Gilla läget..

Kanske man ska säga i stället, hur mår du.. jodå jag gillar läget. Nee ja vad händer i livet då?
Kollat lite OS och sverige är ju riktigt duktiga får jag lov att säga. Härligt!
annars så händer det inte så mycket på fronten, man tjänar ju inte multum på gå vara sjukskriven(halvt)
Så finns inte pengar till göra så mycket. Samt också jag orka rinte så mycket.

Så mitt schema som inte ser så roligt ut ser unegär ut såhär

ex: jobbet

* vaknar, förösker komma igång från stelhet
* äter frukost och tar vitamine roch allts som ska tas
* Sätter mig liten stund vid datan, detta contry lift stiger en åt huvudet *hehe*
* Sen åker jobbar min timmar
* kommer hem jätte trött, men kollar datan en stund. beror lite på hur jag jobbat
* men runt 1-4 tiden lägger jag mej sover och sover då mellan 2-3 tim (helt slut)
* sen vaknar jag lagom att det ska ätas kvällsmat
* sen blir det lite contrylife igen
* tv
*sängen kanske 9 eller halv 10 kan somna dirket jag lägger mej på kudden

Helt sjukt vilket härligt schema (not)

Helgen då

* förösker sova så länge som går blir väl 9
* tar det lungt vilar, kanske åker kolla i någon butik
* men annars spara krafter till en ny arbets vecka
* för ingen idee ex gå ut fest då skulle jag bli liggandes i en vecka eller nått
* bowla går inte för tungt ( min muskler orka rinte lyfta) det hemska säga
* sen begränsar pengarna lite med vad man gör, men måste ju testa äventyrsbadet framöver. men kanske närmare våren när värmen kommer lite.
* så mycket tv små promenader och mycket film är mitt schama....kul va?
* sen just nu umgås jag väldigt mycket med familjen på helgerna, åker hem ditt äter gott och bara är med dem. Bublan är hel.


nee nu dax äta upp sin frukost sen dax för det sista arbetspasset för denna vecka.
7,45-11,45 sen ska mamma hämta mej vi ska åka handla lite sånt måste man ju med annars finns det ingen mat hemma.

ha en riktigt bra helg, tro mej jag tänker på er allihop!
finns här!
kramar


livet i ett nötskal!

Snö kaos i Skövde, fick höra i går av min hyresvärd att vi här i skövde har nästa mest snö. finns bara på ett annat ställe där det finns mer i sverige. kan ni fatta!! han sa också att dem hade mätt upp att vi uppe i 85cm snö här nu vi börjar närma oss meter! mer snö ska det bli snöat hela natten, ska snöa hela helgen! blää

Ingen som har slut bjuda mej på en resar till varmare länder?? *SS* usch och fy följer en annan blogg och hon är i Thilnad nu och lagt in bilder, dem har mellan 32-40 grader kan ni tänka er och sol sol sol. och bara någon meter så ligger det underbar kristalklara havet. jag unnar vekligen alla människor som har råd att slippa undan detta väder, och njut verkligen av ni långt bort från denna kyla. Jag trivs inte alls länge i detta, jag gillar snö kyla annars. Men inte i år. Jag vill lååååååångt bort till värmen, bort från alla bekymer och få njuta av värmen och att må bra!

Men i stället sitter man här och väntar in sin dags pass på jobbet, som näst bästa ändå gillar undrbar barnen, men få hoppa in extra när man skulle jobbat 9,30-13,30. nu i stället få jobba 13-17 var ju mindre kul :( Men men ställer upp denna gång hoppas på dem andra ställer upp för mej när jag behöver det, det gör ju vissa med så det skönt tack!

Sen är det helg, det blir vila vila vila. Åker hem till ryd ikväll stannar där till i morgon, äta gott umgås mysa med min familj. som blivit en hel del det senaste, det skönt där man blir ompysslad, kan vara sin lilla bubbla, man får ha ont där och många av oss har det, vi bara är där. det skön känsla. där blir man inte påmind om att behöva vara social, eller åka med någonstans om man inte vill eller orkar, eller känner man måste vara som en sol, och vara trevlig och  som tyvärr tar så mycket energi. där är vi bara sitta och bara är. som en underbar liten bubbla.
Sen åker min syster med mej hem på lördag och tar hand om mej ;) ska vi se melodifestivalen antar jag för den ska hon inte missa, själv har jag tröttnat på alla skit låtar, men får se och var glad ändå :P

Så vila vila vila för nya krafter till en ny arbetsvecka. vilket liv man har haha men men jag kan bara skratta åt det finns ju inget annat göra, så patetiskt allt är, alla vänter tider, smärstilande hit och ditt. jaja vad ska man göra??


Ha en skön helg allihop!
kram


februari 2010

Tiden går fort, den bara rusar förbi.
Men så är det väl när man tar en dag i taget. ena dagen kan det kännas så bra och jag känner för hitta på något.
andra dagen käner jag bara för dra täcker över huvudet och stanna där. Det är en svår balans det där.

För ja nu är det en vecka sen fick jag så ont att jag ringde min läkare sa nu får det vara nog ni måste ge mej något anat smärstilande jag kan pröva, har nu fått det och den hjälper, tar inte bort allt men det räkna jag inte med heller. Men ibland önska man det fanns ett dunder super piller som tog bort att och man blev som vanligt igen. Men vet det vara önska tänkande. Men denna smätsiland ehar gjort något bra jag får sova!!! jag kan lägga mej ner tar inte ens 2 min så sove rjag, jag vaknar kanske bara 2 gånge rper natt nu i stället för 15. sååå skönt, känne rmej inte mycket me rutvilad för det men lite mer kraft, att ta ut på jobbet. så något postitvit i allt detta finns det ju i alla fall :)

Man ska vara glad för det lilla!

Annars väntar jag forfarande på besked om jag ska åka till spenshult. hoppas på svar om detta slutet på veckan.

Jaa ha rinte så mycket annat skriva. Jag jobbar nu mera 50% och det funkar ganska bra efter jag fått min tebletter faktisk orkar som sagt lite mer med dem. Men vet ju att jag inte kan äta dem resten av livet så tillfället funkar det bra.


Nee har inget mer säga, blir  lägga sej vila i soffan lite nu, sen föröska mej på laga mej lite mat och sen vila. Sen i väg jobba.

så ha en bra dag/kväll!!
kramvad ska man svara??

Jaa jag undrar ibland hur livet menat man ska leva, när man måste gå med en sytom som mina, ständigt vara tung i huvudet, influensa känsla, smärtot domningar i benen och öm i hela kroppen, inget som hjälper inga tabletter man kan ta som gör det bättre. sedan vara alert umgås med folk, umgås med nära och kära hitta på saker, tror ni inte jag vill allt detta?? jag vill gå ut festa, jag vill gå bowla, jag vill fixa att klara mig sj igen att stor städa söndagar och tvätta på samma dag, jag vill orka laga min matlådor varje söndag gjort allt det där. Jag vill jobbat 100% och sen ha ork till gå hem laga mej mat och umgås och vara trevlig. Men tänk så här

Tänk om du
gick till jobbet varje dag
Med än sån där 39 garder i feber
huvudvärk
yr/konstig flimer framför ögonen
öm i varje muskel i kroppen som du träna så hårt på ett tränings pass du har sån träningsverk
och sedan att du ha stukat din båda fötter
och fått smärtot i ryggen ( ryggskott)
eller tänk gå jobba med att sovit 1 timme

Får jag fråga hur måna av er där ute skulle fixa att leva så??
För så känns det varje dag för mig att gå jobba fast jag bara går 2 timar. jag ber att 4 timmar ska gå lika bra dem
och att jag ska fixa hel tid för allt jag vill älskar min underbar barn på jobbet och dem så härlig och sprider så mycket glädje i mitt liv.

Men att gå till jobbet och känna man förösker allt man kan ändå räcker det inte till. men glädjen se barnen asikten lyssa upp när man kommer kom spela med oss kom bygg med oss.. självklar jag gör det. underbart
men man känner sitt timglas rinne rur på den lilla eneri man har.

säg mig hur ska man kunna accptera leva sånt liv. tänker som jag skrev där uppe hur länge skulle ni stå ut?
hur ska jag få dem att förstå. jag vill inget heller att vara frisk.

Som nu när min bästa vän flyttar  jag skulle vara där hjälpa henne, iställer sitter man hemma rutnar för skulle bara var i vägen. orkar ju inte. det gör mej ledsen.( det inget illa menat, men känner så vill hjälpa som jag alltid gör)

Jag tycker inte synd om mig det gör jag inte, för jösses så mycket lidande det finns där ute, vad mycket hemsk det finns. men man undrar ibland varför anledningen är att man får sånt här?

jag känner ha så mycket att ge, varför kan jag inte få göra det med då.
alla säger ta en dag i taget det kommer lösa sej. klart det kommer på ett eller annat vis. men kommer jag någonsin blir bra det börja jag tvivla på. hur ska jag hitta ett mönster som går ihop med detta samhälle. att jobba orka umgås med sin nära och umgås med sin familj sina vänner samt orka med dagliga sysslorna, som laga mat, städa, tvätta, plocka ur diskmaskinen. jag räcker inte till, till alla. vem ska jag då välja umgås med. det så svårt. standar av samhället passar inte in i min bild länge jag är en typiskt utsött.

jag inte ledsen jag har detta eller jo klar man är men kunde vara värre. men ibland tar det bara över man blir så frusterad man vet inte vart man ska vända eller göra. jag glad för min solglimtar i livet jag glad för mycket. jag förösker fokuser på det. men ibland önska man bara att folka kunde förstå.  bara förstå. ibland önska jag kunde förstå sj. varför sånt här hände, varför just nu.

är lite utpumbad nu känner jag, kände behövde skriva av mig lite inget annat.
ibland önska man bara fler kunde förstå det inte lätt när mattan under ens fötter bara dra i från en man ramlar ner, man måste börja om helt på nytt och bygga upp ett mönster som funkar och som man klara av det går liksom inte över en natt, känns som men mer och mer glide rifrån sitt vanliga liv och alla vänner så man har, jag vet ni alltid finns där, men det jobbig att inte räcka till. men så länge jag inte vet vad det är, hur ska jag kunna göra det? livet är orättvist det har jag varit med om antal gånger nu så det inget nytt. men ibland undrar man vad meningen är.....


det blev inget lyckligt inlägg idag men som sagt behövde skriva av mig lite.
tänker på er allihop
en dag kvar sen helg, jag kan andas ut och vila mej till nästa utmaning 4tim.
envisas envis
kramRSS 2.0