Semester!! :D

Japp första veckan är man på och jag vad ha rman gjort inte mycket så men lite har man väl gjort

Måndag: var i ryd sen på kvällen åkte jag klippte mej sen hem la mej för var rätt död då hehe, så varmt.

Tisdag: had ejag sån där inne dag först och bara låg i soffan och kolla tv, samt lyssna på ljudbok :) Sen var jag en sväng med Daffy och vi åkte en sväng i bilen, gick liten snabbis på elins kolla lite bara sen gick vi ut åt på Valles och hade det jätte mysigt sen hem till mej och såg film åt lite godis så var Kanon.
 
Onsdag: Idag alltså jaa idag låg jag länge kvar i sängen och lyssna ljudbok, sen börja tvätta i mellan vila med ljudbok och sen plcoka greja lite mer ljudbok :) sen kom Nettis hjälpte mej dammsuga lite lätt det var skönt då var det gjort i alla fall. så vilo pyssler dag, nu ikväll blir det nog lite mer ljudbok :P

Sen i morgon blir det lite till börja packa på morgonen sen ska väg på bilbingo :) hoppas någon av oss har turen med oss vor kul!

jaa snart bär det av ska bli så härligt!!!!!!

Här kommer en fin låt jag fick av någon speciell <3hoppsan :)

Vad dålig jag är på uppdatera hehe, såg sista inlägget var om när vi skulle boka och se filmen förre helgen. NU har det snart gått en vecka! det sköna med detta är när denna vecka gått semster i fyra veckor :D

Om filmen: jag ska inte berätta om den men jag tyckte den var bra, men lite rörig, jag måste nog gå titta på den igen *ler* Men böckern aär klart bättre får man säga, men det ha rlyckats bra med dessa filmer ändå!

Fredag: såg eclips på bio!
Lördag: fira mormors 80års fest.
Måndag: jobba och jobba
Tis: jobba och tog det lung.
Ons: tröttare än tröttast, tur mitten av veckan är avklarad nedräkning 2 dagar kvar! :D

Sen semster, fixa fona den veckan umgås lite mer vänner, sen dra jag till hegen äntligen :D

Nee som sagt hände ringet kul direkt så ha ringet skriva, nu blir det soffan igen med en film eller något vila mej, sen blir det laga lite kvälls mat efter det sen!

hoppas ni alla ha det kanon!
kramar

RSS 2.0