have you?

HAVE YOU EVER BEEN IN LOVE?

Have you ever been in love
You could touch the moonlight
When your heart is shooting stars
You're holding heaven in your arms
Have you ever been in love?
Have you ever walked on air, ever
Felt like you were dreamin'
When you never thought it could
But it really feels that good
Have you ever been in love?
Have you ever been in love
You could touch the moonlight
When your heart is shooting stars
You're holding heaven in your arms
Have you ever been in love?
The time I spent waiting for something
That was heaven sent
When you find it don't let go
I know...
Have you ever said a prayer
And found that it was answered
All my hope has been restored
I ain't looking anymore
Have you ever been...
Some place that you ain't leavin'
Somewhere you gonna stay
When you finally found the meanin'
Have you ever felt this way?
The time I spent waiting for something
That was heaven sent
When you find it don't let go
I know...
Have you ever been in love?
You could touch the moonlight
You can even reach the stars
Doesn't matter near or far
Have you ever been in love?
Have you ever been in love?
So in love

En annan låt som var rätt oki tyckte jag.

http://link.brightcove.com/services/player/bcpid1274008474?bctid=7228018001

Robinson!

Japp jag var en av dem som släkte ner mellan halv 9 till halv 10! tände upp massa ljus så, men det var ju robinson på tv det går icke missa så tv var ju på men allt annat var ner slaget i alla fall *hehe*

Robinson fan coolt vi följer det som hökar, vi valt ut var sin vi tror ska vinna! jag tror då på en i träska laget Anna.
Nettis på Christian, Cattis på Jamo, Vonka på Lucas, jaa vi får s ehur det ska gå :) vem hejar du på??Annars idag ha rjag varit i örebro och badat på äventyrsbadet med  A det var riktigt och och mysigt :) det får vi göra om godning! kanske jnkp nästa gång? :Didag eller i natt dax ställa om klockona med nu då, glöm inte detta nu små vännerna ;) nu ställer vi in för sommar läga och hoppas den kommer snart med, ska bli så skönt vi får härliga sommar kvällar igen vara ute sent bada och bara må bra av solens strålar finns det något bättre?? NEEEJ underbart, vara ute spela kub, åka på äventyr, spela minigolf, fika, picknink jaa finns ju hur mycket som helt man kan göra underbart!
Nee ska sociala lite till med gänget här nu senblir det läsa lite kanske *hehe* sen blir det sängen.

hoppas ni har det bra där ute!
ta hand om er
var rädd om er!
kram

Jag minns när...Jag minns när Dessan:


Fortsätt meningen och skriv in det du minns med mig. Ladda sedan upp den här på din blogg och se var alla dina vänner minns med dig! :)Fredag, men!!

VAD ÄR DETTA!!! SNÖ igen????  usch usch usch, visst är snö underbart vackert och fint, men jag har fått nog på det nu ska bara vara på vintern nu ska det banne mej vara vår! man längtar ju så efter den!!!! *suck* 

Men men det bästa är ju att det fredag i stället det sista dagen nu sen helg, när det här så här är det ju bra väder för soffan *ler* krypa upp i soffan med en filt och lite godis ;) sen läsa lite i min underbar bok jag inte kan sluta läsa hehe det är ju den här twilight historigen är inne på tredje boken det finns fyra, jag som aldrig aldrig läser har läst typ nu 1400 sidor på  aa 1 mån lite mer kanske, det brukar ta mej ungeför 1 år haha så dem är bra *ler*

Annars flytter livet på vatten yttan, men indragningar mindre personal och större barn grupper jaa hur länge till ska inte föräldrarna regera? det deras barn säkerhet och kvalitet i skolan samt förskolor det handlar om era barn!! gör något, för som det se rut nu kommer förskolor bara bli ren barnpassning det synd!! sen kan jag förstå många som inte regare med för dem har tufft dem med. men ändå det deras barns framtid om hur det ska klara sej i samhället.


Annars ser jag fram emot en Robinson kväll på lördag spännande *ler* vi några st som har "slått vad" om vem som ska vinna vi har utsett en vinnar var haha så får vi se vem det blir!! lite mer spännande då :)

Nee sitter bara babla känne rjag, kanske ska ta tag i mej själv och äta upp min frukost sen bege mej ut i snön och ta mej till jobbet.

ha en bra fredag allihop!!
kramar
see ya! onsdag :)

Nu halva veckan snart gått igen gött gött :) snart helg!!
Jag ha rinte så mycket att skriva idag, men än idag är det cattis och nettis mys dag som vanligt ;)
Men tyvärr ha rjag ju möte så inte hemam fören halv 7 eller strax efter det. men ses ikväll sen tjejer!

nu ska jag i väg och jobba snart. jag gjorde ett quiz på facebook detta blev svaret

Härligt! Du är en av de snyggaste man kan tänka sig, samtidigt som du klarar allt, och har ett grymt inre. Du är en person som alla nog vill ha i fickan, tror jag! Du har massor av vänner som du ofta umgås med, du stär nära din familj, och sköter dig exemplariskt i de allra flesta avseenden. Du ser också väldigt bra ut, även om du kanske inte tror eller vet om det själv, och alla vill umgås med en sån som dig!


Skratta tyckte INTE stämmde alls haha men men


ha en bra dag och var rädd om er oki?

kramar  ni bäst vännerna!


godmorgon!

En fin dag vaknar man till, aa om man kollar uppåt sen kolla rman på baken det SNÖ igen *SS* fast det visste man ju det skulle bli bakslag men nu får det banne mej vara sista gången!!!

Redan tisdag det känns bra, vad händer ja jag ska snart åka jobba är det då tänka. Vara på stålandede hunör och tänka potitiv tänka jag ha som mål idag, det löser sej! så vad tror ni? kommer det lyckas ja det får vi se, men ska ge det ett försök. Jag lyckades ju i går mycket gick fel men ändå gick mycket rätt och det löses sej ju :P

Sen blir det onsdag, då blir det en gång dag på jobbet och sen mötet driekt på detta, mindre kul men för att man är så potitiv och  så idag :) så kommer det lösa sej till det bästa det med :)

Men jag längtar till Robinson :) måste ju s ehur det går med träsket haha, folka har det värre usch!

ta hand om er
och var rädd om er
finns här Tess som du fanns för mej!


kramar om hårt!

En udda fredag!

När jag kom hem i går kväll var jag rätt pigg igen så jag satt kvar lite vi datan. Sen gick jag in och lade mej och läste lite i tredje boken, men då slog tröttheten till direkt så fick  jag lägga ifrån mej boken, kl var nog strax efter 11.  Sedan kommer det udda. Jag vakna upp mitt i natten kl var alltså runt 3, då det ringde på min dörr! jaa utanför portdörren ringde de någon på jag bara stelna till i sängen vad e nu detta trodde först det var någon som tjuvringde på, så jag låg och lyssna helt stel. Sen efter ett tag märkte jag det inte slutade, och ingen som ringde min mobil, så antingen var det någon jag kände som hade råkat ut för något eller så var det en främade person.

Det var min Granne :S Han kund e inte komma in i porten och hade ingen nykel eller vad han svamla om yr i mössan som jag var fattat jag inget var stel som en pinne, för otäka när någon ringer på dörren mitt i natten!!! Så han beklaga sej verkligen och bad om ursäkt, jag tyckte det var lungt då när jag hade lugnat ner mej, det kan ju hände lixom. Men hur visste han jag var hemma? för han ringde på många gånger utan att jag gick och öppna. men skitsamma jag sa det var lungt, han sa han stod till skuld för mej och om det var något jag ville ha, eller om han kunde bjuda på middage eller något, jag bara nee det lungt, jag vile bara gå in igen. Sen kom chocken men kropp hamna i något konstig rubbning mellan chock och trötthet så fick en sån kopiöst frosa, jag bara skaka och mådde illa, det var fruktanssvärt man kunde trodde det varit 25 minus här inne. jag skaka och frös, så somna inte fick pälsa på mej massa kläder och låg skaka mellan 3 till 7 så inte sovit så där västa mycket, haft massa massa kontigt drömmar i mellan slumringarna sen vaknat till.
Allt det var ju lite otäckte men när jag visste vem det var var det ju lungt.

Men sömnen som jag hade velat ha gick ju åt fander. men men det är en ny dag och vacker väder! :)
Hoppas nettis och cattis kommer lite tidigt idag så vi kanske kan gå ut och gå. men det får vi se dem nog fult upp med annat. kom på Nettis jobbar ju till 5. cattis är hos ina päron. jaja skitsamma.

nu ska jag gå äta frukost sen kanske försöka sova lite i soffan kanske,

ha en bra dag!

ikväll Robinson!! YES!

RSS 2.0