Sol sol sol samt söndag!

Idag är det mors dag så vill börja med säga grattis på morsdag min underbara mamma love you!

Idag vakna jag upp vid 9 och bennen är ju som vanligt en plåga men man får lära sej leva och stå ut, andra som har det värre än en annan. Sen gick jag upp och hade natt gäster här, syrran och cattis, så vi gick ut la oss på gräset vid halv 11 och sola, underbart varmt och skönt, mår bättre i värmen! sen var syster tvugen att gå och jobba, men jag cattis låg kvar.

Sedan blev vi så sugna på paj så vi gick in och baka paj *mums* sen ut i solen en stund till. Nu sitter man här bloggar, men ska in duscha av mej lite, sedan göra mej klar för att åka hem till Mamma och grilla lite och umgås med familjen samt min mormor som kommer med :)

Sen efter det kommer min allra bästa vän och hämtar mej så ska vi åka äta glass eller något. *saknat henne massa massa* var ett tag sen sist nu! men hon finns alltid i mitt hjärta, så känns inte som hon lång borta ändå.

Tess är nu hemma med från USA och träffa henne i går det var underbart kul! saknat henne massa ses ju inte allt för ofta om man säger så! ska även träffa henne i morgon igen :) kuligt!!!!!

Så man glömmer plågorna för en stund och försöker att fokuser på allt gott runt om, man ha rju världens underbaste människor rutom en som finns där och som är dem bästa i värden!!!!! tack för ni finns där!!!

Nee ska hoppa in i duschen nu så man blir klar :)

ta hand om er och snälla var rädda om er!!
kramar


Ny dag fint väder!

Det är en ny dag och inte vilken dag som helst det är fredag!!! Härligt! äntligen har jag sett fram emot :D

Tess hemma nu har inte träffat henne ännu men har pratat med henne i tele, det ska bli så kul träffa henne i morgon! :)
saknat det massor gumman!!!

Annars ha rjag inga nya nyheter att komma med direkt, det knallar som vanligt och ser nu kl börja springa ifrån mej, dax åka göra ssista passet på jobbet här nu om ca 10 min. Jag inte ätit än ooobs kanske bästa göra det nu. Så jag inte behöver stressa max sen *fniss*

Ha en underbar dag och helg!!!
var rädda om er snälla, och finns här!
Kram
En nya dag...

MEd nya krafter, har fått sova hela natten igenom det var så skööönt, vakn aupp va klocka ringde tänka nee inte redan. Men jo så var det och jag fått sova hela långa natten igenom, jag inte piggare för det  men ändå skönt fått sova :)

Idag är det onsdag och det betyder busungarna kommer i dag, men innan det är det jobb och sedan möte, det kund ekvittat så ska jobba mellan 8 till halv 8 ikväll, usch säge rjag bara en lååång dag, men då får man tänka på annat med och det skönt, man glömmer sina bykymer för några timmar.

verka inte ha så mycket komma på att skriva idag med, men kände för skriva lite.

Men men ni alla får ha en underbar dag
hoppas ni mår bra, och är rädda om er, idag kommer Tess hem VÄLKOMMEN HEM!!!!
kramar om hårt!!


hmm...

En lång dag men nu är den slut. Vad skönt tisdagen är över den med, det känna bra nu bara 3 dagar kvar sen helg!
Den kommer bli kulig tror jag. För i morgon kommer Tidde hem från USA äntligen :D välkommen hem.
Så i helgen blir det fest, eller ja dem alla kommer hit förfestar sen dra dem ut, men inte jag det går inte. men kul ni ändå vill grilla så med mej :)

För det vill jag säga, bara för jag ont och går lite lustigt i mellanåt,känner jag att jag vill gärna hitta på saker umgås, vi kanske inte behöver gå ut springa, eller köra nått pass, men ändå fråga vad jag gör om ni vill umgås, för just nu känner jag att jag lite dålig på ta egna insiativ, så hoppas bara för jag inte hör av mej så gör det ni om ni vill göra något!!!
Vi kanske kan gå på bio, eller se film hemma, eller åka ner ta en fika på stan. Ryk i mej om ni vill göras saker, eller ex bara sitta tjöat hemma i soiffan, allt går bra! Det var inte detta jag skulle skriva men kom upp nu när jag kom på vad jag skulle göra till helgen. det bokas upp snabbt annars, så fråga, det ända du kan få som "fel" svar är jag upptagen med annat, då kan vi prova en annan dag.

Annars då livet flyter som vanlig jag jobbar, helt slut men kämpar på, det ända rätta :)
Tess kommer hem så helgen blir "fest" då, sedan måndag ska vi ha våran Shopping runda (som jag bara bestämt jag ska klara av det är bara så) Annars inga planer för tillfället förutom på onsdag( i morgon) kommer som vanlig busungarna hit, sedan fredag till söndag ska syster sova här, för hon ska på fest fredag (så hon komme rju inte vara här mer än när hon kommer för sova på natten) aa samt lördag ska hon ju vara med här... men annars inga planer alls.

Jag känner jag bara typ ordbajsar i dag haha, har inget vettigt skriva alls, så lägger nog ner nu.

ta hand om er och snälla var rädda om er!!!

hojta om vi ska se :D

kramar


Hope...

Tillbaka till jobbet, Underbart, älskar min underbar barn som jag jobbar med! är så härlig känsla att vara runt barn, finns inget bättre! sen fått vara ute i detta väder gör mycket med. idag är jag på lite bättre humör, men helt slut. Men var skönt att få jobba lite. man tänker på annat för en sekund då, det känns bra.

Hade tagit fel på dag med hade visst inte möte idag det var skönt, vi har den på onsdag i stället så typiskt. Men men bara att stå ut, det orden använder jag rätt mycket nu märker jag det bara stå ut *haha* sorry. Men blir så.

Annars inga förändringar eller nya uppdateringar, livet passerar och bara hänga på, nu går tiden helt plötsligt fort igen, måndagen är redan slut.

Nu ska jag ta och avsluta här för har inte mycket skriva idag, sedan ta mej till soffan, ska se på solsting och snedsprång här sen halv 8 tror jag det var :) den teatern såg ju Jag, A och marie och hennes A i januari. Nu kommer den på tv så tänkte jag skulle kolla på den igen :P

Hoppas ni andra mår bra! var rädd om er.

Hope is the word to day.

vill tillägga detta fann på en anna blogg ska spridas vidare......

Idag, den 25 maj, är det internationella dagen för försvunna barn. Dagen började uppmärksammas efter att Etan Patz, en 6-årig pojke, försvann på väg till skolan 1979. Det var första gången han skulle gå till busshållsplatsen ensam men han kom aldrig fram. Ingen har varken sett eller hört från pojken igen. Han blev officiellt dödförklarad av en domstol i juni 2001 och man satte hans dödsdag till just den 25:e maj 1979, dagen han försvann. Den misstänkta förövaren, Jose Antonio Ramos, sitter i fängelset för att ha utnyttjat en annan 8-årig pojke sexuellt. Han har också erkänt för en cellkamrat i fängelset att han hade tagit Etan till sin lägenhet, våldtagit och sedan mördat honom.

Internationella dagen för försvunna barn är inte så uppmärksammad i Sverige. Jag undrar varför? Det blir mer och mer vanligt att barn försvinner i Sverige. Oftast är det ena föräldern som lämnar landet och tar med sig barnen. Men det finns även föräldrar som förlorar sina barn, det händer här i Sverige. Dom flesta minns Engla, en 10årig flicka som försvann den 5 april 2008 när hon cyklade hem. Hon blev kidnappad, grovt våldtagen och mördad. Det finns barn som fortfarande är försvunna. Glöm aldrig det!

Ikväll klockan 21:00 så kan du hedra minnet av försvunna barn genom att tända ett ljus i ditt fönster som kan lysa ut mot gatan. Låt ljuset brinna en timme.

Sprid gärna vidare detta budskap via din blogg eller på annat sätt. 

Livet passerar...

Det känns nästan så ibland, nu har jag varit "ledig" då nästan 6 dagar. Vad har man gjort?

Vi kan börja med Tisdagen då, Kom hem till Ryd och var helt slut hade så ohört smärta att jag börja gråta, så min mamma och syster sa till mej åka in, men envis som man är ville jag självklart inte detta, men vi lite övertalning bestämde jag mej för det var dax att åka in. Väl inne på akuten var det massa massa väntan, sedan var man upp på ett rum där dem sa jag skulle stanna, *panik* jag vill inte stanna där. Men valet om något annat fanns inte. Men jag skulle i alla fall inte ha några "droger" NEEEJ. så där låg man plåga sej själv, men det fick gå. någon måtta fick det ju vara ;P
Sedan kom det till en punkt då jag inte stod ut, jag hade legat vaken hela natten förutom 3 yngla timmar jag räkna ihop som jag sov på. Under tiden lyssna jag på musik, och en tant som snarka så jag trodde hon skulle flyga ur rummet i mellan åt, sedan var jag uppe "gick" vanka, sedan låg ner och sedan satt upp. Tänkte på livet och des mening. tiden gick lååångsamt helt otroligt den går ju alltid fort annars men inte denna natt.

Dagen där på Onsdag, När kl var 7,15 fick jag nog gick upp börja ta på mej lite och tvätta av mej så, sedan kom smärtstillande in, hade så ont så visste inte vart jag skulle ta vägen. Men tiden gick sakta som innan hon var halv 8 kolla igen hon var fortfarande halv 8, usch fy tiden alltså. Sen till slut blev kl 10 och min mamma och syster kom upp höll mej sällskap, tiden stod stil, men skönt att inte behöva vara själv längre. Ont som man hade tänkte man inte så mycket på försökte hålla skenet uppe, när jag helt plötsligt blev jätte trött efter läkaren varit inne släppte lite av nervositeten. Men något stoppa mej från att somna. Jag mådde illa, någon så fruktansvärt, det var nästan värre plåga än benen, fy helt plötsligt var det lunch in kommer bacon och potatis bullar fick i mej en mini tugga sen var det så när jag spydde att jag aa hemskt. Så fick något mot illa måendet, TACK OCH LOV för detta. det släppte efter någon timme lite av det, så fick in en yoghurt, fick knappt i mej den. Men kände var ju tvungen få i mig något.

Sen kommer läkaren in igen säger jag kan inte få någon bättre tid än vad jag har till nervlogen (typiskt) så han sa vi kan inget göra åt dej mer ge dej smärtstillande och du får åka hem, första tanken TACK OCH LOV komma ut från detta ställe, sjukhus, finns det något värre? NEE sååååååå tråkigt. Så i alla fall fick åka hem.
Ställde mej upp mådde jätte jätte jätte illa men bet ihop, kom halväg ut i korridoren och kände hur jag var svimfärdig men kände säg inget bit ihop du ska hem. Mamma tvinga ner mej typ i en rullstol TACK hade nog inte klara mej till bilen. väl framme i bilen, fick Dessan lägga sej när åka bil, coolt se molnen, men usch vad illa jag mådde nu. Men bet ihop.

Väl hemma hos mamma och dem, skulle jag bara vila lite innan jag skulle hem till mig, gick raka vägen in till min mammas säng slöt ögonen koncentrera mej på att inte spy, på något konstigt sätt somna jag 2 timmar, när jag vakan mådde jag fortfarande illa, det var fruktansvärt, men skönt på samma gång kunde fokus på något annat än benen för en gång skull! Kom upp på benen och tog mej till soffan helt slut usch vad illa jag mådde nu. Kl var nu runt 5.

Efter en stund klara jag inte mer mådde så illa jag var tvungen, sen var det i gång, allt det lilla jag nu hade kroppen kom ut, vätskan allt, fick inget kvar, sen tills slut tog det stop, det släppte lite, men då var kl 22 och jag in lade mej mitt gamla rum och somna som en stock. helt slut körd, fy vad hemskt.

Vakna upp dagen efter mådde illa igen, fast hade ju inget spy, var nog hunger som hade tagit fart, men vänta med äta och börja dricka först i fall, sen börja äta på torsdag blir det nu då, men fick trögt, en knäcke, sen senare lite kyckling och sallad, det var i stort sett vad jag åt, så inga krafter tillbaka den dagen inte. Men beslöt att jag ville åka hem. Så min syster följde med som hjälp. När vi kom hem, handla hon lite och sådär, höll mej sällskap. Somna ganska tidigt den kvällen minns jag.

Då vi inne redan på lördagen då, idag fick jag tillbaka lite av krafterna men gjort inte så mycket, utan vila och åt, denna dag hade jag börja äta ordentligt igen. Och kände jag måste ut, så när min syster kom hem från jobbet (stanna hela helgen) så tog hon med mej ut till gräset här utan för där låg jag i en timme och njöt av solen, så skönt, hade inte varit ute på länge kändes det som, jag vann vara ute varje dag på jobbet.

Sen på kvällen var det ju Robinson som man bara måste se, det var lika bra som vanligt, sista avsnittet nästa gång *vem vinner?* sen var det sängen och en film som gällde.

Söndag: jaa idag är en del krafter tillbaka och jag så klart skulle tvätta, börja plocka lite här hemma, nu sitter jag här helt slut, men va faaaan är det så här mitt liv ska se ut, att inte orka?? Fy fan då vill jag inte vara med!!!

Men men som läkaren sa det bara stå ut och vänta in läkarna som ska utreda mej, det jag vet nu som jag inte visste innan är det är en medföddsjukdom, men vad det är, jaa de är det dem ska utreda. *suck* gör det bara bra!!! Jaa så har min vecka sett ut, tycker ni den verka bra? Ni som orka läsa?

Det mitt liv roligt det vet i fan men bara att stå ut vänta in tiden.


Tack min familj och närmsta vänner för ni finns där, jag behöver er nu mer än någonsin!

Tack sis för du hjälpt mej i helgen!


Ta hand om er och snälla var rädda om er, njut av livet. Man vet aldrig vad som kan hända en... 

på benen igen

Nu är man på "bennen" igen, varit en lite pers några dagar nu.
Fick åka in till Kss i tisdags och blev inlagd på grund av benen, hade så ont så stod inte ut vill veta vad det är.
Sen fick jag dumna medeciner antaligen var det morfin i dem tålde jag inte. Men fick åka hem igen dagen efter, och på kvälle blev jag så dåligt spydde och hade mej var inget kul varit helt utslagen sedan dess, idag känner jag mej mycket bättre igen och uppe kan sitta upp så igen, men sen är det ju bara stå ut  nu, det är en medfödsjukdom, som jag ska utredas för nu ska til kss samt vänta på tid till gbg för utredning, mindre kul, men hoppas få en diagnos och rätt medecinering så man kan leva normalt liv ändå. för just nu inget kul, har så ont, men står ut, andr ahar det värre som sagt. så fått medeciner nu som ska föröska hålla mej i schak tills jag får dem som är anpassade till sjukdomen. så smärtillande, och föröska jobba och hålla igång "som vanligt" inget farligt men obehagligt och gör ont. men har visa dagar det känns bättre visa dagar det värre. så bara ta en dag i taget! men skulle unvika att springa på grund av att jag inte känner min fötter....

annars jaa har typ 6 dagar av livet bara försvunnit snart jag inte gjort annat än ledgat i en säng eller en soffa. kul liv!
Men blir bättre nu när medecinerna börjar värka kanske. ska ut försöka hålla igång som sagt som "vanligt" jobba är ett prio för det vill jag så gärna då tyckte han doktorn absolut att jag skule göra det såna fall...så det tänker jag göra, sen om jag inte orkar mer efter sen må det vara så ett tag till då.


Det jag ser fram emot nu är att Tidde snart ska komma hem ska bli så kul träffa henne!!! och bara umgås och tjöta,var ett tag sen nu, sen ska vi ut på shopping det ska jag bannen mej klara av den dagen då det ha rjag bestämt!!! så det blir nog bra! :)japp det lite vad som händer i livet just nu, så tråkigt andra blir lidande för jag inte kan göra allt som jag vill göra....
men inget göra åt, jag måste föröska tänka på mje själv lite nu fast det svårt,,, hoppas bara ni förstår...

ta hand om er
finns alltid här för er!!!

kramar om
Yeees precis så.... :)


RSS 2.0