Jullov!

Nu har man lite efterlängtad jullov jag med dock bara i morgon till måndag Sen jobba två dagar tisdag  och onsdag sen 5 dagar ledig igen.  Skönt!


Vi fira med åka köpa lite god ute mat jag blivit dille på rödvinssås jag ingen tjej som gillt sås direkt men nu fast så blev fläskfilé och pommes med rödvinssås mums. 

Sen vi bara tagit det lungt i morgon ska vi lyxa till det med åka äta lite hotell frukostar så där dagen innan jul mysigt. Och sen blir det lilla julafton på kvällen och sen kommer dagen måndag väntat på och många andra mindre men all för känns tycka vad dem vill om denna dag. Alla har vi olika upplevelser och sätt fira men viktigast är njuta av denna tid tycker jag för jag lyckligt skattd att ha en fin familj och så att fira med och jag tycker julen är den bästa tiden.  Men vet andra som inte har det så lätt eller så mysigt så jag tänker på er och hopps ändå att ni kan få lite julstämning i denna tid. Jag önska alla kunde få uppleva det magiska. Tänk vilken önska att i all fall för en dag får alla på gjorde det dem behöver små som stora saker inga önskningar då utan som visa som kanske inte har bra ställt kan ej fira får en summa att fira riktigt jul eller dem som är ensam fick tillbringa med en närstående bra för denna dag eller få var frisk för en dag eller ja vad dem mest behöver just för få känna en glädje för denna dag. För jag tror att denna dag är magisk.

God jul på er 


Myser in de sista dagarna nu

Väntan och längtan av julen och dess mysiga allt som fattas är så klart snön så tråkigt vi ska få ännu en grön jul. Hade man vetat det kunde man lika gärna bokat en resa till varmare breddgrader. Men neeee jg älskar julen och allt som hör till så hemma är mysigt jul inget om man inte är med sina nära kära. Myser pratar skrattretande umgås på ett sätt man inte alltid gör. Men bli lite barn på nytt och bara njuter av få vara och var en familj. 


Min julafton är uppbyggd såhär nu års.
Vakna upp hemma i sängen och går upp Med sambon och vi äter en god frukost och sen myser och öppnar våra presenter till varandra det jätte fin stund mysig. Sen har vi valt åka på håll till våra föräldrar och fira våra trationer. Vi har rätt så olika det lättast så. 

Sen åker jag hem till min föräldrar och väntar otåligt på min bästa vän som brukar komma ditt en stund byta julklappar och koll på Kalle anka ihop bar myser. Ingen jul utan henne. Och sedan är det iår både farmor och mormor med det sk blir kanon mysigt! Så kommer bli riktigt mys jul. 

Sen när kalle varit väntas maten in då tänker ni julskinka m.m. neeee inte på vårt julbord. Vi har anka fast i år ska vi testa kalkon i stället och sen äter vi fläskestek. Brunsås och potatis såååååå gott. På dagen innan kalle äter vi mer svenskt köttbullar prinskorv ägg sånt på macka. 

Efter vi ätit den goda maten är det dax samlas inne soffan runt granen. Detta är runt 19.30 kanske beror lite på runt där då dax för oss dela ut paketet och öppna vi brukar vara klar runt 21 kanske eller ibland varit längre det får ta den tid det tar. Sen sitter vi prata och myser det sista timmarna.  Såååååå mysigt ska försöka ta lite kort visa.

Sen går vi lägger oss och det en dag i morgon med vi vkbt äter underbart god frukost och vi myser och sen åker vi till mellandagsrean kolla på rusta Öob och mediamarkt.om det finns nått kul. Sen hem vila vila vila bara ta det lungt resten av dagen. 

Sen dax för hemfärd och vila och bara förökar få kroppen i balans. Men ska verkligen försöka slita i kroppen njuta göra det jag vill. Julen till för njut och glädje! 

Hopps eran jul bli lika fin! 
Uppdaterar jag inte mer nu innan jul får jag önska er en trevlig jul! God jul!
Ciao Magiskt!

Igår var vi på julshow och det var med Jessica Andersson och Magnus Carlsson! Den var verkligen magisk och nu är man redo för julen och dess mys. Julkänslan är på topp! Här kommer lite bilder från igår! 

Hoppas ni har det bra! Ta hand om er! CiaoRolig med tuff helg denna med!

Denna helg har med varit tufft! Då jag fyllde år i fredags så fick jag besök av mamma och pappa på snabbfika på fredagen dem skulle lämna ett extra bord för lördagen kom familjen. På fredagen med fick jag jättefina presenter av min underbar sambo jg älskar musik spelar mycket musik och fick sån där bra högtalare med Bluetooth så slipper springa sätta i massa sladdar eller lyssnar från mobil eller data. Nu hörs det och riktigt bra bas ljud hehe så nu går den vem med julmusik 😊 då jag älskar julen. Sen fick jag även ett jätte fint hjärta i glass den är så fin kolla här! 
Sen kom som sagt familjen på lördag fora mig som tur är har jag en så bra sambo som sköter allt så jag kunde sitt där njut och bara umgås.  Det jobbigt nog med var så mysigt. Sen tog snälla hand om allt plocka upp så efter tack min älskling! Så tacksam att jag har dig vid min sida! Han är underbar min sambo.


Här kommer lite av det fina presenter jag fick jätte fina men bästa är ju får mysa fira tillsammans med familjen 

Det blev en riktigt fin dag! Söndag idag var jag på något magiskt men det skriver jag om i morgon i stället så det inte blir för långt inlägg idag! 


Ta hand om er och var rädd om er! Nu ska jag vänta på min kropp ska vilja samarbeta så jag kanske kan få lite sömn suck för h kul får man inte ha utan konsekvenser tyvärr. Mår illa men vill ej spy av smärt idag vill inte. Hoppas lugnar sig snart och kanske kan få lite sömn innan dags jobba i morgon! Ciao 


Jag orka knappt men gick!

Kraftig öroninflammation  och yr mössa  har jag en kropp som ändå hållt sig i schack kors i taket. Jag fixa det jag så glad och nöjd fått gå på denna kväll på jul på liseberg! Nu helt död men det var så värt det och vi tagit in på hotell så det slutade bli smidigt inte får långt dag. Så nu blir det lite nobel på tv sen sova! Så nöjd men kommer troligen inte vara lika nöjd i morgon rätt rejält Mörr nu. Men fixa det så glad! Hopps bara på lite sömn med så kommer denna dagen blir helt perfekt. 


Här får ni lite bilder därifrån 
Ta hand om er var rädd om er Ciao


Neeee inte det med

Blir så trött skulle lägga mig igår jag var såååååå trött la mig till rätt satte på min pod och lyssna på innan skulle somna helt plötsligt aj aj aj aj vad fasen tänkte jag och det börja värka i örat suck tänkte jag inte det med. Gick upp fick ej sova för det.  Så efter ett tag l jag mig igen försökt sova högt jag somna till slut vakna av att aj i igen tänkte fasen öroninflammation!? Neeee eller hmmm ringde vårdcentralen från jobbet dem bar jo kom in det måste du kolla upp. Kom in ojojoj du har kraftig öroninflammation jag bara neeee suck tänkte dem ju så snåla så pencelin  är väl inte tänka på!? Läkaren jag skriver ut ett kraftigt pencelin till dig då du lite röd halsen med tror ej det halsfluss man kan vara på gång jag bara gapa. Så nu kommit hem fått pencelin äta. Det var ingen dåliga kur 2 tabletter 3 gånger per dag dem starka får hopps magen håller 😪😪😪😟😖😖

Ja jaja nu kommer bli bättre snart i gen får man tänka det ska inte få stoppa mig från helgens mysiga vi ska göra återkommer! 

Ta hand om varandra och var rädd om er! Ciao 


Sömn vad är det!?

Sömn vd är det!? Sova kan man ju göra o en annat liv eller nått.  Börjar blir trött på dessa perioder med kroppen spelar mig spratt låter mig inte sova. Såna sjuka kramper och domigar har i armar ben och och sån värk axlar rygg. Och ja jag har så klart ont jämt. Men på kvällarna verka det öka ännu mer och jag får sota som vanligt för allt kul man gör på dagen. Som vad jag gjort idag!? 

Jag gick upp 7.30
Åkte jobba 9 till 13
Åkte hem ringde samtal.
Sen har jag i stort sett legat i soffan med värk så jag mår illa och vill spy. Men tack lov slapp jag det.
Sen hjälptes vi åt lag mat.
Sen vila resten kolla tv och anmält samla krafter och varva ner min kropp för kunna sova. 
Jag så sjukt trött lägger mig vid 22.10 somnar till men vaknar igen efter 29min kanske nu sitter jag här eller j ligger i soffan med värmeflilt på max. Mår illa och har en kropp som motarbetar. Mitt liv är fan piss många gånger blir så frustrerad. 

Men jg försöker mitt bästa att håll humöret uppe och blicka framåt och försöka vara så mycket jag på dagen. Sen ta skit en på nätterna. 
Sova vad är det!? 
Kanske vänder det snart jag kan få sov min 10-12 timmar igen eller i all fall få min 8 kah behöver. Inte dessa 2-4 timmar.  

Mitt liv är en daglig kamp som det flesta inte ser! Ni vet ju ni som går igenom liknade att det inte lätt någonstans men men gör det och man bi
ter ihop kämpar på. Ni starka glöm inte det! 
Ni är värdefull! 

Ta hand om er och var rädda om er!


RSS 2.0