Lördag...

Japp Då var det lördag då. har för en stund sen städa lite i köket och lite inna badrumet. ska forsätta om en stund igen orka rinte mcyket åt gången men man får vara envis.

Så nu tänke rjag skriva ett kort inlägg sendan gå lägga mej en stund se en film och vila mig lite.

Igår hade jag verkligen ingen bra dag, det värket precis i varje muskel du kan tänka dej och allt bara vara hemskt. på många sätt kan inte skriva alla här, vet ju inte riktigt vilka som läser detta eller inte.
Men kan säga så här trodde man skulle kunna få en lite förståelse från en del människor. Men verkar bli svårt.
Detta inget jag valt utan bara något som valt mig, vad ska jag göra?
Säga ja men allt är kanon kunde inte vara bättre, du ljuger jag ju. Men kanske ska göra det här efter igen verkar ju inte spela någon roll, dem bryr sej inte ändå.

Nee en film var det vad ska man ta för någon då en klassiker kansker, kanske till och med en disney hmm jaa jag får gå kolla på några i min samling.

Jag säge rbara lev era liv man vet aldrig när det visa sej vara sista dagen du kan göra saker.

ha en bra lördag!

kramarP.s fin låt, sen min favo serie i ett varför inte D.s

Day 5...

Sista dagen äntligen fredag, jag fixa en vecka på jobbet helt otroligen men men är ju i för sej typ det änd ajag har fixat så. För sen har kvällarna beståt av jag har sovit 1 timme eller vilat.

*8.00 Börja jag idag då var det frukost
*8,30 duka av och fixa i ordning
*8,45 4 barn och jag satt och blyggde med lego vi bordet, det hade fått nytt sånt där små lego roligt *hehe*
så vi byggde bilar och byggd olika saker. 
9,45 nu har vi suttit byggt en timme och dem varit så snälla beskedlig så gick ju bra men nu fruktstund sedan
var dagen slut.
Jag gjorde inte så mycket men ändå när jag satt där med dem var jag helt slut.
Så när jag kom hem plocka jag lite hemma först
Men sen rasa jag i sängen och somna av utmattnig.

Sedan när jag precis hade vaktnat till och skulle gå sätta mej i soffan vakna till lite. Ringer det på dörren
Jaa tänka hmm undrar vem som kommer nu, Då är det Tess och majja som kommer. Tess har kommit hem från USA nu några dagar det var så jätte kul att se henne, fast jag var lite ny vaken så känd emej lite tung u huvudet men blev väldigt glad att se henne!

Nu ikväll har syster kommit hit och vi ska se lats dance ikväll nu och äte lite godis och bara vara skönt det helg nu i alla fall så man kan föröska ladda batterierna igen.
Detta kommer bli riktigt tufft, att jobba suck jag hade hoppas på det skulle gå lättare än vad det gör.
Men biter ihop och kämpar. har ett mål spenshult om ca 2 mån kanske mindre då ska jag ha ett svar!!

blir kort idag för helt uttmattad idag så orkar inte sitta mer

trevlig helg på er!
kram

Day 4...

Vakna upp kl halv 8 i morses det var helt omöjligt att somna om, men ville inte gå upp.
Men väl uppe frös så och var så stel i morses så det blev en varm dusch direkt jag börja ju inte fören 13,30 idag.
efter duschen gick jag la mej i soffan en stund och kände hur huvudvärken kom igen. Men sen laga mat och sen vila och sen dax åka jobba.

*13.30 Jag kom ditt och dem var ute allihopa, och som vanligt hörde man barn överallt som heja och som ropa på en, alltid kul höra, fick höra av några föräldrar idag med att barnen pratar om mej hemma och saknar mig, så lite kul.
*14,30 dax att gå in och börja ta av sig och byta böjor och sådan som ska göras innan kl blir 15 då det dax för mellan målet.
*15 dax för mellanmålet då vi alla gick till bordet och börja fråga vad dem ville ha och så, där satt vi till kl var ungefär 15,40.
*15,20 fick jag sätta mej skriva mitt schemat jag skulle ha när det tänka jag ska gå upp till 50% nu då.
Så var ingen direkt jobbig dag men konstigt nog e jag jätte trött och hela utmatade idag med. men börjar verkligen bli en vanna nu. tråkigt nog.
sen var dagen slut.

Nu har jag varit hemma 2 timmar, och det ömar och smärtar massor i nacke, rygg och dommningar i benne och armarna. Men lika glad e jag för det, men gladast är säkert någon annan elle rnått.

Försöker verkligen hålla humöret uppe, barnen ger mej verkligen så mycket energi och skratta och jag ler hela tiden det underbart ha någon le för. För sen är det bara skit. Man sitter i tele tjötar med försäkringskassan, försäkringsbolag, sjukhus, sjukgymnasten m.m  listan kan bli lång. man får inte bara vara sjuk man ska hela tiden kämpa kämpa kämpa och strida och strid...

Försäkringskassan hörde ju av sej med och börja tjöta på en att jaa tillbax till arbetes livet om inte inna maj får du börja fundera på om plasering??? URSÄKTA men skulle dem säga jag inte får vara bland barnen kan det kvitta då har dem tagit bort det sista i livet som man njuter av typ. jag brinner för dessa barn vad fan.  Bara för jag får en sjukdom ska man få allt emot sej??? som jag inte kämpat fan hela livet har det inte varit det så har det varit det andra. Jag vet andra har det värre tack och lov det inte är värre.

Men Känns ibland som någon tog mattan jag stod på och man lever i en mardröm. mitt liv var underbart bara för 1 år sen nu sen bara världen rasar när sånt här inträffar, ni kan inte förstå hur frusterande detta är. Jag har så mycket att ge, men så tar det bara stopp??

Jag fattar inget, men än att om det så det sista jag gör ska jag ha ett SVAR och jag ska ha den där jävla diagnosen ännu en gån ( första var ju dyslexin) Kämpar glöden ännu en gång, undrar bara hur många gånger ska man utsättas för sånt här, hur länge ska man behöva vara stark och kämpa?? kan det aldrig ge med sej??
Eller i alla fall tala om för mej vad meningen är med allt detta? så kan jag acceptera.

Nu känner jag sitta svamlar.

Prata med en förälder idag inna jag skulle hem hon fråga hur det var, det svårt det där med vara fröken och hur man ska vara mot föräldern men vi stod prata liten stund och ja var ärlig sa som det var, varför smuggla med det? det blir ju bara fel. Då visa det sej hon har likande problem kämpar förbrilt. jag vad är det för välrd vi lever i
det undrar jag ibland? vad är det för värld vi lever i.


hoppas eran dag har varit bra, inte för mycket tråkigeheter.
Tänker på er hela tiden!
kramar

The world is cold.....
Day 3...

Somna väldigt tidigt i går, redan vid 21.45 eller något sista jag kolla på klockan, vakna från och till hela natten men sovit bra ändå än vanligt vakna 8. Idag börja jag inte fören 11,30.

* 11,30 Kom precis när alla barn hade kommit in och det var full rulle på allihop. Hej Desire hej hej hej hörde man överallt. Det skulle kramas och visa saker idag med, vet ju detta kommer avta så myser extra mycket just nu.
* 11.50 Dags för mat och jag fick sitta med dem minsta 1-2år så himmla söta. så hjälpte dem lägga upp mat och så, dem är väldigt hungriga det som ivrriga valpar  haha men så söta.
*12:20 var vi klara och jag klädde på 5 barn som skulle sova deras mys dressar, vantar, mössor raggsockor m.m så stoppar en kollega ner dem i vagnarna jätte söta, det var lite jobbigt blev ju några luft upp i knät och sen ta på dem det var lite bökgit tyvärr men det gick ganska smiddigt ändå dem är ju så hjälp samma barn.
*12.40 ungefär var alla barn klara och i vagnar så var det bara 2 vakna kvar som jag satte mej och läset en bok med dem det kröp upp myste in sej vid mina sidor. så satt vi där en kvart
*13 då gick ett barn hem och ett annat som hade vari byte fått ny blöja kom in så två barn vi lekte kolla ut när det snöa. Sen gick vi över till andra sidan prata lite med dem andra barnen.
13:15 diskutera schema som är lite luddigt det lovar en sak blir en annan men det gick nog bra ändå.
*13,30 dagen slut.

i morgon blir det 13,30-15,30.

Så kom ut fick ta bort massa snö från bilen det var tungt, sen kom jag hem så var det i alla fall värme i garaget 10 grader så hade tinat där inne.. har vari ett isslott inne där några veckor, men nu var det upptinat.
Kom in innan för dörren och la mej i soffan vila, känner mej tung i huvdet och febrig och massa öm i nacke skuldror, benen och armarna. känns som värsta träningsverken och eller öm som någon stukiy mej med tusen nålar eller nått i den stilen. så tyvärr inte mycket bättre idag tar på krafterna, men tack vara jag fick sova bättre i natt så känns det i alla fall hyfsat. Men vill det ska KÄNNAS BRA!! men men

SÅ nu blir det tillbax till soffan vila lite till,sen kommer syrran lite. hon prata om hon skulle baka några goa kakor till mig så får väl se :)

hoppas ni andra har det bra!
tänker på er allihop
saknar er
kramday 2...

Japp dag två.
Jag haft en underbar dag på ett sätt hemsk på en annan.
Jag vakna halv 8 men börja inte fören 9,30. så gick upp det var bara 17 grader innen jag på frysa ihjäl.
Men höll mej lite varm med filtar och varmt att dricka. Sen åkt ejag till jobbet:

* 9,30 kom in och fick se min underbar barn leka, alla stanna upp med vad dem gjorde rusa emot mig hej hej hej
 Vilka ansikten det lös upp hela rumet så mysiga, jag fråga hur det var med dem och de visa alla lite nya saker som det lekte med och visa hela tiden saker kolla nu desire kolla nu desire, tror jag hört dem orden  minst 100 gånger under dessa 2 timar helt underbara!
*9,45 fruktstund.
*10 gick vi ut kiss och börja ta på oss, munnen gick i ett på några killar dem prata hela tiden med mej och kolla här jag kan kolla här vad jag kan, titta nu. hela tiden så söta kunde inget annat än lee och skratta.
*10.15 gick jag ut och tog på mig vara kläde mycket kallt ute så hela munderingen på.
*10,30 skulle jag kolla hur duktiga dem var på åka stjärtlapp i baken och sen skulle alla barnen baka tårta till mig.
jag saknat dig sa några, och kolla här vad jag kan göra nu.
*11 kom "stora barnen" tillbax dem hade varit på utflyt, jag stod kolla på dem vid grinden när dem kom långt där borta. sen hörde man bara skrick DESIRE!! så börja alla springa jag bara log och skratta, för jag var lika glad över se dem allihop!. så skulle jag ju kolla på alla dem vad det hade lärt sig och sån jag bara myste.
*11.30 var dagen slut.


Jaa jag tänka ååå så härliga dem är och underbar jag njuter varje sekund vara med dem, men tyvärr staffar det sej sen igen blir så arg, har legat stort sett hela tiden i soffan sen jag kom hem idag med :( men så lätt ger jag inte upp om jag ska vara 2 tim med dem så värt den tiden. men det plågar mej varför ska det behöva vara så, jag brinner för mitt jobb, varför kan jag inte få fölfölja allt då göra så mycket mer utan allt detta?? varför?

Många förstår mig inte när jag säger jag helt slut men det syns inte nee, man vill väl iinte visa det utåt så klart det väl inget rolig bild! bättre försöka hålla humöret upp och vara glad. man har så mycket vara glad för.. men inom bord säckar jag ihop fullkomligt. det så tråkigt. jag ha ringet liv efter, för orken finns inte.

Nee jag har så huvudvärk, kroppne ömnar som HELVETE alltså, jätte ont i armar och rygg, sen som vanlig bara domninga ruppe på allt detta mmm under bart *eller inte*.. så blir tillbax till soffan en stund till.

Men tänka jag beräta lite hur det går här, lite lättare förklara än i ett sms.

Så nu vet ni min dag. underbar men ändå ett helvete.

take care
kram

p.s nu har jag 19 grader fryser som bara den men ring min hyretsvärd hans kulle komma här nu fixa det direkt d.s


Ska det behöva vara så??

Måndag den 25/1-09
Jaa jag vakna upp i morse inte specielt pigg, men det är jag aldrig när jag vaknar men det var som gå upp vi halv 9. som vanligt, lite kallt bara frös när jag gick ur sängen.
Åkte till jobbet, kände sådär jaa men detta blir kul träffa alla barn igen. Det var inte mycket som hade ändras där inte, men barnen kände igen en och man fick kramar både här och där, hälsnigar det värmer så otroligt mycket.
Personlaen såg man ju inte så mycket av planering och massa sånt, men det som vanligt det med.
2timmar gick det såg ut ungeför så här

* halv 8 satt på en stol och prata med barnen och vänta in frukost
* klockan 8 frukost, ge barnen mat och prata med dem och hjälpa dem
* halv 9 duka av och sedan få dem gå kissa, byta blöjor likande
* klockan 9 halva gänget på klädda, fick jag gå ut, prata och kolla när dem åkte pulka.
* halv 10 dax åka till badet.

Så jag inte gjort så mycket tagit på 5 ban kläder byt blöja på 1.
Så då känd ejag inte så mycket det var rätt lungt tänkt skönt.
Sen åkt ejag till badet och bada, fick orde rom att inte träna så mycket utan flyt runt kän dej för idag. Så gjorde det. Kom hem strax efter 11 igen.


Sen jag kom hem hoppa in i en varn dusch för jag frös så himmla mycket trodde jag skulle dö. sen tog två mackor och glass mjölk och la mej i soffab, ha rinte orkat  lyfta ett finger eller kroppen någonstans till nu har legat aa nästa 3 timmar, shit helt slut. Ont axlarna, ryggen, benen och armarn och känner mej helt orklös. Varför ska det behöva vara såhär?  WHAY????

jaja någon menings sägs det ju men ibland undrar jag.
nee dax ta sej tillbax till soffan igen orkar inte sitta upp.


Men men Nya tag i morgon igen, bara köra på!

hoppas ni andra haft en bra dag!!

ciao


Prosit..

Det senaste två dagarna har beståt av vila vila och jaa lite mer vila.
Vakna upp i onsdags morgon med smått huvudvärk, jätte öm i varje muskel, ungefär som jag hade tränat för ett maraton, varje muskel krampa sig och öm. från tår upp till huvudet. vad är nu detta? Jag var helt slut. Men på med glada minnen ändå livet kan ju vara värre. Min syrra och Min mamma kom förbi vi satt prata och fika lite. Sedan satte vi på en film kolla på. Sen åkte min mamma hem. Syrran stanna kvar. Så blev lite mer filmer och lite handboll. Men hela tiden kände jag ju hur musklerna bara vreds runt inne i kroppen, sovit hade jag inte heller gjort 4 tim skulle jag tro hela tim nja men ändå. Sen när kvällen kom så var jag så slut, men tror ni jag kunde sova? nopp  vaken till strax efter 01 och somna till slut men vakna 04 och var klar vaken, men forfarande jätte jätte trött. skum känsla...
Torsdag, det idag det(man glömer lätt bort dagar hehe) nu sitter jag här kl är snart 22.30 som vanligt är jag bra trött men det börjar bli en vana. Min dag bedstod av att jag vakna till 04 somna om vakna 06 så höll jag på till slut halv 9 gav jag upp gick upp satte mig lite vid datan, men orka inte tänka så la mej i soffan glode på tv. Sen prata jag lite med Mamma i tele och sen bara legat i stort sett hela dagen, men huvudvärk, ont hela kroppen öm. känts sådär att man typ haft 40 graders feber och anmält helt slut. men inte haft feber men känts så. Sen framåt kvällen efter jag somna runt 15 en hel tim, börja det kännas lite bättre. Så tänkte någon nytta måste jag ju göra, så damma lite och plocka undan lite från bordet som såg ut som en RÖRA, det hemkst se det men orkar ju inte göra det. Sen städa lite köket. sen var man slut igen.

Jaa sen har man legat hela dagen kollat på tv, vilket liv man har YEEEIEE *suck* men men bara accepeter det för stunden, för jag ska ha ett svar på denna skit vad det är. Samt jag ska bli lite bättre än nu i alla fall om jag har en talan i det hela. Men först ett svar på vad. Sen återgäder hur mitt liv kommer se ut och hur det ska levas och hur det ska underlätta och man ska bli lite mer levande än nu.Annars vill jag tacka verkligen min underbara familj utan er skulle jag verkligen inte fixa att vara ens TACK
vet jag jobbig mot er måste vara hemskt, ligger bossar mot er. hatar det. det jag som ska ta hand om er.
men utan er skulle jag inte fixa vara. så Tusen tack för ni finns!


Fy vad jag nyser hela tiden, ska jag bli förkyld med? hmm det vore ju grädde på moset eller vad man brukar säga.
Just nu skulle min dröm vara man var helt oberoende av pengar, Då skulle jag hjälpa min familj med en massa saker, sen skulle jag vilja åka runt hjälpa behövade barn i andra länder, barnhem sånt hemsk( värden e hemsk mot barn) andra med så klart men barn har ett speciellt plats i mitt hjärta, vill gör något för dem minsta lilla man skulle kunna göra då för dem. Sen skulle jag öppna upp ett center för barn som har det svårt, på ett eller annat vis. har idé men allt har ju med pengar gör tyvärr. och efter allt detta skulle jag faktsikt vara lite självisk och åka till ett sånt här ställe och samla krafter och energi...(får man vara så ego) hmm jaaj det behöver jag aldrig bry mej om för så mycket pengar skulle man aldrig bara få. men så här ser stället ut...Med denna bild avslutar jag med säga Ciao


RSS 2.0