Sex and the city i stan!

Igår var jag med min underbara bästa vän i hela världen, vi gått igenom mycket hon jag hon ligger väldigt varmt om hjärtat, hon helt enkelt bäst. När jag väl träffar henne så känne rjag hur positivteten bara flödar, jag skrattar och bara försvinner in i våran bubbla som den alltid har varit, kommer alltid vara. Snurre & Daffy det är bara så!
Igår gick vi på bio, vi inte setts på jätte många veckor och nu bestämd ejag att nu måste vi göra något, för saknat henne massor. så vi bestämde att se sex and the city.
Många har sagt den är inte bra andra sagt den är jätte bra, så jag daffy vi hade inga förväntningar på filmen utna bara njuta av att vi skulle hitta på något tillsammans, innan bion gick vi på gamla heliga stället *SS* denna MC donken vad skulle vi göra utan den haha, Ett nytt glas till min samling :) jätte fina!

Filmen i sig var ju kanon bra, jag skratta så mycket, och den var riktigt bra!!! lalala haha jaa jösses det blev en lyckad kväll! tack min vän!!! STOR KRAM till dig!!!Idag blir det eurovision, svergie kvala sej inte in, men det gör inget gilla inte den låten ändå, HEJA norge, danmark m.m istället :) Vart det blir man ska kolla på den bestäms idag,men vi får se kan tänka mej blir ryd.Sen är det morsdag på söndag, då blir det grillning hos farmor, sen mistänker jag fika hos mormor, jag följer bara med vet inte exakt men men mors dag ska firas i alla fall.NU blir det äta lite frukost ta mina tabletter och vila lite i soffan kanske se någon film. förbereda in för en lång sen kväll med massa musik.

ha det bra allihop
var rädda om er!
kram

legend of the seeker

Är en underbar spännande helt fantastisk serie, ni som inte föjer den är dumma!! haha vilken serie jag blivit helt fängslad, lika fängslad som med twligth nästan :) se den!!!

http://www.youtube.com/watch?v=VYuNvus-0-M

gån på länken åvanför kolla sj, se vad ni tycker ;) hittat inte någon kortare verion men så börjar historien kan man säga... trilen typ under...NU Har det gått 4 dagar ledig, dax jobba i morgon igen ska ska ta krypa ner nu. men var tvungen lägga in länken så ni kunde se!

ha en bra vecka!
kram

säger bara oki...

haha Nu har jag sett den där filmen som min syster sa jag skulle se, och jaa den var bra, och rolig *sss*
samt SJUK! men det skärmde inte mej ändå nettis ;Phttp://www.youtube.com/watch?v=WAyzwSZ2o48&feature=related

Annars så är man nu ledig 4 dagar ska bli riktigt skönt!

Vakna upp idag och mår inte så bra huvuvärk, och inte alls på humör. så en sämre dag eller så åke rjag på något.
så blir vila och vila hela dagen lång.

Annars satt ja förut i morses kolla in lite nya triler som är på ingång snart. antingem bio ( hemabio ;) )
Får se lite men idag blir det lungt tänkt gå igenom några filmer man har i dvdstället, några klassiker man inte sett på länge, jaap perfekt väder för det och sen bara vara skönt.

ha en bra lång helg! kolla in filmerna nedan :)

filmer framöver:

Tiden går fort...

Destå äldre man blir sägs det gå fortare. vart tar tiden vägen tro?? ;)

Vi redan inne på år 2010 och ja snart har det halva året gått med, men just nu stannar vi upp tycker jag och inleder Sommar, värme kom kom kom! så vi kan njuta av värme, solstrålarn, och de fina som händer ute i naturen. låt livet stanna upp andas in det härliga sommaren, bara den kunde komma med, för så här kallt som vi ännu har inte klokt, eller vad säger ni? KOM SOMMAR KOM!!! jag väntar!!

Det bli utlandsresa med all,inklv. så härligt ska bara vara ladda min batterier och bara försvinna i från allt en stund, ska bli så otroligt skönt!! längtar och nedräckning hålls på förfullt :P är en bra bit ditt än men ändå, bra ha ett mål sträva efter i dessa tider!!

Hur är det med alla er då? min vänner nära och jaa ni alla som nu läser, jag hoppas era liv tar vändnigar nu mot det bättre, för det förtjänar ni!

Jag inte så mycket kul skriva om men får höra ibland jag väldigt dålig på att uppdatera hehe så får väl göra ett lite försök att skriva någont i alla fall.

Söndag, vilodagens dag, jag varit ute gått en lite sväng, sen har det varit tv-spel som ståt på schemat med syster, finns inget bättre än marioparty just nu hehe gillar det spelet. fördriver tiden lite man kan kopplabort omvärden och allt som hör till. Men nu man hemma och programen på tv har börjat, just nu är det Bones på tv som man måste se, så springer i mellan tv och datan i pausen hehe.

Sen kanske jag kan orka med en film syster vill jag ska se den tydligen skum mistänker jag med sjukhumor!?
Får väl återkomma om det sen.

Annars en bra film på bio nu ska vara the last song som jag hade tänka försöka att gå på faktiskt, men vet inte än när det blir, vet bara cattis och nettis som fråga tyckte jag skulle med mina änglar :) utan er <3


Nepp nu bäst man går tillbax till soffan igen se på bones gillar den serien. (säger personen som kollar typ på det flesta serier) hehe :P

ta hand om er där ute

over and out!

  


RSS 2.0