Julen är helt!

Magiskt! Snön kom nu det blir så mycket mysigare dock är den väl lite tidigt för vill ha snö på min födelsedag och till jul! 


Men nu har jag i alla fall små startat julen lite med gardinerna och sen nu till helgen blir det belysningen men ska ej tändas fören första advent och sen första advent kommer granen och allt upp! 😁

Älskar denna tiden på året finns inget bättre nu ska min som få uppleva julen för första gången han kommer inte minnas den men vi som familj kommer för det 😁

Ser fram emot kommande jular och se julen genom min sons ögon. Få han uppskatta den lik mycket som jag förhoppningsvis 😁

Disney jul here  we  come  😉

Som vanligt lovar jag er bilder på min gran!.

Nu vill sonen ha min upp verksamhet så.bästa sluta

Ta hand om varandra 
Ciao


Mamma

Tiden bara springer iväg och nu varit mamma i en månad och jag älskar det! Min söta lille plutt. Som man älskar dem små liven. 


Vi går här hemma i vår bubbla och myser och gosar och bara är. Världen utanför finns knappt. Det ända  man saknar där ute är liksom det där bara ta på sig jackan åka hämta Ett paket på posten  eller åka väg göra ett ärende. Livet blir mer omständligt. 

Jag klara inte alls jag trivs med livet här. Men man blir lite låst såhär i början. Man får sig lite för att böka  med han bara för hämta paket. Det liksom matas hör var 3 timme ibland  oftare och då svårt ge sig ut tycker jag. Sen al byta blöja och ta på alla kläder sen ska jag komma iordning. Ja nog inte fått haj  på den där biten än. Men det kommer väl. 

Men en sak jag tänkt på är det bara vi mammor som livet förändra för alltså det klart förändras för pappan  eller partnern med men inte lika mycket. Dem kan ju försätta sina liv eller dem tar den nästan för given att den ska vara som den brukar. Känns så ibland. 

Men när bebis sover ska man själva sova här jag hört. Men så funkar det inte ju riktigt när bebis sover måste man ju ut rätt det man inte ja  när han vaken. Som diska hans flaskor tvätta hans kläder eller likande. Men där hänger nog inte parametern med. Eller? 

Eller är det mamma genen. Klart man int3 behöver göra allt på en gång. 

Men lite så då annars gror  ju hemmet igen.  

Men det blir helt annat pyssel att knäcka. Man kommer väl underfull  med allt inom tid och måste få ta tid vet jag. Han är bara 1 månad vi lär känna varandra än. 

Men annars njuter vi tillsammans och ser vår lille kille bli större större och mer saker händer för varje dag. Mysigt se och kul följa hans steg! Vilken häftigt känsla att få vara mamma! 

Ta hand om er
Ciao 


Magont!

Min lille son han så duktigt och växer så det knakar äter som en häst hehe han nästan gått upp 1kg på 15 dagar och föddes 50cm och är nu efter 3 veckor 55cm. Så mycket mat är det och det gör ju han fått lite problem med magen.  Men nu fick vi lite laktulos  av doktorn och bvc sköterskan så nu ska vi se om vi får igång den tröga magen.


Annars går allt bra han växer äter bra vi bara går myser han och jag.

Mina kropp har dock börjar sin vanlig vanor med mer värk och mindre sömn då och leder till man mer trött än vanligt just nu. Sen gick mensen igång med så allt på en gång. Och en liten som har mycket närhet behov. Så åkte köpte en bärsjal och han verkar gilla den vi testat den lite här nu och skönt få va lite fri ändå ha han nära som ha behöver. Var ny sort inte sån man knyter inte heller en bärsele utan detta mer två tyg bitar över axlarna som man korsar sen stoppar in bebisen i mellan. Han verkar trivas där inne för han sovit nu ca 1.5 timme där inne. 


Hoppas ni har det bra! 

Ta hand om er!

Ciao RSS 2.0