Lager 157 :)

Var jag på i går :) det fasen inte så långt ditt som man tror, tog knappt 1,5 timme ditt ju :)
OCh Daffy den gången vi åkte till Ulriceshamn på "kvällen" den gången den vägen åkte jag ner och hade vi bara åkt liiiiten bit till hade vi varit där det sjukt haha. så ditt lär  jag åka fler gånger nu köpa dem har ju bra öpper tider har öppet till 20 liksom :D grymt bra!! jag hitta så klart Jeans med *jippe*  det blev Lee med heheMee like :)

Hittar ju aldrig byxor så det var riktigt gött, det är ju så pass billigt så man får två jeans som samma för ett par när man
köper :) gött gött :D

Nu ska jag äta lite frukost!
ciao

YES!!

DEt fredag jippi 'änligen är det snart helg :D snart dax jobba sen ska jag försöka smita i väg tidigare från jobbet :P hoppas detta kommer att gå.
Annars så japp FREEEEEEDAG underbar dag!!
Nee ska äta upp frukosten nu sen jobba lite sen mot borås, sedan lager 157 :D *hoppas man hitta jeans*

Take care, och var rädda om er!
kramSnart snart....

Är det fredag!!! äntligen börjar det närma sej helg igen så gött!!! :) ska bli så skönt, sova läng på lördag morgon, kanske läs alite i boken oh bara ta det lungt så. skönt!
Sen är det ljusparty på söndagen sen.
så helg kommer gå fort som vanlig med det ändå skönt att det är helg, lördags morgon är helig då man kan ta det i taks med sej själv, gå upp och sen lägga sej igen läsa (soffan) och bara få vara äta brak frukost japp vi får se hur det blir med detta men låter ju bra *hehe*

Nee ska fixa dona lite här nu sen bli det vip på cubus kl 19-22 idag ;) mode visning lite grejer som visas :)


take care
kramar

YEEEIEE

JAG VILL BARA SOVA!!!! usch så trött man kan vara!
FÖr man fastna ju i en vis bok och läste lite i, den kom ju i går ;) men aa jag var i säng tidigt i går det var riktigt skönt faktiskt! så ganska utvilad men är super trött ändå skumt!
Idag är det äntligen onsdag igen snart veckan gått det underbart!!
Så idag står det på schamat detta, först jobba, sen handla, sen åk apå möte sen hem då tror jag en viss nettis och cattis står här väntar, för vi ska se hig school mucial den släpps idag och vi fick den igår onginalet :)
Sedan efter det blir det sängen igen, nee glömde greas anatomy med!! :D

ha en bra dag!!
 kram

ååå Grattis!

ÅÅÅÅ Grattis och välkommen till världen Elias! Emmi e västerås har fått en lite pojke :D underbart!!!!!
NU måste jag åka köpa bäbis kläder någon dag :) sen ska det åkas upp hälsa på sen om någon månad eller så när det lugnat sej lite där uppe!! dem fått in en rutin och sådär...åååå Grattis verkligen gumman!!!!!! såååå kul!! sååå glad allt har gått så bra!!! Bra jobbat!!!!

kramar om

Uppe igen!

Usch la mej ju nyss haha. Men nu man uppe det tisdag, hoppas denna dag går fort med!
I natt har jag i alla fall sovit på min sida och inga kontsigta drömmar som jag minns i alla fal, det skönt!

Idag blir det nog en hel del barn skulle jag tror det verka blivit friska nu. Så det får vi hoppas på då.
annars ha rjag inte så mycket att skriva idag, så ska äta upp min frukost nu och sen bär det va.

NI får alla ha en underbar dag!!!
kramGäsp, trött och kallt....

Japp då var man uppe *brrrrrrrr* sitter här och fryser, så tog på mej långkalsongerna haha så kolla jag ut då var det plus grader så dem åkte av igen hehe. så nu sitter man här och frysrer. och sen gäspar jag hela tiden ,är så trött kunde lätt ha sovit  några timmar till. vill ni vet något kul haha...

Jag vakna upp med ett ryk då hade jag flyttat över alla min kuddar och mitt täcke och lagt över det andra täcket och kudden på min sida, så när jag vakna upp med en ryk visste jag inte vart jag var, hur kan man göra sån i drömmen??? haha hel knas, och vilka drömar jag dröm inte klokt!

*Jag drömt bland annat jag kört bil men kommer ingenstans
* Jag har drömt om att jag är hos tandläkaren, men sen helt plötsligt är det en sjuk syster hon säger till mig att din puls och hjärat går för långsamt så ta den här tabletten.... sen säger mamma så ha rjag med från ingenstans


jaa det var vad jag kom ihåg just nu, men då kanske ni förstår hur trött jag är efter en sån natt och byta plats varför???
hahah

jag inte klok jag vet ;)

Nee dax äta upp min frukost sen sätta fart mot jobbet!

ha en bra dag!
kram


RSS 2.0