glöm inte vem du är!

Du ska inte jämföra dig med någon, du känner vad du känner, ingen kan känna de åt dig...Du upplever saker som andra inte ser, men du är alltid du alla andra har sina bekymmer. Du kan uppleva smärta ingen kan se, Du kan förändra saker ingen annan kan, och Du kan alltid vara någons vän och finnas där, Men du kan inte alltid förstå vad en annan går igenom för vi alla är olika har olika erfarenheter med oss och egna upplevers som har format oss. Men man kan alltid vara en bra vän, bara ordet finnas till och stötta är ett av dem starka orden man bör lära sin barn, ödmjukhet och emati är ett viktigt steg för vi ska forsätta förstå att vi all kommer få genom gå olika prövnngar i livet. Men så länge vi har vänner som bryr sig och en familj som finns vid en sida kan man genomlida mycket. Men grejern är de du som måste finna styrkan att vända de hela. Hur jobbigt de än må vara, måste man försöska fina ro med de och accepterna de som gör de så illa, sedan göra det bästa av det hela. jag säger inte de lätt, jag säger inte andra har det bättre eller sämre, för så är alltid fallet hur man än vänder på det. Men om Du komer till ro och finner glädjen runt om de, kan livet bli en anning lättare, och dem dåliga får vara dåliga men glöm inte en postiv tanke kan få dig gå över berg och stigar igen. en postitv tanke kan skapa en tro om ett hopp som kan få en att vilja vända, då har du kommit en bra bit på vägen, själv är man inte stak, de något man måste lära sig. Men med goda vänners lag och en familj som stöttar finns där, hittar du vägen igen och får möjligheter att skapas. Tänk du kan vara en förebild för någon, någon är din förebild, och på det visset skapar vi en ända stor familj och tar steg för steg. tänk på Nu och inte sen, expmel; idag mår jag inget vidare, men då får det vara så men jag har vänner eller jag har ett tag över huvudet som kanske andra inte har, allt går vända till en postiv tanke i allt tungt, men jag säge rinte man ska glöma de svårt och jobbigt, men en postiv tanke kan gör de hela lite lättare!

Tack för jag har er min underbara vänner ni vet vilka ni är, vilka som har funnit för mig genom dessa tider, vi har alla olika bekymer att hanska vi har alla olika erfarenheter, men en sak kan dem inte ta ifrån oss, ett band så stark som heter vänskap.

tankar som bara flöda inne i hubudet låter säker inte klok, men skrev de rätt ut ur mina tankar, kände jag ville få de ur mig, kanske kan de få någon förstå kanske kan någon tanke växa, inte vet jag, de bara kom, om de låter vettigt de vet jag inte men tanken fanns jag skrev den.


ta hand om er var rädd om er glöm inte vem du är!


En vecka senare?

jaa nu sitte rjag här och fått öppningstid, jag helt slut bara kommit upp haha :) de jobbigt gå upp 05.30 på morgonen. Nu sitte rjag äter lite frukost tänkte för hålla mig vaken kund ejag ju blogga lite snabbt innan jag måste åka till jobbet!

En vecka senare och de börjat lägga sig med de sjukgymnasten gjorde, men känns som jag har flera STOR blåmärken så riktigt öm så går inte sova längre stunder på rygg då man vaknar suck. Men men de blir väl bra på de igen om 10dagar typ. Sen var badet första gången igår, de var riktigt härligt vattnet kunde dock varit lite varmare men man kan inte få allt ;P Känner dock av d eidag lite ömnar och så, men men vet ju de ända träning jag kan göra så jag glad de funkar hyfsat ändå. med träning menar jag typ man har en wetwest på sig och går fram tillbax hängandes iden man trmpar alltså vatten och göra lite rörelse till de, men bättre än inget.

Vet inte om jag tog upp förra gången om resan, gjorde jag så kommer de igen ;) haha Nu är de inte jätte lånt kvar bara 4 veckor haha ;) de kommer gå fort känne rjag på mig snart sitter vi i bilen upp till flygplatsen tjejerna och jag och bara njuter av vi ska vara borta, de mitt mål just nu ta mig ditt!! orka ditt.

Nee nu springer klockan i från mig ser jag, hon snart 06.05 och jag måste snart bege mig bort åt, när man inte van öppna längre tar d elite extra tid komma på allt som ska göras ;) haha sen trött på de jaja blor nog bra. får gå som de går som man brukar säga.


ni får ha de gött till nästa gång

ciao

en rygg tillsalu?

Någon som vill ha en rygg, axlar, skuldror och nacke, så finns de här en som är till salu de kostar inget den helt grattis jag ger bort den!! usch skulle gå till sjukgymnasten första gången på länge, vi skulle prova de berömda teens man skickar små elektriska inpulser i kroppen, nice! eller hur? de ska vara smärt lindrande då, men i mitt fall så känns de som jag blivit överkörd av en bulldozer jätte skönt!? eller inte? vad tror ni?

såå i går var jag soffliggandes från dejag kom hem sov från halv 9 vakna halv 12 typ inte sovit sen dess, kom knappt upp ur sängen i morse men till slut så gjorde jag detta och tog mig till jobbet, jobba hela dagen sen har jag varit hemma och legat i sängen har inte kunna göra nått, de liksom bara värker och värker!! jag iriterad som en bisvärm för jag HATAR MITT LIV!! japp ni hörde rätt, blir så trött på alla dessa bakslag!! 

Men älskar mitt jobb å andra sidan så de svårt de där, haft jätte kul på jobbet dessa dagar och allt känns bra och småttisar inskolas och ja de som de ska, alla barn tjötar och man leker och pratar med dem hela tiden, dem stora lite sura varför jag inte på deras sida längre så söta, men man träffar dem ju ändå liksom! så allt flyter på bra där.

jaa nee liten uppdat belv de slut i armarna nu, dax försöka sova.

natti 
ciaoo
hörrni var rädd om er!
kram

 

sista dagen!

nu sista ledig dagen dem sista tre dagarna har jag slappnat av vilket relaterar till INTE BRA!! fy fasen så ont i kroppen jag har, och domningarna ökar, jag svima nästa nyss när jag kom ur duschen, och var så anfod... suck
jag kan bara säga suck, ett normlat liv kan man ju inte ens drömma om längre. när man blir svimfärdig från ta en härlig dusch :( hatar mitt liv ibland faktiskt. Men nu till de roliga.

jag har bokat resa med mina två syskon :) Daffy och Nettiz :) blir riktigt härligt tror jag

dålig bild men där e stranden härligt där ska jag steaka :P


kommer bli såååååååå gött

Men först lite arbets veckor som jag ser framemot igen ska bli mys träffa barnen och kollegorna med så klart ;) igen!!

ta hand om er, slute ha ångest över att börja jobba de hjälper er inte, ni måste ändå gå ditt ;) se de postitv så ska ni se de kommer bli bra!!

nu blir de forsätta vila i soffan med datan i knät. kanske se en film.

ta hand om er
kram

semester mot sitt slut...

Jaa nu börjar dagarna ta slut och de snart dax att börja jobba, som jag ser fram emot! ska bli skönt få träffa alla barnen och busa och prata med föräldrar igen. De är ett jobbigt jobb men samtidigt väldigt väldigt kul och inspererande och utmanande :) Hoppas bara kroppen ska håll den min oro nu men annars ser jag som sagt fram emot en ny termin hoppas på en bra sådan.

annars så har jag gjort något typ varje dag, i mellan pauser och haft jätte kul semster jag nöjd med den, så mycket påhitt som jag orkat med orkar jag inte hälften annars så de rätt gött att känna sig nöjd med semster veckorna, sen planeras förfullt en utomland res i höst den bara läääääääääängtar jag till, behöver mer värme än vad sverige kan erbjuda.

Jag varit i går hos mormor som har kommit hem från Norge hennes hem ort, uppe i tromsö har hon varit och hälsat på och träffat släkt, då hon har 9 syskon så finns de en del :) De mysigt höra skulle själv vilja åka upp med henne och se vart hon kommer i från och få höra historierna dem hittat på där uppe och för bus.

Sen varit i Gränna med Bästa vännen, en kort visit för köpa in polkagrisar, sedan forsätt till A6 för att shoppa lite, men hitta inget men var bara kul at gå med henne och bara som vanligt inte bli förvånad vad som händer oss när vi är, bara malla flum och rakartyg haha du bäst min vän <3

Sen idag torsdag ska de bli lite bilbingo är de tänkt ut i Larv, japp ni hörde rättt mitt ute ingenstans, men den är ändå vart den bästa tycker jag. Får vi se när de slut och jag vunnit storkovan ;)

fint väder verkar det bli idag med hoppas de hålle ri sig tills ikväll då, nu ska jag äta upp min frukost sen lägga mig typ i soffan och kolla någon film vila kroppen lite tror jag, behöver nog de lite känner jag, för kan inte påstå kroppen mår så bra efter alla påhitt, men kul har jag haft.

ta hand om er
kram

sol och äventyr!

så är det sol sommar, för de är sommar om jag på mig shorts haha föe jag feusen av mig men att till och med jag har de då är de vamt och sommar :)
Sen är de nya äventyr hela tiden, i mellan de vilar jag så mcyket jag kan. Men de blir så när jag semster helt plötsligt orkar man göra saker man inte orka annars, kan planera upp dagen mer på annat sätt, så jag nog gjort mer på dessa veckor nu än på ett år, så jag rätt så nöjd :)

Idag ska jag linda och sis åka till örebro är de tänkt och kolla lite, för jag brände mig så häromdagen så jag röd än haha så ni kan tänka er ;) igår hade jag vilo dag mådde pyton var inget kul alls, men jag vägra ligga hemma en dag till, bli vila bilen lite och sen gå sagta jag behöver ju röra på mig säger ju min sjukgymnast så bara föröska hålla igång kroppen, fast de gör mega ont. skumt de där. men men ska inget säga man blir bara upprörd då.

Nu ska jag ha kul med sis och linda får vi se vad vi stötter på i örebro, förutom gnälliga dialekten haha ;)

sol sol sol och 24 grader i skuggan redan kl är bara 9 helt sjukt skönt, kan de inte vara så här nu i hmm 5 veckor, sen kan de regna lite och lite till, för då åker jag utomland ;) haha

Nee nu bäst jag äter upp min frukost och gör mig klar innan sis kommer hämtar mig.

ha en bra dag allihop!
ciao


RSS 2.0