Ut med barnvagnen

Nu varit ute tre gånger sen kom hem från bb och varit ute gått  lite området. Jag har inte fått tillbaka min krafter men fibron  håller sig i schack än tack lov. Jag tar det lugnt försöker bara ta hand om sonen och gör lite små saker i mellan men sover och vilar när han vilar för det mesta. Tar lite taget vänjer mig sakta  om den nya vardagen. Mysigt är den men skum känsla lille killen han min och man bara älskar han mer och mer för varje dag.


Nu är han ju 2 veckor man börjat smått lära känna han men sen när man tror det så sker nått som man får lära sig om han. Lille plutt så fin. Ska bli intressant då följa han genom livet upptäcka saker med hans ögon. Ser fram emot detta. 

Nu hör jag någon som på gång vakna så dax för  lite mat kanske. Bästa av sluta 
Ta hand om er
Och var rädda om er! 
Ciao 


10 dagar!

Nu har snart 10 dagarna pappa dagarna gått och vardagen ska ta form på nytt sätt igen. Det är ju lättare att man är två hemma kan avlasta varandra. 


Men nu blir det annat  det ska bli mys samtidigt lite läskigt så klart. Men man kommer väl in i det snart med. Sen sen man ju så amning om ge sig ut med han med lite till bvc och lite sånt. Allt är nytt man får tänka och lägga upp saker på helt annat sätt och tänka nr tid en vanligt. Intressant liv man hamnat i. Ska bli intressant formas in i denna roll och upptäcka saker genom lille Viktors ögon som nu min son heter! 

Sjukdomen har än så länge hållt sig i schack jag går ju är lite orolig  när skoven  sätter igång. Men njuter för varje dag den håller sig i schack i alla fall ont har jag ju alltid men att det ändå funkar är glad för.
Nu är han fokus det han som gäller nu. Min mysiga lille son.

Hoppas ni har det bra 
Var rädd om er och ta hand om varandra 
Ciao Bebis bubblan

Nu varit hemma några dagar från BB och vardagen ska ta form man ska lära sig ta ann  vardagen på helt nytt sätt. En liten kille som nu styr ens tillvaro. Men vi njuter man bara älskar den lille mer och mer för varje dag som går. Nu förstår jag känslan folk försökt beskriva men som inte går. Barn måste upplevas och då förstår man hur stor det är. Jag fått gåvan att bli mamma och det ska man inte ta för givet. Vet många som inte kan eller lyckas med barn. Det oretvist. 


Så jag verkligen tacksam att jag fick bli mamma och att fått sån fin son. Ska verkligen försöka ta vara på tiden och njuta för varje steg som går. Han kommer sätta mitt tålamod på prov många gånger. Men det hör till!

Nu är han en vecka gammal och man kan ju inte sluta pussa och mysa och kolla på han! 

Jag kommet skriva berätta lite hur går och hur vår vardag kommer bli och skillnader man märker med mer. 

Leva med sjukdom nubhar barn kommer bli pyssel. Men barn Så glad att jag genomförde en gravitet ändå. Mamma är något stort och jag ät så tacksam.

Så hitta nya livet med barn och sjukdom kommet bli en utmaning. Som tur är är hur två och har mest underbara sambo som är så bra på alla vis och stöttar finns där för sin son och mig. Tackar varje dag för han finns i mitt liv! 

Nu ska jag vila lite passa på när sonen sover 😉 som sagt nu styr han våra liv det är underbart. 

Ciao 


Vad var det för renovering?

Nu tänker jag berätta om vad vi har renoverat sen i somras. Vi gjort i ordning eller rum i hust. Och det har byta fönster tapeserats  och byt golv och ja hel om gjort det skruvats möbler. Jag dock inte tagit jätte mycket kort men tänkte kunde visa lite. Vad rummet är till för är att vi väntar barn. Eller vänta barn han är här nu. Våran efterlängtade son.

Jag väntat många år på grund av sjukdomen och gått fram tillbaka om jag ska klara graviditet eller inte och har kämpat med mig själv och sjukdomen. Men sen beslöt jag att få bli mamma skulle slå det. Så nu har jag gjort det. Om värt det. Ja det bara ligga här kolla på min som så känner jag allt var värt det. Har varit lätt nej men gravitet har varit lätt tack lov. Inga mer direkt kramper än från sjukdomen så nu efter hand hade man vetat så hade jag nog skaffat barn tidigare. Men då hade det inte varit han. 😍 

Så nu vet ni varför varit lite hemligt sådär. Inte velat gå ut med det. Men nu är han här allt känns magiskt. 

Hoppas ni har en underbar helg! 

CiaoSerien

Japp serien har fångat mig teenwolf  riktigt bra serie ni borde ge en chans spänning på hög nivå. Sen är det ju 6 sesonger  jag har väntat för jag ingen som orka vänta en efter en avsnitt jag vill streak kolla. Så nu är jag inne på säsongen 3.


Annars inget nytt men snart får ni lite nyheter igen så håll ut. Så ska jag lägga ut projektet vi fixat och grejat med sen i somras. Men håller er lite på tråden ännu. 
Några vet ju som läser men ni andra vet nog inte vad som är på gång. Men snart ska ni få veta. 

Annars traskar livet på och just nu helg och sambon fick åka i väg till jobbet hade strulat med något tyvärr dem var tvungen fixa. Så jag passar på nu ligga här i soffan kolla några avsnitt av teenwolf.
Sen ska vi fixa lite här hemma när han kommer hem. 

Hoppas ni får en trevlig helg!
Ciao 


Grattis!

I fredags fyllde min kära pappa år! Så i går blev det lite kalas för honom! Han hade verkligen tur med vädret sol och 14 grader. Så vi alla satte oss på altanen och där inne blev det snabbt för varmt 28 grader så dörren öppnades och där satt vi njöt och prata med släkten. 


Mamma hade bakat jätte goda kakor och sen blev det paj i till efterrätt ananas paj så gott. Verkligen min favorit paj. Måste prova göra den själv någon dag. 

Idag blir det mesta ta det lugnt och storstäda på schemat. Sambon kör grovgörat och jag tvättar handdukar och sängkläderna. 

Hoppas ni får en lugn och fin söndag!
Ciao 


RSS 2.0