God jul!

Vilken underbart fin jul man fick, det ända som saknades var snön. Men fick en hel mysig julafton och lilljul den 23dec. HELT underbart! hoppas även ni haft en underbar jul! Det bästa är ju ändå Kalle anka :) Sen bästa var bästa vännen satt med oss iår för första gången var helmysigt *tack*
de goda danska julbordet :)  litet mindre än annars men räcker gott väl till oss :)
massa paket som vanligt :P ändå öppna vi även den 23dec
från oss alla till er alla en riktigt god jul!!


16-17-18 dec

Hej på er de var ett tag sen nu igen, sist var inget roligt inlägg men nu kommer de ett roligt inlägg om mina i alla fall två bästa dagarna i mitt liv typ :) Jag haft riktigt ont har de idag nu etfer helt slut, för de blivit sena och lååånga dagar. Men ROLIGA och positiva!

tänkte börja med den 16dec som är en av min dagar då jag nämligen fyller år som ni vet ;P denna dagen börja med lite sovmorgon och som vanligt, fram till jag kom till jobbet då jag både fick sång massa kramar av barn och personal. De var inte bara en gång man fick höra grattis av barnen eller någon annan stans heller men barnen sa nog minst 200 gånger så söta. sen efter dagen slut på jobbet fick jag åka hem vila någon tim, gör mig klar för åka ut till stan med min bästaste vän. efter hon slutat jobbet gick vi till Mangos och åt en god kvällsmat satt tjöta och prata som vi alltid brukar göra :) Sen helt otippad följde jag med Henne till sin mamma en stund vi satt där kolla galan och prata lite med henne och hennes syster. Efter de kom de bästa nästan haha Vi gjorde en förflutenhet vi drog till mc donken kl 23 ungefär, satt oss och tog en glass och pommes. Där fick vi se både vårt förflutna och framtiden, jag skratta så mycket för vi båda såg de samtdigt haha Ni ska för höra.

När vi kom in på mc stod de två tanter längst fram beställde mat, en hade en krycka och den andra stod brevid där och de prata och beställde, helt plötsligt får jag synd på dem får en kast in i framtiden, men de roligaste var de var inte bara jag som såg detta utan sen kolla jag och Daffy på varandra och börjar Asskratta för vi båda hade sett samma sak, helt sjukt och strax efter så såg vi de förflutna då en gäng killar och tjejer kom in, troligen de "nya" ströga gänget, då kände man sig nästa gammal :P Men de ja de var den mest lyckade fördelsedagen på läääääänge jag haft de blev så klockren.
Oj ser detta kommer bli långt för tänkte visa lite kort på min fördelsedagspresenter med ju :P jag visar några skriver om några i stället.

Börja med min Bästaste syster att jag ska få en shopping runda med henne i mellandagarna ska bli riktigt mys!
Sen Fick jag de Ledgend of the sekker av en kompis.
Jag fick en jätte fin lyckta med en tomte och ett ljus i, jag faktiskt vilja ha en sån länge så de var perfekt :)
Sen fick jag även blommor och pengar.
Sen fått bodyshop produkter som jag bara älskar mer och mer hihi och den coolaste diskborste jag sett någonsin haha den står brydder så fint där vi diskhon varje gång jag ser den får jag ett leende på läpparna :)

Nu till de sjukaste, jag gått sagt sådär att jag vill ha en systemkamera de vore så kul att ha en sån jag gillar ta kort bla bla bla, ni vet man man nämner ju sånt men man tror ju allllldrig man ska få en liksom dem jätte dyra. MEN min älskling helt sjukt har gått köpt en sån till mig ni ska strax få se en bild under här hur den ser ut! HELT SJUKT MEN ni kan tänka er en som är sååååååå lycklig just nu.Sen en annan sjuk grej som jag fick, jag sagt många år jag vill ha disney talrikarna för dem är verkligen så
fina! och jag ni vet hur tokig i disney jag är, och tvekar man någon gång på vad man vill köpa så är tips alltid disney tecken går alltid hem ;P och särkillt snurre daffy grejer ;) fast dem inte disney men får vara med på er hör ändå :P

men till sist men inte minst så kom ju faktiskt snön till slut med bra avslut :)

ha de underbart alla, tack ännu en gång för ni var med fira min dag!

glömde med fick ju bebis mysa med i går de var med en underbar present :)

ta hand om varandra!om de var värt de...

Just nu kännds de inte så fick inte ut mycket av denna dagen, de var trevligt så de var inte de, men min kropp sa stop redan när kl slog 13. Då var de ett antal tim kvar att stå ut, men de sken över i humöret och jag stängde in mig själv i en bubbla för att överleva dagen. Sen när man kom hem var man totalt slut gick la sig lyssna på ljudbok för lugna ner mig och runt halv 10 hade jag tänkte sova. Men vad gör jag då uppe? jo jag kan inte sova för har såna mykrypningar och verk och ischias eller hur de stavas i hela kroppen och jag frysrer inne i bennen, de hjälper inte om jag värme på då eller hur mycket kläder eller varm dusch de liksom som ha en isigglo innom bord, vet de låter knäppt men så är de, så då är de bara ge upp och gå upp och sätta sig sitta här se om man stupar av trötthet kanske om man har tur. Hatar mitt liv när de blir så här då är de inte mycket med en känner jag, då är de fan inget roligt *tår* sitter snyftar då är de illa för jag gråter inte första taget. Varför ska man behövas plågas?de flesta min krest kan ha kul, får ha kul men mår inte dåligt efter varför ska då vissa människor göra de???? ja de som har ett svar kan ju medela detta för mig, för vore skönt med svar. jag inte den som tycker synd om mig för jag vet de många andra som har hesmak sjukdomar dem inte valt som gör dem sämre och sämre sen tynar bort. Men ibland men bara ibland önska jag hade sån sjukdom bara för då kanske de kunde bli ett slut på lidandet. För nu känns de som man ska straffas för sakerting "resten" av sitt liv. Jag kommer inte dö av de men lida får man göra.

Alla lider på sina sätt, dåliga förhållande, ensama, skilad föräldrar, barn som sjuka och ja massa hemskt i denna värld de får en undra, varför allt detta finns, de säger en del Emati skulle inte finnas, men varför väljs då visa ut med allt skit, visa får knappt inget igenom livet, vart finns rättvisan. då jag fått hört att de dem starkaste som blir prövade, för såna som inte starka skulle laldrig fixa de.

Men idag har jag sån där dag då de känns som bara för jag gick ut hade kul med mina vänner så ska jag nu få sota för de sitta uppe halva natten och sotas för de. Varför????

Nee nu nog med tycka synd fas, och sätta mig och kolla nätet lite och kanske börja på en ny serie som kan hålla min sälllskap. de jobbigt nu. hoppas vakna upp till en bättre dag i morgon igen. all sömn man tagot igen för inget nu.           I mörkret finns alltid en ljuspunkt vart finns min, när man behöver den???


sömn kan man verkligen säga.

jaa sömn brist kan jag ju inte lida av för tillfälligt, varit hemma sjuk nu sedan tisdags, och ni kommer inte tro era öron. Men jag sover och sover och sover, känns som jag tar igen sömn för ett år.
tisdags gick jag la mig kl 20 och sov till 9 dagen efter, ändå sov jag runt 2-4 tim på dagen, lika så onsdag och torsdag och idag är de fredag, jag varit vaken nu i antal tim kund einte somna om efter att en klocka ringde vet inte hur länge innan den personen som skulle upp äntligen förstod de var så ;)
Sen försökte jag verkligen somna om men gick inte. Så kanske är jag ut sövd nu? njaaa jag gick upp la mig för typ en time sen vakna nyss upp, men känne rmig bättre i alla fall nu men trött. så får nog bli tidigt säng i dag med i morgon blir de frisk luft och hoppas efter de och en del andra kuliga saker att man mår bättre efter helgens lopp :)

Så vill bara säga trevlig helg, och just de den här hetingen har nu följt min ensam tid hela veckan, och jaa han är ju inte ful att kolla på, älskar denna serie full house haha john stamos är het :P
några tjejer som håller med om han snygg? ;P
serien är toppen i alla fall :)


RSS 2.0