Kom på jag ej berätta om baby

Jag såg en sån bra film förra helgen och har ni ej sett den gå se. Jag nog inte skratta så mycket på länge den var riktigt bra

Den handlar om

Bridget fokus på enda liv och sin karriär avbryts när hon finner sig själv gravid, men med en hake ... hon kan bara vara femtio procent säker på identiteten av hennes barns far

Alltså filmen briget Jones baby
Sjukt kul film med mycket humor har ni ej sett den gå se den ni kommer få skratta!


Bilder jag lova!

Här kommer bilderna på blommorna!


Lite nytt

Idag köpte vi lite ljung det fanns massor härlig färger. Så vi köpte lite sånt satt ute i våras murr och blomlådor tog kort på muren men var lite mörkt. Så ska ta ny i morgon men tänkte ni kunde få se! Här kommer en jg tog idag så länge!

Ciao


Livet på en pinne

Jag vad ska jag börja och vad händer i mitt liv. Just nu så är det mest jobb och vila som gäller. Haft lite sämre perioder ett tag så typ orkat med men inte mer än så.
Så har faktiskt inget intressant att berätta tyvärr så sorry om jag gör er besvikna.

Jag hoppas på en fin höst och att man orkar och får lite som man vill någon gång. En kropp som samarbetar vore det första och bästa just nu.

Hoppas ni mår bättre!
Ciao


Ut med det gamla in med det nya!

Nu äntligen köpte vi en ny efter haft den andra gamla så länge den passar ju inte ens in till soffan vi köpte för ca kan det vara 2 år sen nu kanske denna sak var liksom till passa den förra sofforna så ja nu köpte vi äntligen en nya matta och den blev så fint! Tänkte lägger in först gamla provisoriska mattan och sen den nya.

Det blev riktigt bra så nöjd och den så mysig gå på 😊


5 september är härligt datum

Denna dag 5 september är min och sambons års dag och idag har vi stått ut med varandra i 8 år och det underbart härligt att ha han vid min sida varje dag! Han betyder mer och mer för varje dag som går. Man märker mer och mer hur man växer ihop! Jag verkligen tacksam då jag har sjuk bild med inte alltid lätt leva med så så tacksam för han och vad han gör för mig och tar hand om mig. Masserar mina Öhman muskeln när dem.är.som värst när jag inte står ute. Kliar min rygg när jag inte kan sova. Tar hand om hemåt städar det tyngsta sakerna damsuga, damma städa toaletter och fixar trädgården allt sånt. Jag verkligen tacksam vi hitta ett sätt få det funka ändå och tack vare han tar sånt så knappt jag ge min energi på roliga saker som vi gör tillsammans tack älskling för du finns!
Hoppas vi får många fler år ihop och får vår önskningar uppfyllda och får leva ihop många härliga år.

Puss och kram
Ciao

Fick dessa fina blommorna ett kort som stog en ros för varje år jag älskar dig av hela mitt hjärta. Då smälter men ju lite han fin och romantisk sida då smälter man ju lite och jag gillar få bli lite bortskämt imellan åt ❤


RSS 2.0