingolotto, Ullared, big Brother

Helgen bestog av att tog semester fredagen drog till Ullared! Var riktigt kul mysigt! Sen bestog resten av helgen bara vila soffhäng då värk och kroppen som inte alls var med på noterna som vanligt när man gör nått kul, rätt till tyklad ännu men nya tag hoppas klara veckan son kommer! Nu kollas big brother jag tänkt först Nee tänker ej följa det men nu har jag nog ändrat mig samt fastnat lite hoppas det blir bättre.

Hoppas ni haft en bra helg! 
 Testa bingolotto idag var väl ingen super hit men jag vann i alla fall! 
 mitt fynd 

jag köpt terapi bok med den va e riktigt kul förlägga kunna göra lite när man legat soffan hela helgen! Men får bli korta stunder
var ute kört runda tog kort på vår fina solros som växer därute! nu blir se klar big Brother sen bums i säng hoppas vakna upp av att kroppen är bättre önska kan man ju! 

Ciao 

målar terapi

Tydligen nya nu man ska måla och jag köpte mig sån där vuxen målar bok som blivit väldigt poppis sista tiden och ikväll mer massa värk och ingen sömn var det rätt rogivande sitta måla lite, får bli völidgt korttq stunder men ändå kan vara nått tips till er där ute! 

höst mys!

Finns ingen härligare med höst när man kan vara inne, under en filt, tända ljus och se bra serie eller film sååååå mysigt! Kroppen kör sitt race som vanligt och nu även förkyld då jobbar kroppen mycket hårdare bli mycket mycket mycket tröttare än vanligt! Men hoppas på vändning snart! Ska ändå försöka njuta av veckan och semester dagen på fredag! 
Hoppas ni kämpar på och klara dagen som är! 

Ciao

kyla

Idag har varit riktigt kallt höstjackan åkte på direkt, nu är det verkligen höst går ej förneka det längre. Denna tid är min sämsta med kroppen vara ut och frysa betyder spänna sig lika med mer vörk och smärta. Samtidgt so. Jag gillar vara ute, jag klär !mig varmt så blir jag ändå lätt kall. Men finns inget mysigare än höstn ändå. Värme filten på, täda ljus, drick kopp varmt te. Se någon fil. Eller serier. 
Ta långa varma bad och tända ljus lyssna på musik. Sånt man bara gör på hösten man njuter av det. 

Idag bestog dagen av jobba efter några få timmar sömn så kom hem helt slut hålla upp skenet för sedan åka fira sambos pappa. Jag hade ej ork alls, men på nått vis sätter man på fasaden smilar och kör på. Nu i min när sambon sover sitter jag gör ut med smärtor gråter i min ensamhet. Jag mår skit i kroppen och inget hjälper vad jag ön gör. Så får ligga här i soffan tills jag stupar i sömn hoppas bli snart såååååååååå trött såååå snälla kroppen lugna dig nu låt mig få sova. snälla monster låt mig nu få sova, sov du med du kan behöva det. 

Ny tag i morgon 😴😵😖😓🙇😭😢😢😢

Forsatt kämpa där ut! 
Ciao


RSS 2.0