jag ser det snöar :)

Japp det sant det snöar utanför mitt fönster :D fast det kommer inte lägga sej men det snöar cooolt min vinter däck är på gött :D:D:D mysigt hoppas det blir lite snö i år bara som kan ligga ner på marken ett tag, fast inte nu slutet på nov  början på dec räcker :D men kul det snöar :D

ticktack tick tack

tiden går tiden går.... som jag brukar säga ofta, men det är sant tiden går ruskigt fort! i morgon är det redan tordags snart e det helg igen!
annars är veckan ganska normal man går jobbar komme rhem helt slut går lägge rsej vet inte vad det är med mej är helt slut körd hmmm skumt, skylle rpå vädret och mörkret!
annars då hmm idag är det ju onsdag det innebär att det är cattis och nettiz dag. dem är här nu sitter pluggar *SS* men snart e det paj och bonde söker fru som gäller som vanligt :) medans dem sitter och pluggar eller rättare sagt är det cattis som ska ha tenta men nettis hjälpe rhenne lite. så får jag passa på sitta här som jag inte gör allt för ofta nu mera hehe men det är ju bra då ha rman kanske äntligen skaffat sej ett liv ;)

Nee nu ha rjag inget mer vettigt att skriva mer att i helgen ska jag gå se den här filmen:Jag är ju den äkta Varan så måste ju kolla vad nu detta är.. varför dem måste göra en film om mej och Daffy ;)
haha skämt och sido men ska bli kul se om det är nått lik man själv är haha :D


nu var dem klara så nu ugnen på sen paj

have a nice day
byebye

fin låt!


här kommer lite...

youtube klipp, det olika låtar vissa sjunger dem vissa är andra som lagt ihop till dem :) men så fina låtar!
 Denna är bara bästa låten sååååååå fin!grymaste!!

japp helt klart grymaste filmen jag sett på länge, den slog både 1:an och 2:an men hästlängder. Den var riktigt fin den filmen faktikt me like verry mutch High School Musical 3 ååå underbart!!! den måste ni bara se!


rockbar??

Japp då har man varit på en rockbar också i sitt liv, det trodde jag aldrig *SS* Linda vill se ett band som spela i trollhättan så vi åkte ditt, och jag fick rysningar där på baren dem körde skräckfilmer på tv skärmarna *usch* knappt man kunde sova *SS* så här heter bandet!haha jaa för vara rock band spela dme inte så dumt, men nja komme rnog aldrig gilla sån mycket fullt ut hehe men kul upplevelse :D


IDag är det detta som gäller!!!! yeeiee anettiz, cattis och jag ska sitta som hökar se denna på bio idag haha :D har vi sett dem andra två som är så bra måste man ju se denna med :D High School Musical 3!

FREDAG!

YEEEIEEE äntligen se rman ett slut på denna otroligt händdelserika veckan massa skit som har hänt, pch låååånga dagar på jobbet, men nu se rman äntligen ett slut på veckan i alla fall.

Det klart min underbara Tess att jag tänke rpå dej och tror på dej, för du är grym!! det får du aldrig glömma :)

Sen är mina tankar även nu varje dag till min underbara vän Daffy finns här gumman när som! du får inte heller glömma hur underbar du är! NI två är dem bästa!!!

Tror inte jag glömt er andra min vänner ni också underbara och helt fantastiska! ni vet alla vilka ni är!!!

en mysigt låt ha nu en trevlig helg!!!

RSS 2.0