Mysig stund

Idag börjar dagen med att jag åkte jobb som vanligt. Sen åkte jag hem vila i några timmar sen var jag hälsa på min bästa väns syster bebis. Han har man ett mycket på snapchat men inte mer än så.


Vilken  liten stjärna! Så himla söt och nöjd bebis. Känns skumt dock att hon är mamma då man ser henne som typ 7 år ännu inte vuxen.  Men hon hela filmen  duktig mamma.

Sen åkte hem vilat och sett på tv bara just nu hör jag hur det regnar och blåser orkan typ ut så tur man ligger här under värmeflilt en myser! 

Hoppas ni mår bra! 
Ta hand om er
Ciao 


Vann spa!

Såååååå underbart! 


Vi åkte vid 11.30 i söndags och stanna på vägen i Uddevalla på Ikea åt lunch och sedan raka vägen till spa. Vi kom ditt och checka in och fick ett jättefint rum.

Vi hoppa i badkläderna och direkt ner i spat. I varm poolen där blev vi sittandes så skönt. Vi satt små prata och skratt hade jätte trevligt. Vi basta lite och bada i olika varm poolerna underbart för kroppen och blev som en gelé klump.  

Vi var i spa i 3 timmar sen kände vis oss helt ner varvade och nöjda. Så vi gick upp vila och börja göra oss klara för kvällsmaten.  Som på spa är så nyttigt så bli tråkigt. Så det var ingen höjdare men man beta i sig. Vi satt prata minnen framtid och hade så där allmänt kul som bara vi två kan ha. Ett par skratt attacker och sådär nästan tonåringar. Så mysig helg! Sen när vi ätit var kl redan 21 så vi gick faktiskt upp på rummet koll på filmen som gick på 3 an pretty woman en riktigt klassiker  och åt lite godis och chips. Bara att mode sådär riktigt gott och skrattat umgicks.  

Sen dagen efter starta vi dagen med jätte härlig frukost. Hotellfrukost är det bästa. Sen gjorde vi oss klara för hemfärd.

Riktigt skratt fyllde och mysig helg i hopp med bästa vännen var väl behövligt! 

Det får vi göra om vännen! 
Här får ni lite bilder från den dagen.

CiaoMellofest

Såg nu att jag inte varit inne skrivit på 2 veckor. Men har ej så mycket som händer just nu. Jag jobbar som vanligt sen mest hemma vilar. Har en ruggigt tuff period med kroppen på nätterna och dagar just nu så blivit mest jobba sen vila. 


Var till med hemma 2 dagar för orka inte kroppen är nått konstigt period jag hoppas snart på vår sida kanske blir lite bättre med värmen igen.

Idag ska jag i all fall åka på spa med bästa vännen sk bli så mysigt och Ska.bli så skönt! Så jag återkommer mer om den så HR jag något mer intressant att skriva om! 

Ta hand om er där ute! 
Tänker på er!
Ciao 


Idag är ingen vanlig dag!

Idag är ingen vanlig dag idag är det min underbar och bästa väns födelsedag! Spat är bokat så om ca två veckor kommer vi gotta oss ha massa egen tid ska bli så mysigt! 


Stort grattis på födelsedag  min bästa vän! Hoppas du får en riktigt  bra och härlig dag! 


Du betyder mer än ord kan beskriva! Vi ses i morgon en sväng! 

Kramar 🎉🎂⚘
I går!

Igår firade jg min bästa vän lite! Vi gick till restaurangen mangoos super god  matNi ser ju bilden vad jag åt. Fläskfilé och pommes med rödvinssås och frästagrönsqker till mmmm mums vad gott det var.  Bästa vännen  tig samma. Super gott. Sen åkte vi hemåt till oss och såg på mellan ihop med lite gott att äta till. Presenten hon fick av mig var en spa övernattning på spa. Detta boka jag idag så ska bli mysigt åka massa snurre och Daffy tid!! 😊😊😊


Söndag idag mest bestått av vila och kort sväng åt lite mat med sambon och sen varit hemma vilat. Laddar nu för ännu en vecka på jobbet jag helt slut  men hopps fixa veckan. 

Hoppas ni haft en fin helg! 
Ciao 


Usch jag sagt det förr!

Men tiden går alldeles för fort jag hinner inte med! Just nu verkar jag var lite ide mode och bara åker med och hoppas på en vår snart lite värme.  Det går tungt i kroppen och det hjälper inte av vädret heller.


Men jag försöker hålla humöret uppe och liksom kör framåt bara åker på. Kanske vaknar jag upp snart det händer lite mer igen. Men just nu mitt liv ganska fyrkantig. Det mest jobb och vila på schemat.  För denna sjukdom liksom ville ej samarbeta. 
Det tror på krafterna! 

Men i helgen  ska bli mysigt då jag sk fira min  bästa väns födelsedagen hon fyller på måndag men vi ska vira henne lite innn. Så vi ska gå ut äta gott och så brukar var standard när nån av oss fyller.  Så ser jag framemot. Hoppas och jag tror hon kommer uppskatta sin present.  Kan dock ej avslöja än vd då hon läser bloggen i mellan åt 😘

Så får återkomma om det men det kommer nog bli riktigt bra! Det nått hon verkligen skulle behöva.

Nee kanske borde försöka sova. Ligger här i sängen lyssnat på podd ar.  Det nått jg kan tipsa om om ni ej kan  sova men ändå försöker koppla av vill sova. 

Nee nu sk jg lyssna klart sen sova.
nattinatt 

Ciao 


RSS 2.0