påsk veckan!

jag väldigt dålig på uppdatera här märker jag, Men mitt liv e ganska tråkigt vad ska jag skriva om?? haha

Kan berätta lite om mina härliga lediga dagar i alla fall.

Påskledig från fredag-måndag, det var behövligt och skönt få vara ledig. Hade inte massa energi men ändå haft bra dagar och har mest beståt av att sola och ära påskmat, godis och grillat på kvällen. Träffat Kusinen som fyller år idag grattat henne och sen träffat släkten lite, sedan familjmys och träffat mormor och farmor. Så lugna dagar med mycket solande och filmkvällar. Har nu sett Transformes som jag hade missat tydligen enligt min syster något, jaa dem var ju helt oki.

Sen i går måndags, åkte jag daffy ut i min nya bil, tog oss några ärenden sen till M-stad tog oss en mjukglass i solen fluma och tog lite kort på oss skratta och prata, våran bubbla var hel, och sen åkte vi runt lite stund sen tog vi oss till en pizzeria och åt god pizza och satt där tjöta lite, sen blev det film på kvällen, jag mår som bäst när vi är min underbara vän!tusen tack för du finns. Det var så skönt också att jag fick ha en bra dag denna dag med, och få känna glädje att inte ha denna jävla känsla av feber och influensan hela tiden ni vet ju själv hur det känns gå med så känsla man bli helt död, den ska man leva med stora delar av sitt liv nu usch och BLÄÄÄÄÄÄ men så är det. Var glad ändå och lee som man får höra. Men när ni allt har influens oj så synd och dåliga ni är.Uppd: Sjukdomen då, Har haft en bra period nu, så blir man lite såhär oki hur många dagar håller den denna gång, men samtidigt njuter till fullo så länge det varar. Så just nu Ömhet och blåmärken över kroppen. Lite domningar på kvällarna.
Det BRA tänk om det alltid kunde vara så då skulle det varit riktigt bra. för om man jämför hur det annar är deta riktigt riktigt bra, inte så ofta man haft det dagarna. Sååå njuter och mår bra, man vet ju aldrig vad dagen har att erbjuda, det vet ingen.

Sen kan jag berätta jag köpt ny bil har jag nog inte sagt här, och den är verkligen min ögonsten nu hihi :) det känns nästan som förr igen på någotvis, min lilla jumjum :) jappp det namnet den har fått hihi. Den såååå fin, fräch och härlig den gör mig glad! sen att den dyr äach hehe.

Nee nu har jag inget mer direkt skriva så får bli detta idag då.
nu kanske dax gör göra sig någon kvälls mat kanske.

ta hand om er var rädda om er!
stor kram
ciaoP.s 11 dagar kvar nu hihi d.s


vad e meningen?

Vad är meningen?

 

Förr var vi ett 

min kropp och jag 

Nu lyder du 

mig inte längre, 

Trilskas 

slår knockout 

och låser in mig som i  en glasburk. 

Ett dygn, 

en vecka 

Isoleringstidens längd 

 varierar 

 

Väl frisläppt 

prövar jag stegen  

långsamt 

Långsamt 

smyger jag ut 

Vet inte när 

du tänker överfalla  

mig igen 

Nu lever jag på 

dina villkor 

men vet inte 

vilka dom är 

 

 Och skulle jag 

vilja gå över berget 

upptäcka myren 

eller ro runt udden 

 säger du nej 

Du orkar inte 

Tvingar mej 

att stanna där jag är 

Vad är meningen??


BB- låten! haha och...

Här kommer BB-låten för i år haha den växer jobbigt så den lär man nog lyssna på hihi
http://www.youtube.com/watch?v=wT1VoRT-0UE
gå in lyssna ni med ;)

Sen vill jag säga Ett stort grattis till Cattis som fyller 25 år idag!!!! Grattis grattis!!! hurra hurra hurra!!


RSS 2.0