hjärnan sover?

Hur kan man vara så trött man sitter typ nickat i soffan nu hela kvällen, sen veta att denna kropp inte låter mig sova, somna till kan man göra men vaknar av värken efter två sekunder igen. Bättre sitta uppe till man så trött man stupar suck. Välkommen tillbaka dumma period. Sååååå trött hjärnan kan ju interna tänka typ men ändå kroppen dumma sig. Men hoppas hoppas hoppas på snart få lite sömn. Man ska ju inte klaga kunde ju vara värre, jobbar eftermiddagen i morgon så får kanske igen några timmar innan jobbet. Spelar ju ingen roll känns som sover massor trött, sover lite trött sover jätte lite tröttjag är ta mig pip alltid trött. Så skumt får aldrig känna sig pigg längre så är mitt liv. Men sen när kommer till inte då sova rätt dygnsrytm ett par nätter då känner man ännu mer kan man vara tröttare än vad jag redan är, tydligen går det 😖

Jaja nu två dagar till att fajta på jobbet sen helg efterlängtade vila ska ta riktigt vilo helg! Ska bli skönt! 

Nee nu se klart detta avsnitt sen hoppas hoppas på få sova. Ska jag försöka ta lite kort på hur hallen blev för den är ju klar och varit det några dagar nu! Så håll utkik så får ni se! 

Ciao 

ännu en sen...

Jaha jaha då var det ännu en gång en sen kväll som kroppen håller en vaken, super trött men kroppen får inte ro. Så lika bra vara uppe tills man typ nickar i soffan då vet man det där och kan förhoppningsvis somna direkt, funkat nu några dagar så men skulle vilja gå lägga mig 22.30 somna som normalt brukar göra. Men Nee 00-02 brukat vara tiden kan somna på så jobbigt, denna vecka tur som för det mesta jobbar eftermiddag kan jag få igen lite vila. 
Innan jobb passet sen hem slut vila igen ond cirkel blir det, men vet så period sen brukar vända igen. Just nu får jag ändå mellan 7-8 timmar som så ska ju inte klaga, då min hemskaste perioder består av 3-4 hela timmar det är sååååå sjukt tufft. Så nu får jag min son bara lite dumma tider. Men men tack för efter middagar just nu varit min räddning. Men tufft med för har ej den energi jag vill ha på jobbet. 

Så den serie håller mig sällskap just nu, sett den många gånger men gillar den verkligen så får bli repris nu 

här ni aldrig sett den kan jag stark rekomenders detta!

Ciao 

livet på en pinne

Haha det var något som min mormor så idag! Var någon som hade sagt till henne hon hade för många pinnar i fönstret personen i fråga mena hon hade för många blommor och prydnadssaker haha. Var hälsa på hos mormor idag hon var uppåt och glad och hade massa bus och skratt att erbjuda härligt se! Så dåligt samvete jag inte hälsar på så ofta. Men jag hälsar knappt på någon alls. Jag så trött slut just nu kroppen att jag mest ligger hemma vilar och grejar lite hemma. Men hoppas våren sommaren blir bättre igen för kroppen med lite värme! Här sämre period med kroppen men fått sova än så länge nästan så sover för mycket sover ca 8-9 timmar per natt samt sover 1-2 timmar på dagen. Så min kropp är slut Jaa det är den! 

Men hoppas och ber våren är snart här tiden går fort till dess sen får det gå väldigt långsamt hela våren sommaren och lång fin varm höst. Men nu först lång härlig fin varm vår tack!!! 

Ciao

jaha ja

Dagarna som vanligt springer förbi och just nu står hall arbete stilla därför inga färdig bilder ännu, men det kommer, så fort ett par lister har kommit så det går färdig ställa allt. 

Tisdag är en bra TV dag tack lov för tivo så man kan spela in alla program se dem när man vill, lung och ro inga reklamer. Men just nu ärendet faktiskt SVT på och familjer på äventyr intressant att följa se hur deras liv är på andra sidan jorden. Hade jag inte varit så hemma kär så kanske hade varit ett kul äventyr det där! Men har ba hör hemma hehe 

Snart blir det ullarde när sambon kommit hem från innebandy träningen. 
Så hoppas ni har det bra där ute! 

Ciao

Alla ❤ dag!

Glad alla hjärtans dag på er! Hoppas ni fått lite extra kärlek av någon eller några, som din mamma el pappa, syster eller bror, husdjur eller sambo eller en vän. Alla behöver vi kärlek alla inte lyckligt lottade ha så mycket kärlek runt sig men någon bryr sig glöm aldrig det! 

Jag har haft mysig dag hemma vi bara varit och ätit gott jag fick fina blommor och min sambo visar varje dag att han bryr sig om mig så jag har tur. Sen underbar familj som älskar mig med och jag alla dem med! Fick jätte söt text och nykelpiggan av min föräldrar och fina text av min syster, nu inte det viktigt så men vi gillar visa uppskattning och det får vara Oki det med, alla gör vi olika det Oki! 

Lägger upp lite bilder på fina saker fick! Hoppas som sagt ni haft en bra dag hur ni en har firat eller inte firat denna dag, alla fira vi nått och olika dagar det Oki vilket som! tisdagen gjord

Nu har man gjort sitt arbetspass för idag nu blir det soffhäng en stund för denna kropp så ont så trött men bara kämpa på! 
Tur man har ett sånt bra jobb som man har lättare gå jobba fast deg tungt med kroppen! 

Idag är det semledagen inget jag förtjust i dock men vet andra är det så hoppas ni fått smaka en god semla idag! 


Min sambo hade jobbat med golvet kom ut för säga en sak hitta mig sån här haha ni kan ju kolla bilden jag har inte gömt mig utan det synvila jag ligger på sidan av min ben och då såg det ut såhär.

Han blev lite skraj få jag såg ut inte ha någon överkropp hehe jaja Ciao 

nu går det undan

Nu äntligen ska golvet läggas! 

gamla golvet under den som var fy hur kunde man ha såhär förut haha 

detta var över nu ska det nya på! 

kommer bli kanon bra detta!
Ciao 

RSS 2.0