Bebis bubblan

Nu varit hemma några dagar från BB och vardagen ska ta form man ska lära sig ta ann  vardagen på helt nytt sätt. En liten kille som nu styr ens tillvaro. Men vi njuter man bara älskar den lille mer och mer för varje dag som går. Nu förstår jag känslan folk försökt beskriva men som inte går. Barn måste upplevas och då förstår man hur stor det är. Jag fått gåvan att bli mamma och det ska man inte ta för givet. Vet många som inte kan eller lyckas med barn. Det oretvist. 


Så jag verkligen tacksam att jag fick bli mamma och att fått sån fin son. Ska verkligen försöka ta vara på tiden och njuta för varje steg som går. Han kommer sätta mitt tålamod på prov många gånger. Men det hör till!

Nu är han en vecka gammal och man kan ju inte sluta pussa och mysa och kolla på han! 

Jag kommet skriva berätta lite hur går och hur vår vardag kommer bli och skillnader man märker med mer. 

Leva med sjukdom nubhar barn kommer bli pyssel. Men barn Så glad att jag genomförde en gravitet ändå. Mamma är något stort och jag ät så tacksam.

Så hitta nya livet med barn och sjukdom kommet bli en utmaning. Som tur är är hur två och har mest underbara sambo som är så bra på alla vis och stöttar finns där för sin son och mig. Tackar varje dag för han finns i mitt liv! 

Nu ska jag vila lite passa på när sonen sover 😉 som sagt nu styr han våra liv det är underbart. 

Ciao 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0