Baksidan

Man kan alltid vända ett mynt det har en annan sida och en annan bild på den. Så känner jag mig oftast. I min jobbroll är jag en sida av myntet då jag försöker vara glad uppåt och liksom mer mig själv på ett sätt där liksom sjukdomen inte får finns med. Jag gör allt som allt de alla andra gör oftast. Men baksida av myntet ser ingen mer min sambo många gånger. Den sidan är ingen roliga sida. Därför kanske bli misstrod många gånger. Jag är igång och det syns knappt på mig. Den osynlig sjukdomen är den värsta. När myntet vänds kommer hem består mesta dels tiden åt att återhämta sig vila sova. En baksida av myntet som inte är minsta kul jag hade gärna gett bort den delen av myntet. Fått tillbaka mitt liv som har tagit ifrån mig. Så jag håller hårt i andra sidan få vara mig lite en jobbroll viktigt dock önska jag av hela mitt hjärta att jag kunde få jobba som alla andra ha planering som alla andra. Gör ont i hjärtat måste gå ifrån sätta dem andra skit en eller missa sånt man så gärna vill vara med på. Visa sagt orkar jag mer visa dagar mindre. Ibland gör jag hela vägen får då lida för det rätt hårt. Som nu inne i period sover på dagarna för helt totalt slut blir ond cirkel för jag får ju inte sov på nätterna då tar igen det på dagarna. Det hemskt. Men det baksida på myntet ni inte får se. Jag försöker mitt bästa för dölja och för få vara mig sido sätta sjukdomen få timmar men den gör sig påmind snart nog och livet tar en helt ny vändning.
Men jag försöker se det positiva i livet glädjas av dem. Plockat små guld korn från vardagen och i jobbet. Som jag bär med mig får det hela känns det värt det skitsamma ligger kramper. Huggnde smälter så man mår illa ibland spy på grund av den. Baksidan av ett mynt är inte alltid så vackert. Vi visar det bästa av det bara.

Så tänk på det innan ni dömer andra jag vet det svårt det lätt att hakar på andra och ser dömer själv men försöker tänka bort det sen. Men iallafall försök det ta bara negativ energi. Som du kan göra nått positivt åt i stället.
Men alla har ett mynt med sida dem helt inte vill visa.

Ta hand om er var rädd om er!!
Ciao


Nu är julen här!!

Glad första advent på er! Hoppas ni myst riktigt ordentligt idag nu med ljus annat. Här nu julen inplockaf och framme så tänkte ni skulle få se hur det blev. Så här kommer det bilder på vår disney jul!

Ha en fortsatt mysig advent!


Nu är dagen snart här!

Nu är det inte långt kvar till stora dagen då första advent är här och granen ska kläs och tändas älskar julen så mysigt sambon håller på sätter upp julen ljusen ute hör kör vi amerikansk jul hehe färger är det bästa 😁 jag ligger tar igen mig soffan med min värme filt kroppen tar kål på mig men det bara fortsätta att sätta på poker face och köra på vara glad. För denna tid är så fin jag tänker njuta av dem. Skit er i min kropp blää inget kul med denna sjukdomar. Men men nu helg och ska försöka orka med lite julshopping och klä granen det är det som står på schemat resten blir det vila vila vila för orka ännu en vecka på jobbet!
Hopps ni får er fin helg! Återkommer med bilder sen när vi tänt upp på söndag!

Ciao


Nu börjar det närma sig..

Åååå nu börjar det närma sig bästa tiden på året till helgen är det första advent! Och all jul saker ska fram och gardiner och ljus och allt som hör till det är det mest mysiga tiden på året. Jag smög in lite redan igår och ju mer veckan gå ju mer lär komma upp säkert. Sa jag att det är den bästa tiden på året jul. Mysig och helt underbar. Tog lite kort på det som kommit upp redan så får ni se senare när allt annat är uppe ❄😉😊🕯⛄🎄

Ta hand om er Ciao


Snökaos till ja vad är detta!?

Man går från snökaos i Sverige där bilar kör av vägen och man kommer inte fram och ja allt som var för en vecka sen. Här har vi det lungt lite snö lagom fint mysigt. Man kommer i stämning direkt och julen runt hörnet känns det som. Men helt plötsligt vänder det. Och allt blir grått mörkt och dyraste usch fy jag tar gärna tillbaka snön och stämningen igen den så mycket mysigare!

Idag hade jag lite sovmorgon tänkt skönt då min kropp bråkar jag inte få riktigt sova på nätterna. Så vaknar jag med ett ryck och trots någon gör inbrott för jag hör krossat glass och en rejält dunk! Blev skit rädd först tänkt vad är det som händer titta ut i fönstret ser inget. Tänk drömde jag allt!? Sen när jg skulle åka till jobbet såg jag detta på marken förstod då att jaha var det detta.

Synd då vi köpte den i måndags hände upp för det skulle lysa fint i mörkret. Jaja inget gör åt men synd!

Nu ska jag tillbaka till jobbet har landat och varvat ner men nu dax varva upp kvällsmöte står på schemat. Skulle ju hellre stanna här med min elfilt och någon bra serie men måste upp.

Hopps du er dag varit bra ta hand om er och var rädd om er!
Ciao


Snökaos

Verkar det varit över allt men här varit lite men mysigt med snö. Men nu börjar den där veckan som kunde kvittot det kunde väl fått ligga kvar nu fram till jul. Men icke nu är det plus det smälter fort och blir slaskigt tråkigt då snön lyser upp lite ut blir inte lika mörkt. Samt barnen gillar ju lika snön och det har ju så kul i det. Men men får hoppas den kommer tillbaka snart och att den får stanna över hela december och över jul där för det bra mysigt fast innefrån då. Då jag igentligen inte gillar kylan. Då min kropp är som värst i denna kyla. Men innefrån titta ut på vita snön tända ljus krya under filt och se en julfilm eller nått 😊 och jag längtar verkligen till få klä granen och verkligen mysa med all juleljus. Jag älskar allt som har med julen att göra! Jg ser fram emot den iår med bästa tiden på året.

Nee måndag och nu dags förbereda sig för jobb.
Ha en bra dag ta hand om er!
Ciao


En helt vanlig dag eller!?

Nee idag är det ju ingen vanlig dag utan är ju faktiskt fars dag och en del har sin pappa i livet nära inte, andra firar sina först år som pappa och visa många många år. Alla är vi olika skeden i livet när det gäller denna dag. En del sörjer saknar en del är och firar sprids av en varm känsla men har sin pappa kvar. Andra har ingen kontakt. All som sagt har olika erfarenheter av denna dag och alla rätt att känna och göra vd dem vill denna dag.

Jag har turen att ha min pappa i liv och jag har turen ha en av dem bästa också det sk firas lite idag. Genom snart åka hem till han umgås lite och äta gott ihop. Min pappa är magisk han finns alltid där och är världens snällaste. Jag turen som fick han till pappa! ❤

Så ligger här vilar väntar på klockan ska bli 13 så man kan åka ditt.

Hoppas ni andra får en fin dag med mycket minen eller tänker extra på er far och uppskatta tiden ni får eller fått med dem. Tid är lånad vi måste ta vara på den. Minnas den för den ska leva vidare!


RSS 2.0