Semster!!! :)

Japp den bara rusar förbi nu redan torsdag! sjukt! men men jag njter och har kul på vägen, hoppas på en bra höst termin på jobbet sen!

I måndag var jag bästa vännnen i väg vi had emega kul, skratta som aldrig för som alltid,de var värt allt, var lite seg och öm och är de än, men de var helt klart värt de, för vi hade så kul, få så mycket ernergi av min bästa vän så de bara bra! :) Men de roliga var när vi gick förbi grisar och får du skrek hon tyå usch fu blää vad de stinker, men när vi går in till aperna så var de mer, ja de var inte sååå farligt i alla fall, fast jag varna henne för de, för jag tycker aper luktar mer haha, men de tyckte inte DAffy :D haha Men kul hade vi men tyvärr gick tiden vääääääligt fort som vanligt. Men så är de, vi får göra något nästa vecka sen igen när du ledig!! vad ska vi hitta på då? hmmm :D

Sen tisdags skullle jag ju vad jag trodde kanske se S, men hon hörde inte av sig måste hänt nått, ¨å blev en dag med sis i stället vi hade kul vi med, fluma runt gjorde ärenden sen såg vi film :)

Igår blev de sponant äventyrsgolf och glass på Mc och sen grilla hos päronen på kvällen sen en film med sis hemma onsdagmys ;)

Oj nu springer tiden i väg ska i väg i dag med. görakanal idag.

sen får de nog bli lite lungt några dagar kroppen börjar ta stryk nu :( villl inte ville inte!!!

Ta hand om er
ciao


Nee e ingen vanlig dag idag!!!

För de min systers 25årsdag!! hurra hurra hurra!!! :D Grattis Sis!!! <3


Semster!!! :)

Japp nu har jag de med, men blandade känslor har jag semester.
Schemat är fullbokat redan haha i alla fall första veckan.

Jag kommer i alla fall börja semsterna på måndag med vara med min allra bästa vän och åka på någon utflygt, jag har en ide men får se om daffy nappar på de med ;)

Sen ska jag troligen träffa min kollega, sen var de tal om gokart min syrran, lite rolig hon, med några st blir väl ett gäng men får se.
sen ska jag åka götakanal resan och jaa de nått varje dag som sagt, så på gott och ont hoppas kroppen håller bara!!!! *hoppas hoppas hoppas*
annars har jag ju 2 veckor jag kan vila på sen blir nog bra ;P

så inget mer idag berättar lite om hur veckan går :P om de någon som intresserad!

ha det toppen!
kram


börjar närma sig!

Nu börjar det närma sig semster 3 dagar kvar sen så ska jag inte gör nått vettigt haha, jo det ska jag väl med bara njuta och ha kul tänka jag. Träffa vännerna och göra sånt som faller mig in och känna man har ork att gör roliga saker :) ut åka bil, utflykter, fick reda på idag att gränna står på schemat och kusten, sen mini golf, sommarland tror jag med det kommer bli kanske och mycket mytcket mer! veckorna kommer gå fort, men tänka kör rätt hårt dem första två sen vila sista haha vi får väl s evad kroppen säger, lite kanske, njaaa kanske lyssna på den bara kanske :P
Så sluta deppa och ta tag i att ha kul!

Men först överleva 3 dagar till.


evigheten

Jag struntar i evigheten
Men ge mej plats här i verkligheten
Ett annat liv
I en annan tid
Ingen ro av det nu
Jag lever av lekfullheten timmar
Och av allvarets djup och
Drömmer om sagovärldar som inte är verkligt
Om upp och ned
Att rätt blir fel
Ge mej en plats på jorden
Inte nödvändigtvis i solen
Men ett eget fönster
som de lyser in i
Det är det enda
Mitt hjärta kräver
Att jag hittar någonstans
Där jag kan välja mellan
Lugn och ro
fina de jag söker på denna jord?....


Best friends forever.....


RSS 2.0