Fredag!

NU var denna härliga fredag här igen!! ska bli skönt med helg, men blir mycket ståhej så den gå nog fort :P
men ändå bara säga detta nu är det helg det underbart!
Annars har man gått blivit förkyld inget kul alls, men det något man bara får gå igenom det går ju åtminstånde över igen! det är en skön känsla! fast jag klagar just nu på den, så går den ju faktiskt över :) det bra!

Matfestivelen är ju nu, och det betyder hösten invigst *brrr* nu går vi mot det där hemska fast mysiga kvällarna, täda ljud krypa under en filt med lite godis och se på någon bra film :D bästa med hösten :D

Nee nu måste jag äta upp min frukost sen dax gör kort dag på jobbet!
sen HELG!

ha en bra helg!
kram


Någonstans som jag skulle vilja åka tillbax till......Nu så!

Nu igår låg det etty ännu ett brev i brevlådan, jag så direkt vad det var, nu fått en tid, såååååå härligt det inge n7 eller 9 mån som det skulle vara här på få komma in, jag får åka till gbg men skitsamma bara jag kan få ett svar! så håll tummarna denna gång att det hittar vad felet är! två veckor ditt, det kan jag hålla ut, men 7 mån var fan ta in alltså!!!
Men nu är det nära i alla fall s¨å lite hopp kom tillbax igen! *skönt*
Annars ha rjag inget vettigt skriva, det var bara det,

nu blir det äta upp min frukost sedan bär det va och jobba!
ha en bra dag!
kram


suckar djupt!

Fick ett brev hem idag på posten, såg på framsidan ****** sjukhus. oki tänket jag. Slet upp det och som jag trodde, jag glad på ett sätt, det inte visa att det var någon nervpåverkan, det jätte bra, men ledsen att ännu en gång inte kunna få ett svar, vad är det då? kommer dem kunna ge ett svar? dem tror säkert jag hittar på allt.. men vad fan skulle vilja hitta på en sån här smärt och en sån här sak överhuvudtaget. någon annan kan gladligen få den! För jag så trött på den. Vill veta vad det är och vad man kan göra åt saken! i alla fall få ett ordenligt svar så här är det!!!!!!!!!!!!
Suck. vad är felet? vad ska man göra åt det? får jag leva så här resten av livet? hur ska mit tliv se ut då?
Försöker tänker hela tiden andra har det värre sluta klaga men ibland är det svårt, jag kommit till en sån punkt det bara jobbigt, det tär så mycket på en, energin försöka hålla postiviteten upp är inte lätt heller längre. Men jag försöker. Det som gör mej glad är min underbar Barn på jobbet dem sprider så mycket glädje och knistor som man skulle kunna börja gråta. dem är underbara! dem som får mej gå upp varje dag kämpa på och gå till jobbet...

Varför ska tiden springa ifrån en? jag hinner inte med den längre.......så trött så jag ser i kors...

Detta inget kul, tar sån tid innan man vänjer sej igen med alla tider, usch sååå trött. Inte konstigt man trött efter en dag på jobbet egentligen. Det full acktion hela tiden på jobbet och man är igång och grejar och alla moment som ska göras, jag gillar det. men jag gilla rinte det som är efter sen, det här trött jag. varför? Men idag var nog värsta dagen när klockan ring FY jag vände mej om tänke rne jag går inte upp jag strejkar! så stängde av min mobil vänd emej om, tyvärr ha rjag ju ställt två klockor för min klockradio går i gång 3 min efter min mobil suck så det var ingen dröm om att jag var tvungen gå upp då. Bläää

Men nu man uppe men det knappt usch så här trött ha rjag inte varit på länge nu fy. jag vet en som kommer stupa i säng idag haha. usch vilket liv man har eller... jaja inget göra åt.

NU blir det äta upp sin frukost lite snabbt ser jag och se åka jobba.

ha en bra dag sen när ni vaknad ;)

jag fick gå upp 06. Det var ingen roligt!
men väl bara vänja sej nu.

kram


En vecka har gått...

En vecka har nu gått. Det fredag och sista dagen att jobba sen helg, nu blir det man kommer uppskatta helgerna igen! så skönt! Men hade nog inte skadat varit ledig 3 veckor till ungefär :P får ta mer ledig nästa år, ska fasen ta 5 veckor då!
Annars har veckan gått ganska bra ändå, jag tillbax på 100% så får vi se hur det kommer gå, men denna vecka har det gått rätt bra ändå. Så hoppas det håller i sej, inget kul vara sjukskriven!

Annars åker min två pluttisar cattis och nettis i väg en vecka nu till värmen, det såååååå fuskit, men jag unnar dem verkligen för dem har jobbat nästa ihjäl sej under sommaren, jobb jobb och jobb. Så det förtjänar att åka iväg och ladda sina batterier nu, men kommer ju sakna dem! dem är ju alltid och trakaserar mej haha nu kommer man inte se dem på en vecka det blir kneppigt.

Nee jag ska ta äta lite frukost kanske, fick lite extra lång morgon av min kollegor idag, vi jobbat på bra i veckan, idag fanns det inte så mycket göra, inte så många barn så vi beslöt all få lite extra tid, visa går hem tidigare visa får komma lite senare. Skön avslut på min första vecka efter semestern, tyvärr kunde jag ju inte sova så länge. Men till 8 var ju skönt ändå. skulle börjat då. så lite röjj så hemma sen åka jobba några timmar.


Ha en bra dag!! och trevlig helg!


tänker tillbax...

Tänker tillbax, på den här tiden förra året, då hade man just nu sol och värme. Nu man hemma kalla sverige, det kommer bli en lång vinter. Man bara haft 7 sol dagar på 4 veckor? vad ska det blir av allt detta!

Annars har man börjat jobba igen nu, det känns bra till vis del och tillvis det är det tungt. Men livet är ju så så bara bita ihop och göra det man ska lixsom. Så säger det ni som läser njut av det, fast det tufft känns som allt hela världeb är tråkigt då, så den fri heten man ändå har då stund vis, får man ALDRIG när man jobbar, då ha rman sina tider att gå till jobbet varje dag 8 timmar. komme rman ej undan med en ledig dag då och då.

Nee ha ringet vettigt skriva såg bara jag inte hade uppdaterat på ett tag.

Kl är nu 05,45 och jag ska äta frukost sedan bär det av, min tur att öppna idag.

ha en bra dag!
kram


Will always be with you...


RSS 2.0