2 dagar

Nu börjar det ta på det! Denna dag och i morgon sen semester!! Ska bli så skönt!!! 😍 5 veckor semester och massa härliga dagar med inga måste  men förhoppningsvis mycket kuligheter. Hoppas på lite sommar  värme med nu då så man ja  gå lite shorts  och så. 


Hoppas ni får en fin dag! 
Ciao 


4 dagar

Nu första arbets dagen gjord och nu bara 4 dagar kvar sen ät efterlängtade semestern här 5 veckor ska bli så undetbart. För min kropp är inget roligt längre sover dåligt och mår allmänt kasst i kroppen. Så hoppas på lite semester ska göra susen så man kan vila och göra saker i sin takt och som vi vill lite jag sambon. 


Bara känna av dag för dag göra saker men ändå ta det lungt och bra vara njuta får hoppas lite värme kommer med så min kropp mår lite bättre och får njuta lite extra av dessa veckor. 

Hoppas ni har det bra att ni tar hand om era när och kära

Ciao 


Midsommar fest!

Ja då var midsommar slut med den gick lika fort den! Nu sägs det att det 6 mån kvar till jul 🤣 visste inget mig emot då jag älskar julen! Men vi kan väl ändå njuta lite av sommaren om den nu vill komma låta den vara några dagar. 


Midsommar var lyckat i år med. Glad minner och uppåt humör på alla flesta och inga stor fyllor städat och fint. 

På schemat var mat och lekar dans runt midsommarstången och tipspromenad. Och sen avslutas med grillat  och sen lite snacks efter snack på altanen innan kvällen slut brukar bli runt 23 tiden. 

Farmor gör ju tårtorna varje år och dem är väldigt uppskattade hör kommer en bild på tårtan visst ser den God ut!? Japp det är den med! 5 dagar kvar!

I morgon är det midsommar ska bli kul och mysigt fira med alla. Men även en av det tuffaste dagarna hålla igång på. Men det är ju som tur är bara en gång per år.Nu är det bara 5 arbets dagar kvar sen är det semester ska bli skönt inställt på få tidigt i år det ska bli riktigt skönt med 5 v3ckor med har jag inte haft på år. Så nu ser vi fram emot semester och att sommaren kan och vill komma tillbaka! 😁

Glad midsommar  på er hoppas ni får härlig dag i morgon! 

Ciao 


7 dagar kvar

Nu är det bara 7 arbetsdagar kvar tills semester såväl börjar det ska bli riktigt skönt gå tidigt i år!  Hoppas på sommaren vill vis sig från sin bästa sida med. Så kan bli hel del utevistelse och glass och lönade picknick  kanske. Vi har ingen större planer så men kommer väl bli lite små utflykter hoppas jag på. 


Så nu börjar jag den riktigt nedräkningen nu är det midsommar snart sen är det bara 5 dagar kvar .

Ciao 


Förlovning

2012 alltså 5år sen den 15juni helt otroligt vad tiden går fort! Men det underbart ha han vid min sida i vårt och i torrt. Han och jag är starkast  tillsammans och vi är ett starkt team. 


Vi beslöt oss för gå ut fira lite och vi gick till pinchos  och åt en god middag. Det var riktigt mysigt vi kunde sitta där prata om minnen och framtiden och bara vara en stund så var riktigt mysigt och lyckat. 

Sen åkte vi snabb sväng till platsen där han fråga om vi skulle förlova oss och stod där och kolla en stund på utsikten över staden och so
m allt hände för 5 år sen. Helt otroligt. Jag tacksam för varje dag månad år  vi får ihop. Farfar

Vakna upp nu precis måste skriva ner detta. I min drömmar kom han på besök och hälsa på. Jag var vuxen i drömmen men än Så inte. Vi stod vänta på honom han kom åkande i sin bil ha  hade på den tiden.  Han kom ut jag sprang fram  slog armarna runt honom vi både börja gråta av glädje. Det var sånfint så vacker min ord  var ååå  vad jag skönt se dig farfar jag saknat dig och sen tar han sina händer i mitt ansikte och vi säger båda två  men du brukar ju inte gråta  till varandra. Det var en lång kram och sen var Det som livet tog vid som vanligt alla var där antar vi skulle fira något. Till med kort ögonblick ur bilen kom även min oldemor  ut ur bilen lite nätt dam med lite hatt på sig. Så fint. Vill aldrig glöma  denna dröm!!! Därför tvungen skriva ner det direkt när kom ihåg den. 


Underbara farfar tack för besöket vi saknar dig! ❤ 


RSS 2.0