Något tänka på

http://battrehalsa.nu/10-ovantade-fibromyalgisymptom-som-du-kanske-inte-kanner-till/


Mello!?

Nu finalen gör i morgon! Vem ska vinna!? Jag tycker det är svårt val. Eller egentligen  inte jag vill ju johendrik ska vinna jag gillar den låten en en stark låt med är Nano den gillar jag med! Men tror detta kommer kunna sluta hur som helst i morgon! 


Annars så blev jag sjuk söndags och blev hemma måndag tisdag och onsdag för koma på benen igen . Det hade nog måste behövt två dagar till men kämpa mig egeom det sista två. Nu har jag bara sen jag kom hem funnit mig i soffan med vill läge delux. Lite fredags godis och lite bra serier. Sambon är på afterwork idag. Så kör vi serier jag hitta en gamla serier mina ni Dawson creak  det var en bra serie när den gick fastna nu på sesong3  börja när var sjuk så strek kollat en del. Men skönt lagom avkopplande och rogivande när orken inte är på topp! 

Jag hoppas ni får en fin helg i alla fall 
Ta hand om er och var rädd om er!
Ciao 


Köra automat?

Nu har jag haft min bil i 6 år helt otroligt och härom veckan kom bilen som var menat för mig dags för uppdateringen v bil. Och nu blev det en automatiskt ingen mer koppling. Sjukt konstigt men bra för nu kan jg slappna av inte få kramper i benen när måste koppla håll ner för länge i ett korse. 


Jag hämta ut den i onsdag nu kört den några dagr men inte vant mig av tanken än att ha ny bil. Den går bra. Inget fel på gamla heller hade nog kunnat behåll den några år till men behövde nog inse att automat var steget för mig. Så det blir nog bra! 

Jag jätte nöjd hopps på några år med denna nu! 

Annars mått halvdant nu hela veckan men idag inte mått bra alls vilat sovit hela dagen i stort sett vet ej riktigt vad det är .
Hoppas på många bättre i morgon när vaknar så slipper vara hemma.  Men mår jg såhär när vaknar kommer aldrig gå. Suck 
Nu blir det sängen  hålla tummarna att man vaknar mår bättre.  Förkylningar i min dumma kropp är hopplöst. 

Ciao 


RSS 2.0