Matfestivalen =)

Japp då var den årliga matfestivalen över nu då... nu är det officiellt HÖST :( men men den måste ju få komma den med, ju fortrare den går ju fortare går vintern :P men jag gillar hösten och vintern, kan man börja tända ljus och mysa inne med godis och en film, underbart :) men inget slår sommaren helt klart... men tyvärr är det ju inte direkt sommar här i svrige längre .P hehe  det vår höst och vinter typ :P

Matfestivalen i år va rjag nere en dag bara på lördagen, på dagen en sväng på kvällen. Men inget direkt att ha tyckte jag, visst maten var go och sådär, mysigt gå på dagen men på kvällen ha rman nog gått och blivit för gammal för *SSS* bara fjortisar ute nu för tiden.

Idag vakna jag upp hade nettix och linda här, vi åt frukost satt tjöta sen skulle nettiz åka jobba, jag linda satt kvar tjöta, sen såg vi en film bara tog det lungt. Sen nu så körde jag henna till Bussen hon är på väg hem till sitt, nu sitte rjag väntar på tvätten ska bli klar så man kan hänga upp den. Sen är denna söndag snart slut med och det är måndag igen. Tiden går så fort. nu ha rman varit hemma mer än en vecka från USA helt sjukt.

Jag har börjat längtat tillbax ditt vill tillbax till Tess och värmen. men helst skulle jag vilja tess kom hem så jag hade alla min vänner nära igen! Men vet det inte går, men du underbar gumman! ta hand om dej var rädd om dej lova!

Nee ska ta gå ne rkolla min tvätt klar snart sen blir det tv och sådär resten av kvällen sen tidigt i säng skulle jag tro ;)

var rädd om er min vänner ni allt jag har!

pöss och kram
helg :)

Matfestivals helgen är nu då alltså invigning av hösten *brrr* sååå kallt. men men hösten måste komma varken man vill eller inte tyvärr så är det ju.

Inga matfestival för mej idag men i morgon.
idag har vi sett USA filmen sååå grymt kul se den... :D
så nettsy och cattsy var här en sväng smat pappa och stinky :) lite kul!

Nu kommer Hanna hit en sväng.

Nee ska sociala lite hon komme rnu

ciao

såååå gött

inatt har jag ÄNTLIGEN sovit jag sov i 10 timmar underbart skönt nu känner man sej mer människa igen :)
men sjuka är vi varit hemma en vecka idag nu :S
helt sjukt
det var bara det jag skulle skriva
nu måste jag skylnda mej att göra mej klar börja jobba.
ha en nice da!
Miss you Tessy :)
Du grymt Cattsy :)
Söta goa syster nettsy :)

våra nya smeknamn haha grymt äbentyr vi varit med om tjej!

bye

suckar.........

vad  detta, varför kan jag inte bara ställa om tiden och kunna sova normalt igen bläääää.. jag ha rju i för sej problem även när vi ställer en timme vid vinter och sommar tid ;P Kan verkligen inte sova komme rhem runt 17-16 tiden denna vecka nu när jag jobbat, är sååååååååååååååååååååååå trött men kan ju lixom inte gå lägga mej då. Så sitter uppe till i alla fall halv 10 då är det precis som nått vänder jag blir pigg gååååår inte att sova då, ligger vrider och vänder fram till 2-3 helt sjukt, blir arg på mej sj men det hjälper inte man somna ju inte för det. ska det vara så svårt stäla om 6 timma?????? tydligen för mej. MEn men någon gång vänder det, säkert i helgen. då sitter man ju upp längr eigen så aa hmm vi får se hur detta ska gå, för ta ju på krafterna att inte få sova sen jobba på detta suck.

NEe oj kan inte sitta här tjöta måste iväg och jobba nu. det förresten kul få koma tillbax lovit önska bara jag kunde få sova lite mer än 4-5 timmar.

ha en bra dag
kramar

ojojoj allt är över??

idag har det nog sjunkit in lite mer, vilket äventyr man har varit med om, sett så mycket haft så roligt i hela 10 dagar, nu ha rjag problem ställa om min i denna tidzon skratt men fick ställa kl i morses för att gå upp i vettig tid idag med, för i morgon börjar allvaret, mens ka bli så kul få träffa alla kollegor igen :D har saknat dem :) och alla barnen.  men inget kul gå upp halv 7 hehe :D sen ska jag ju även ha inskoling suck men de kommer gå bra men tar så på kraftern. men ska bli kul få lära känna lite nya barn :D

idag ha rjag plcokat i ordning lite men inte orkat allt ännu, sen lagt in många kort på bilddagboken nu, så där kan ni gå in titta. sen tvättar jag för fula muggar :) sen gjort matlådor..så nu jag helt slut hoppas jag kommer kunna sova i kväll sen nu... jag as trött nu bara för jag gick lade mej sent sen gick upp tdiigt så blir nog sängen runt halv 9 skulle jag tro haha.. men skönt får jag kanske sova ut tills alla nya utmaningar i morgon :)

nee ska gå slappa lite framför tv, ta med mina M&M och djungelvrål smaska på lite :D

ta hand om er
kram kram

Iam back in sweden....FLADDERMUUUUUS

NU är man tillbax i sverige igen då, USA var så häftigt coolt så det inte sant... fan vad svårt det är skriva då haha har ju skrivit utan prickar ett tag nu shit man vänjer sej snabbt med det. som sagt har varit en kanon resa och så häftigt att se allt, ville inte åka hem lämna tess där :( men måst ju hem. MEn snart syns vi igen vännen min. lite kort därifrån kanske man kan läggaupp lite snabbt.. jag sitter uppe mitt i natten haha kl är inte så mycket i USA nu hehe så man vann vi den tiden men men ska lägga mej snart bara skriva lite här först.
tog bilden av tess :)


här gick vi helt sjukt :D nettis som tagit det.


jag är i himmlen sååååååå gott :D mer bilder kommer i bilddagboken sen.''
Dagen då:

Jag vakna eller aa ställde kl på 10,30 för att komma upp någorlunda i tid , seg gick man upp ur sängen och sen fixa dona först visste jag inte riktigt vart jag var trodde jag drömt allt tills jag kolla på bennet där satt det nått som inte skulle sitta där om vi inte varit där :D min tatoo :D sen gickupp fixa dona som sagt och åkte sedan hem till mamma dem och åt lite sen skulle jag umgås med min bästa vän som jag saknat sååååå mycket. det bästa var när jag åkte hem till mamma dem fick jag ta bilen ditt åååååå härligt det är och köra bil UNDERBART ;D
Sen hämta jag bästa vännen hon skulle hjälpa melek att platta håret för hon skulle ut, sen när vi varit där åkte vi till vårt hmm glöm andra hem tror jag eller om det är 3:E hehe men i alla fall där satt vi umgick ett tag sen åkte vi lite mer bil, sen fick vi för oss åka till linda överaska henne lite :) hon blev så glad jag blev glad att se henne igen!
Sen när vi varit där en stund åkte vi hem Linda var hemma hos sin mamma och dem så mitt ute i skogen ar vi, jag skulle precis svänga och ser nått flyger precis när tanken slog mej kan det vara en...... då skriker Daffy FLADDERMUUUUUS haha jag brister ut i värdens skratt kör nästan av vägen men lyckas hålla mej kvar ni skulle sett hennes minn haha ojoj det var så kul.. hon bara jag såg verkligen en FLADDERMUUUUUS den skulle precis bli en drakula för kl är över 00 haha jag bara skratta och skrattar ja  jösses vilken dag detta blev verkligen saknat det här flumandet med min bästa vän så kvällen slut blev verkligen lyckad och super bra FLADDERMUUUUUS FLADDERMUUUUUS FLADDERMUUUUUS
haha ja säger då det :D man måste vara med för att fatta men ojoj visst var det rologt oooo jaaa *Asg* börjar bara skratta så fort jag tänker på det.  haha ja du gumman du är för rolig!
tack för en super rolig kväll du verkligen bäst gumman!!! haha

borta bra men hemma bäst.
nee dax sova ska tvätta i morgon
Bye bye have a nice day ;)

dax for hemresa...

som sakt det kanns bade bra och daligt.... langtar hem till mina vanner och min lagenhet min sang min bil mina kollegor m.m men trakigt att lamna tidde kvar har vill ta med henne hem nu! men hon ska vara kvar ett tag till vem vet kanbske hinne rmed ett besok till nasta ar :)
men oj vad mycket vi hunnit med!!!
I gar gjord ejag det jag tatuerar mej nu sitter den dar resten av livet grymt snyggt blev det :):)
hinner ej skriva mer nu ska packas och goras mat vi aker med bil har i fran vid halv 3 sen ska vi shoppa lite pa vagen troligen haha. sen aker planet 21 usa tid om allt gar som det gar denna gang. sen landar vi i sverige kl 17.20 om allt stammer svenska tid... sa ses och hors snar allihop!!!
ta hand om er!!!
kramar i massor

RSS 2.0