Love will ligtht the day

 

elmia 2016

Var på Elmia bilmässa idag. Var mysigt och kul se var ca 8 år sen sist tror jag.  Så var kul kul få möjlighet gå ditt kolla men nu hemma nu består resten av kvällen av värkisar och vila så ont. Men var kul så länge det vara. 

Hör kommer lite bilder på det bilar jag tyckte bäst om 😋 


i am alive

Jupp jag lever men har ett rätt mosigt huvud och kropp som inte vill alls det jag vill. Börjar bli påfrestande ordentligt nu. Visst jag sover när jag väl somnar som är direkt kommer hem typ 2 timmar jag klubbad varknar ej upp tidigare, sen ond cirkel då kroppen börjar på kvällar nätter spöka som mest suck så sent i säng när jag så trött så jag mår illa och somnar sen vakna av klockan ringer som idag och som i morgon 7.30 betyder när man lägger sig 02 somnar kanske 02.30-03 betyder ju i alla fall 5 timmar vaknar upp kroppen spricker av värk dommningar och en trött knappt tar mig upp fast känner mig som levande zombie. Men upp måste man ju jag ingen znosare men tar mig ca 15 mun väcka kroppen en we pass jag ska komma uur sängen sen släppa mig in ta på mig fixa frukost sen halv ligger soffan försöker äta fast jag är för trött för vilja ha ens frukost. Skakar igång kroppen typ strax innan åker till jobbet, tar 3 djupa andetag i bilen utanför jobbet går in sätter på poker face.

 Allt är dom vanligt pigg glad uppåt och ingen kan se hur skit det är. Klara min timmar sätter mig bilen är helt totalt slut tar tre djupa andetag åker hem eller som idag Försöker små greja eller göra nått ärende på vägen hem. Men sen slår hjärnan av där efter vaknar jag upp 2 timmar senare sååååååå ont i kroppen den typ vaken plågar mig till max. Huvudet hänger inte med ger inga signaler till kroppen ens rör på dig. Tillslut börjar det funka och jag får gå upp kissa och strax efter kommer sambon hem. Där efter dax göra lite mat prata med han lite. Lung kväll med TV sen när jag så trött vid 22 och dax säga gott natt typ då börjar kroppen sitt vanliga jag. Jaa kl är nu 23.23 och jag sitter eller snarare ligger soffan med värme filt på och kuddar som stöttar upp lite var stans. Hoppas be få gå sova somna snart! Mitt liv just nu i denna stund! 

Kul va vill någon byta!???
Ciao 

hur kan vi göra såhär!

Oki måste mege han är eller var söt när han var liten sjön sin låt till Zlatan. Men ärligt talat visst det bra låt och så men han kan ju inte sjunga, det fanns många ändå som var mycket mycket bättre än han!? Nee sorry Franz men du mumlar har inget tydligt språk i din sång. 

Så jag tyckte året mello var bra utspelat och bra artister med men slut resultat förstår jag inte. 

Igår hade jag mysig kväll med bästa vännen vi var ute åt lite sen gick vi på bio! How to be singel heter den nog, den var bra det ju bra skådespelare med i men bästa var ändå få umgås med henne som inte blir så ofta tyvärr, förr då var vi stort sett 5 dagar i veckan. Men vuxna livet har kommit i kapp en, jobb olika tider olika mycket och annat livet som bara gör det så tyvärr men alltid lika mysigt när vi väl ses! Varje gång säger vi måste bli bättre på detta. Men svårt sen min sjukdom uppe på dettta som inte alls samarbetar då svårt orka nått typ. Men den får aldrig hindra mig min bästa vän never! Under ser ni filmen. Ciao 


snart helg!

 Börjar det äntligen igen närma sig helg! Exakt 1 timme är vi inne på fredag och hör sitter jag vaken som vanligt. Nu blivit så dumt jag helt slut så sitter nickar i soffan när jag kommer hem. Så fick ju försöka hålla mig i gång så vila korta stunder sen upp små greja med nått eller fixa nått för inte somna för att jag skulle kunna sova i tid idag!? Då blir ond cirkel med ännu mer värk och ännu mer värk gör ju ej saken bättre för kvällen.  Visst jag fortfarande super duper trött men kroppen låter mig inte sova än, nicka til nyss soffan men var inte många minuter då kroppen för sig påmind Ne du sova kan du glömma 😖 så serier tack lov för dem kan bli sen natt detta! Tur jag ej börjar fören 10 i alla fall kanske kan ta igen lite på morgon. I för sig tänkte jag så idag med när börja 11.30 men vakna 7.30 fick släppa mig upp för kroppen vill inte låta mig sova, finns ingen ställning att sova på alls när den håller på såhär därför jag ej får sova. 


Men men ser framemot helg i alla fall ska belöna belöningscentret i morgon med köpa godis på vägen hem, sen vila ladda för melodifestivalen finalen med familjen med god mat och godis 😁 då behöver jag inte sitta uppe själv infalla fall för det brukar väl hålla på till 23.30 eller nått har jag för mig. 
Sen vila kanske sova lite på dagaen innan där så man hyfsat pigg i allafall vi får se.

Vem tror ni vinner mello då!??
Jag har svårt att välja faktiskt men tror 
Att Molly kan stor del i det om ska vara lite lugnare låt. Men annars blir det nog den där Saraha eller vad hon heter med kizunguzunga den gillar jag verkligen! Men det svårt kan bli stort sett vem som känns det som Iår finns inget självklart val!

Det sägs ju Oscar zia är vinnar låten men den bra men inga vinnar låt. Sen pratas det gott om Frans men den hoppas jag verkligen inte på!!

Jaja vi får se vad det blir!

Ciao

värsta hittills

Förra natten var värsta jag upplevt på år! Jag gick la mig 01 ungefär och somna kanske stax där efter vakna 03 ungefär fick panik, vakna upp kallsvettig, illamående och så ont så jag börja gråta fick gå upp trodde jag skulle spy, men klara mig som tur var, fick gå upp ta värktabletter låta dem verka samt smeta in mig tjock lager över allt typ av ligement salva och kunde gå säng runt 04 la mig försökt lyssna på ljudbok för ville ju inte bli pigg heller och somna runt 05 vakna med ryck kl 7.30 när klockan ringde tala om dax gå upp göra dig klar för jobbet. Helt död släppar jag mig upp och åt frukost tog lite nya verkisar och åkte jobba, gick ovanligt bra flöt på och dagen gick bra med, sen kl 20 börja skiten ännu ännu en gång nu ligger jag hör igen min ensamhet tårarna rinner ner för mina kinder och känns förjävligt att andra får sova nu! Vlil ju inget heller än sova! Sååååå trött men kroppen är i strek så ingen idé en lägga sig förren så pass slut så allt stängs av. Suck blir så förbannad vill ju göra så mycket roliga saker ju mer jag försöker ha kul ju mer ont får jag. 

Här är ända stället jag vill klaga och kanske får älta lite, alla andra tröttna på höra och lyssna på mitt skit. Hur egentligen jag mår i min kropp. Är lite uppgiven känner jag men det bara för sömnen påverkar mig nu. Hoppas på bättre dag nått i morgon!.

Ett avsnitt til på min serie lite värme filt och varm mjölk så kanske kan sova snart håll tummarna, tur är börjar jag inte fören vid lunch så kanske kanske kan få igen lite sömn på morgon, verkar gå bättre sova då konstigt nog! 

Ciao 


visa dagar funkar allt perfekt

Visa dagar funkar inget, visa dagar funkar det oki. Ibland funkar inget alls. Jag verkar vara inne i någon sorts period nu som inte mycket funkar. Jag jobbar vilar, och sen ökar värken nått sjukt mycket så sömn kan ju hälsa hem. Nu inte kunnat sova ordentligt på veckor det tar på en verkligen. Man vill vara uppåt glad. På kvällar nätter plågas jag tills tårara o min ensamhet. Ja jag är inte alls ensam alls många har som jag värre. Men mitt natten känner man sig så sjukt ensam. Ända sällskap man har är sin kropp smärta. Många vill förstå men ingen kan förstå vad man får igenom om man inte själv lider var liknande saker. Jag vill inte tjöta prata och älta min sjukdom. Men på nättern i min ensamhet är den påtalig och verklig. Sånt som inga andra ser. Alla andra får se mig hyfsat skicka ibland tror till med mänskor jag inte alls kan ha så ont. Men ack vad fel ni har jag döljer den bra bara de tider vi ses. Som jobbet ni ser det aldrig jag biter ihop. Vänner andra ser men förstår ändå inte fult ut. Men det är förståeligt ingen vet hur någon anan mår. 💗

Denna bild beskriver min kropp just nu många av dagarna 😢

RSS 2.0